Kajian ChemiCloud

Harga, Rancangan & Ciri ChemiCloud – 2020

Ciri-ciri Utama

  • Nama Domain Percuma untuk Hidup
  • Jaminan Pulangan Wang 45 Hari
  • Sokongan Tanpa Tingkat 24/7
  • Let’s Encrypt SSL Percuma
  • Penyedia hosting tempatan berasaskan cloud
  • Lokasi Pelayan Seluruh Dunia

Rancangan Hosting Berkongsi

Nama PelanOSRuangLebar jalurPanelBilangan Laman webHarga
Permulaan Web HostingLinuxSSD 15 GBTanpa hadCPANEL1$ 3.95 / bln
Pro Web HostingLinux25 GB SSDTanpa hadCPANELTanpa had$ 6.95 / bln
Turbo Web HostingLinux35 GB SSDTanpa hadCPANELTanpa had$ 10.95 / bln
Lihat perbandingan Shared Hosting

Pelan Hosting VPS

Nama PelanOSRuangCPURamTerasHarga
BesiLinux80 GB SSD2 teras CPU4 GB$ 79.95 / bln
GangsaLinux160 GB4 teras CPU8 GB$ 119.95 / bln
PerakLinux320 GB6 teras CPU16 GB$ 199.95 / bln
EmasLinuxSSD 640 GB8 teras CPU32 GB$ 359.95 / bln
Lihat perbandingan VPS Hosting

Pelan Pengehosan Penjual Semula

Nama PelanOSRuangLebar jalurPanelBilangan LamanHarga
ElektronLinux25 GB SSD250 GBCPANELTanpa had$ 19.95 / bln
GabunganLinux50 GB SSD500 GBCPANELTanpa had$ 34.95 / bln
PengembanganLinux80 GB SSD800 GBCPANELTanpa had$ 50.95 / bln
EvolusiLinux100 GB SSD1000 GBCPANELTanpa had$ 64.95 / bln
Lihat perbandingan Reseller Hosting

Gambaran Keseluruhan Syarikat

ChemiCloud adalah penyedia hosting web yang terkenal memberikan perkhidmatan pelanggan terbaik bersama dengan hosting web yang pantas, boleh dipercayai dan selamat berdasarkan platform cloud. ChemiCloud adalah salah satu penyedia hosting web dengan nilai tertinggi di industri ini. Peringkat rata-rata mereka lebih dari 90%, yang luar biasa, mengingat bagaimana kebanyakan pelanggan akhirnya memberikan penilaian yang sangat rendah, walaupun terdapat sedikit kesalahan dalam perkhidmatan yang diberikan oleh mana-mana pembekal.
Peringkat yang tinggi ini bukan sahaja menunjukkan betapa baiknya perkhidmatan ChemiCloud tetapi juga menunjukkan betapa pentingnya kepuasan pelanggan.

Biarkan’Cari tahu apakah ChemiCloud adalah pilihan terbaik yang anda miliki ketika memilih penyedia hosting web yang tepat untuk laman web anda.

Ciri ChemiCloud

Penggunaan Teknologi Awan

Perkhidmatan berasaskan awan, kini tidak perlu diperkenalkan. Dan tidak dapat dinafikan hakikat bahawa Cloud Technology adalah masa depan dan masa depan ada di sini. Mempunyai laman web anda dikuasakan oleh pelayan awan menjadikan laman web anda siap untuk masa depan dan pelayan Awan mempunyai banyak kelebihan berbanding pelayan tradisional. Dan ChemiCloud’nama itu sendiri menunjukkan penggunaan Cloud Server dalam perkhidmatan mereka. Disokong oleh kehebatan pelayan awan pasti membantu menjadikan laman web anda lebih pantas, selamat dan sangat mudah diakses. Teknologi ini juga membolehkan ChemiCloud menawarkan pakej penskalaan dari ciri yang sangat asas hingga yang sangat maju.

