Kajian MochaHost

Harga, Rancangan & Ciri MochaHost – 2020

Ciri-ciri Utama

  • Storan Ultra-Cepat & Selamat + SSD
  • Sijil SSL percuma tanpa had seumur hidup!
  • Harga Pembaharuan Sama
  • Jaminan Wang Wang 180 Hari
  • Pembina Laman Web Percuma
  • Pemantauan Pelayan 24/7
  • Bantuan Penghijrahan Percuma
  • Tawaran MochaHost-DISKAUN 80%

Gambaran Keseluruhan Syarikat

MochaHost adalah penyedia hosting web kos rendah yang kebanyakannya terkenal kerana memberikan perkhidmatan terbaik dengan ciri kelas terbaik dan perkhidmatan pelanggan yang hebat dengan harga yang cukup berpatutan. Terletak di tengah-tengah Silicon Valley (San Jose, California), MochaHost menggunakan beberapa pusat data paling maju di Amerika Syarikat – di Chicago, Illinois. Tetapi dengan kerjasama dengan Cloudflare, mereka telah mencapai jangkauan global, sehingga dapat menjangkau berbagai pelanggan, di seluruh dunia. Dan satu aspek yang patut diperhatikan di MochaHost ialah ia juga menyediakan alat pemasaran dan SEO dalam talian. Alat ini terdiri daripada aplikasi dan kumpulan media sosial dan banyak lagi. Walaupun MochaHost telah meletakkan dirinya sebagai penyedia hosting kos rendah dan walaupun harganya berada di bahagian bawah, MochaHost dilengkapi dengan banyak ciri terbaik di kelas yang dapat menjatuhkan banyak pemain terkemuka di industri hosting web.

Ciri MochaHost

Biarkan’s melihat beberapa ciri teratas yang menjadikan MochaHost sebagai raja nilai.

Jaminan Diskaun Seumur Hidup

Kami telah melihat beberapa penyedia hosting yang memberikan jaminan pembekuan harga tetapi dengan pengecualian potongan yang ditawarkan ketika anda membeli hosting dari mereka. Tetapi Mocha Host mendakwa sebagai satu-satunya syarikat hosting web dalam industri yang menawarkan jaminan pembaharuan harga yang sama termasuk potongan harga, asalkan anda memilih untuk menggunakan perkhidmatan Host Mocha. Ini memang hebat kerana anda akan membelanjakan sebanyak mungkin semasa anda memperbaharui perkhidmatan anda sekiranya anda mendapat potongan maksimum semasa membeli hosting Mocha untuk pertama kalinya.

Jaminan Masa 100%

Walaupun banyak penyedia hosting web terkemuka ingin anda membayar hingga 99.9% waktu operasi, walaupun anda membayar lebih banyak daripada yang anda perlu bayar untuk Mocha Hosting, Mocha Host memberikan anda jaminan 100% uptime terbaik untuk industri. Dengan ini, anda tidak perlu risau laman web anda berada di luar talian atau tidak tersedia, yang seterusnya dapat memakan banyak penjualan atau pengalaman pengguna laman web anda. Waktu operasi 100% adalah apa yang diberikan oleh setiap pemilik laman web, tetapi hanya sedikit penyedia hosting web yang menyampaikan.

Jaminan wang dikembalikan 180 hari

Ketika anda berfikir bahawa keadaan tidak dapat menjadi lebih baik, Host Mocha sekali lagi membuktikan anda salah. Mocha Host dilengkapi dengan jaminan wang dikembalikan selama 180 hari. Dari segi bulan, anda mendapat 6 bulan besar untuk memastikan anda memilih web host yang tepat untuk keperluan hosting web anda. Jaminan wang dikembalikan selama 180 hari boleh digunakan untuk pelan yang paling asas sekalipun. Anda mendapat jaminan pengembalian wang untuk semua rancangan bersama, penjual semula dan VPS.

Domain Percuma Seumur Hidup

Menambah lebih banyak nilai untuk perkhidmatan yang ditawarkan oleh tuan rumah Mocha adalah domain percuma Seumur Hidup. Mocha Host menawarkan nama domain Tingkat Atas percuma seperti com, org, net, info dengan rancangan hosting web mereka. Ini pasti dapat menjimatkan wang anda kerana nama domain Tingkat Atas sama sekali tidak murah.