Pelayan berasaskan SSD

Sekiranya anda memilih ChemiCloud, laman web anda akan dihoskan pada pelayan yang dikuasakan oleh SSD, tanpa mengira rancangan yang anda pilih. Penyimpanan pelayan berasaskan SSD bermaksud sedikit masa atau sedikit masa latensi akses cepat. Laman web anda juga jauh lebih selamat daripada yang dihoskan di pelayan berasaskan HDD. Dan satu lagi fakta bahawa menambah berat badan terhadap dominasi SSD adalah bahawa mereka sangat cekap kuasa, oleh itu memakan lebih sedikit sumber.

Sokongan Pakar 24/7

Sokongan Pelanggan selalu menjadi keutamaan pelanggan selama bertahun-tahun. Sekiranya sama sekali, itu tidak lebih penting daripada pentingnya sokongan pelanggan sekarang. ChemiCloud telah memahami hakikat ini dan telah memberikan keutamaan tinggi untuk memberikan sokongan pelanggan dari tahap pakar dan ini telah menyebabkan mereka menjadi salah satu penyedia hosting web yang dinilai tinggi di seluruh dunia. Anda boleh menghubungi anda pada bila-bila masa, dan anda akan dihadiri oleh eksekutif sokongan pelanggan ChemiCloud yang pakar dan anda boleh mendapatkan jawapan untuk sebarang pertanyaan anda atau mendapatkan penyelesaian untuk sebarang masalah anda.

Masa Penggunaan 99.9%

ChemiCloud dilengkapi dengan jaminan uptime 99,99%. Walaupun jaminan 100% masa pakai selalu bagus di tempat pertama, 99.99% tidak begitu buruk. Ia masih dianggap cukup baik jika dibandingkan dengan standard industri. Laman web anda akan beroperasi 99.99% dari masa ke masa. Ini akan membantu anda melayani pengunjung atau pelanggan anda hampir setiap kali laman web anda diakses. Jaminan masa operasi ini rata-rata menjadi 21.92 minit waktu henti dalam sebulan secara purata.

Nama Domain Percuma untuk Hidup

Sebilangan besar dari kita akan berasa lega apabila ditawarkan nama Domain Percuma bersama dengan web hosting. Kerana membayar untuk hosting web dan nama domain pasti dapat membakar lubang di poket kami. Kadang-kadang, nama domain dilengkapi dengan tanda harga yang lebih tinggi daripada hosting web. Apa yang menjadikan keadaan lebih meriah jika anda membeli hosting web dari ChemiCloud adalah hakikat bahawa anda mendapat nama domain secara percuma seumur hidup. Ini bermakna anda tidak perlu membayar nama domain yang sama semasa anda memperbaharui perkhidmatan anda, asalkan anda mendapatkan web hosting dari ChemiCloud sendiri.

Jaminan wang dikembalikan 45 Hari

Banyak penyedia hosting web menawarkan perkhidmatan mereka dengan jangka masa jaminan wang dikembalikan. Tetapi perkhidmatan ChemiCloud ditawarkan dengan jaminan pengembalian wang tanpa syarat, yang bermaksud anda akan mempunyai 45 hari di tangan anda untuk mengalami perkhidmatan ChemiCloud dan memutuskan sendiri sekiranya anda ingin berpegang pada mereka untuk jangka masa yang lebih lama. Ini akan dilakukan tanpa kerumitan dan tanpa sebarang pertanyaan.

Penghijrahan percuma dan bebas masalah

Biarkan’Katakan anda kagum dengan apa yang ditawarkan ChemiCloud di atas kertas dan ingin mencubanya, anda tidak perlu risau kerana perlu mengalihkan kandungan dan perkara lain yang berkaitan dengan laman web anda ke pelayan ChemiCloud. Mereka menawarkan kemudahan penghijrahan percuma yang kebetulan juga tidak mudah kerana mereka mempunyai eksekutif teknikal yang sangat pakar yang akan membantu anda dalam memindahkan laman web anda dengan mudah, tanpa berpeluh.

Perkhidmatan ChemiCloud

Web Hosting

Seperti yang telah disebutkan bahawa ChemiCloud menyediakan perkhidmatannya berdasarkan platform Cloud, anda boleh menjadikan web hosting sendiri melebihi jangkaan, seperti yang dinyatakan oleh ChemiCloud, dengan harga mulai dari $ 3,95 / bln. Pakej bernama Starter ini dilengkapi dengan semua ciri asas yang anda perlukan. Harga bukan yang terbaik di industri, tetapi anda tidak boleh meminta lebih banyak kerana anda sudah mendapat beberapa ciri kelas terbaik seperti pelayan awan sebagai standard. Sekiranya anda mahukan pakej yang sedikit maju, anda boleh memilih pelan Pro yang berharga $ 6.95 / bln. Dan anda boleh memilih rancangan Turbo jika anda mahu ‘semua senjata menyala’ jenis prestasi, sehingga 10X lebih pantas. Pakej ini berharga $ 10.95 / bln.

Hosting WordPress

Hosting WordPress yang dikuasakan oleh pelayan berasaskan SSD yang sangat maju ditawarkan dengan sokongan WordPress khusus. Anda tidak akan mempunyai masalah semasa membuat laman web anda atau ketika anda menghadapi masalah selepas itu, dengan sokongan WordPress khusus ini. Rancangannya sama harganya dengan hosting web berasaskan awan. Harga bermula dari $ 3.95 / bln. meningkat sehingga $ 10.95 / bln. Mereka mempunyai pelayan mereka yang terletak di Bangalore, India, yang mampu membuat laman web anda dengan cepat dengan mengurangkan kependaman ke tahap yang besar.

Cloud VPS

ChemiCloud menawarkan VPS yang sangat berskala berdasarkan Teknologi Cloud pada harga permulaan $ 79.95 / bln. Pelayan terletak di Bangalore, India juga. Harganya meningkat sehingga $ 350 / bln. Semua rancangan diberi nama berdasarkan logam, yang menunjukkan kekuatan pelayan. ChemiCloud menawarkan Cloud VPS dalam 4 pakej berbeza iaitu, Besi, Gangsa, Perak, dan Emas. Anda mendapat alamat IP khusus, sijil SSL Percuma sebagai standard dengan semua 4 pakej. Satu ciri yang perlu diperhatikan ialah ChemiCloud menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 15 hari sebagai standard dengan semua pakej, yang mana kebanyakan host tidak menyediakan walaupun dengan pakej paling maju.

Hosting Penjual Semula

Sekiranya anda mahukan Reseller Hosting, ChemiCloud menawarkan Reseller Hosting berasaskan Cloud berprestasi tinggi yang direka khas untuk pereka web atau agensi lain. Anda boleh memilih dari 4 rancangan berbeza bernama Electron, Fusion, Expansion, and Evolution. Pakej Electron berharga $ 19.95 / bln. sedangkan Evolution yang kaya ciri berharga $ 64.95 / bln. Anda boleh menghoskan laman web tanpa had dalam keempat-empat pakej, dan keempat-empat pakej tersebut dikuasakan oleh storan SSD. Anda mendapat sijil SSL percuma sebagai sandaran standard dan percuma setiap hari.

Kesimpulannya

Walaupun ChemiCloud pasti tidak mempunyai rangkaian penawaran yang sangat lama, ia unggul dalam perkhidmatan yang ditawarkannya. Mereka telah memberikan Dedicated Hosting, tetapi tetap, mereka adalah yang terbaik dalam apa yang mereka lakukan. Anda boleh memilih perkhidmatan mereka tanpa pemikiran kedua melainkan anda mencari web hosting tradisional asas dengan harga yang sangat murah yang digerakkan oleh pemacu HDD. Sekiranya anda memilih ChemiCloud, anda pasti akan menjadi pelanggan yang gembira, dengan kepuasan tinggi. Sekiranya anda mempunyai pemikiran kedua tentang memilih ChemiCloud, anda masih boleh mencuba perkhidmatan mereka kerana anda mempunyai 45 hari untuk mendapatkan wang anda sekiranya anda tidak mahu meneruskan ChemiCloud.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me