Sijil SSL tanpa had percuma seumur hidup

Sijil SSL percuma seumur hidup adalah satu lagi freebie yang anda dapat dengan rancangan Mocha Host. Sijil SSL sangat penting untuk mana-mana laman web dan jika anda bercadang untuk mendapatkan hosting untuk laman web eCommerce, sijil SSL adalah suatu keharusan, untuk melakukan transaksi dalam talian. Anda dijamin peningkatan keterlihatan Search Engine dengan mengaktifkan SSL percuma yang disediakan oleh Mocha.

Perlindungan Malware dan Spam Percuma

Perlindungan perisian hasad dan spam disediakan oleh Mocha untuk memastikan perkhidmatan bebas masalah. Mocha’rancangan web hosting dilengkapi dengan perlindungan daripada perisian hasad dan spam tanpa sebarang kos. Oleh kerana pemantauan berterusan, anda akan diberitahu setiap kali terdapat aktiviti mencurigakan di akaun anda.

Perkhidmatan Host Mocha

Pengehosan Awan Tanpa Had

Mocha Host menyediakan hosting awan tanpa had yang sangat cepat pada julat harga yang sangat berpatutan dengan harga bermula dari Rs 139 / bln, dengan harga hingga Rs 400 / bln. Pakej dengan harga paling rendah dinamakan ‘Soho’, dan juga ‘Perniagaan’ pakej adalah penjual terbaik yang sesuai untuk perniagaan atau laman web eCommerce. Pakej berprestasi terbaik hanya dinamakan ‘Mocha’. Soho adalah pakej paling asas di antara ketiga-tiganya dan bukan yang paling disyorkan dalam hal persembahan. Pakej perniagaan adalah pakej nilai terbaik untuk wang, memandangkan harganya dan spesifikasi. Anda mendapat sokongan untuk lalu lintas bulanan, lebar jalur tanpa had. Memilih untuk perniagaan atau pakej Mocha juga akan membolehkan anda menjadi tuan rumah beberapa laman web.

Windows / ASP.NET Hosting

Mocha Host telah menawarkan hosting windows yang boleh dipercayai selama lebih dari 17 tahun sekarang. Tuan rumah Mocha dapat memberikan windows hosting dengan spesifikasi yang hebat dan kualiti yang luar biasa selama 17 tahun dan pakej mereka juga sangat berpatutan. Pelan hosting windows termurah berharga Rs 177 / bln. dan meningkat sehingga 445 / bln. Tatanama pakej telah dipinjam dari Cloud Hosting dan anda mendapatkan panel kawalan SolidCP untuk menguruskan akaun hosting anda. Hosting windows Mocha Host dilengkapi dengan sokongan teras ASP.NET terkini, seperti .NET Core 2.2.1, .NET Core 3. Dalam rancangan asas Soho, ukuran pangkalan data terhad kepada 200MB sedangkan, anda mendapat saiz pangkalan data tanpa had yang dibenarkan dengan Pakej perniagaan dan Mocha.

Hosting WordPress

Di antara banyak aplikasi lain, WordPress adalah yang paling popular dan paling banyak digunakan. Oleh itu, Mocha Hosting telah memilih untuk menyediakan WordPress Hosting khusus untuk sesiapa sahaja yang mencari hosting web yang boleh dipercayai dan berpatutan untuk laman web WordPress mereka. Untuk perubahan, Mocha telah memilih tatanama yang berbeza untuk Pakej WordPress dengan rancangan bernama WP Starter, WP Premium dan WP Advanced. Harga antara Rs 177 / bln. dan Rs 464 / bln., ketiga-tiga pakej adalah berdasarkan teknologi cloud dan anda mendapat pencahayaan laman web dengan pantas. Oleh itu. Anda boleh bebas dari kebimbangan laman web pemuatan lambat. Ketiga-tiga pakej disediakan sandaran automatik, dengan WP Premium dan WP Advanced mendapat sandaran yang lebih maju. Anda disyorkan untuk memilih salah satu daripada kedua-dua pakej ini kerana anda juga mendapat Domain Percuma dan CDN Percuma bersama dengan banyak barang lain.

Hosting Aplikasi

Sekiranya anda mengehos laman web anda menggunakan Joomla, Drupal Magento atau aplikasi lain, anda boleh memilih dari Mocha’s Pakej Hosting Aplikasi iaitu, Perniagaan dan Mocha. Anda boleh memilih dari lebih dari 180 aplikasi dan tidak seperti hosting WordPress, hosting aplikasi diklasifikasikan hanya dalam dua kategori dan bukannya tiga. Kedua-dua pakej Business dan Mocha mendapat beberapa ciri yang sangat diperlukan dan kedua-dua rancangan berharga 1249 / bln. dan 400 / bln. masing-masing. Anda mendapat panel kawalan cPanel dengan kedua-dua rancangan tersebut dan juga alat SEO Percuma disediakan untuk menambahkan lebih banyak peningkatan pada laman web anda. Anda mendapat 1 Domain percuma seumur hidup, selama anda membeli hosting Mocha. Walaupun kedua-dua pakej dilengkapi dengan sandaran automatik, pakej Mocha mendapat sandaran premium.

Pelayan Peribadi Maya (VPS)

Senarai panjang Mocha’persembahan tidak hanya berakhir di sini. Mereka juga menyediakan perkhidmatan VPS. Anda boleh memilih dari pelayan Linux atau Windows VPS. Pelayan ini dikuasakan dengan penyimpanan SSD yang cepat. Dalam Linux VPS itu sendiri, terdapat 8 konfigurasi berbeza yang boleh anda pilih. Pelan yang sangat asas berharga Rs 572 / bln. dan pakej ke-8 berharga Rs 3583 / bulan. Kecuali untuk pakej termurah, semua pakej lain kaya dengan ciri dan sesuai untuk memenuhi keperluan laman web anda yang haus tenaga.

Pelayan VPS yang dikuasakan oleh Windows tersedia dalam 7 spesifikasi yang berbeza dan anda boleh mendapatkannya dengan harga serendah 837 Rs / bln. dengan harga meningkat sehingga Rs 3224 / bln. Anda mendapat CDN percuma terus dari pakej asas dan semua pakej disertakan dengan sokongan untuk VPN.

Pelayan Awan Khusus

Mocha Host juga merupakan wajah terkenal ketika menyediakan pelayan khusus berasaskan cloud. Mocha sekali lagi memberi anda pilihan untuk memilih dari pelayan awan khusus berasaskan Linux atau pelayan awan khusus berasaskan windows. Pelayan berasaskan Linux sedikit lebih murah dan pelayan berasaskan windows lebih mahal jika dibandingkan dengan yang sebelumnya. Terdapat 18 klasifikasi yang berbeza secara total, yang menawarkan pelbagai spesifikasi untuk anda pilih. Pelayan ini dilengkapi dengan perlindungan Never Reboot dan sokongan VPN.

Harga pelayan berdedikasi berasaskan Linux bermula pada Rs. 1360 / bln., Untuk pakej asas dan pakej paling maju berharga Rs. 11745 / bln. Anda boleh memilih pelayan ini dari tiga spesifikasi yang berbeza. Sama seperti pelayan khusus Linux, pelayan khusus Windows juga diklasifikasikan dalam 9 klasifikasi berbeza, dengan pakej termurah bermula dari Rs 1718 / bln, dengan harga sehingga Rs 12103 / bln.

Kesimpulannya

Mocha Host adalah peneraju segmen dalam menyediakan perkhidmatan terkemuka yang boleh dipercayai dan berpatutan. Bukan hanya hosting web atau nama domain yang boleh anda pilih untuk Mocha Host. Anda boleh mendapatkan pelbagai perkhidmatan dari Mocha Host seperti alat SEO, alat pemasaran dalam talian, kumpulan media sosial, dan lain-lain. Terdapat sangat sedikit penyedia hosting web yang akan memberi anda perkhidmatan berkualiti tinggi bersama dengan ciri-ciri industri terkemuka seperti 180 hari jaminan wang dikembalikan, jaminan 100% uptime, jaminan diskaun seumur hidup dan banyak lagi. Dan Mocha Host adalah pembawa obor untuk host seperti itu dan anda boleh mencuba tanpa berfikir banyak, kerana mereka mempunyai rancangan untuk bahkan laman web yang sangat asas untuk mengambil langkah bayi ke laman web yang sudah mapan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me