Kajian Wix

Harga, Pelan & Ciri Wix – 2020

Ciri-ciri Utama

  • Alat Pembina Laman Web Percuma yang Mudah
  • 500+ Templat Sedia Menarik
  • Rancangan Premuim untuk Domain Khusus
  • Reka Bentuk Laman Web Respons Mesra Mudah Alih
  • Kedai Dalam Talian – Ciri
  • Sokongan Pelanggan Premuim
  • Jaminan Pulangan Wang 14 Hari

Gambaran Keseluruhan Syarikat

Betapa baiknya Pembangun Laman Web Wix?

Dengan pembangun laman web yang betul, anda boleh membina laman web apa pun dan anda’Akan berakhir dengan laman web pilihan anda. Wix.com adalah dunia’Pembangun Laman Web terbesar. Setelah didirikan pada tahun 2006, ia mempunyai lebih dari 110 juta pengguna di seluruh dunia. Dimulakan sebagai platform pembinaan laman web drag-and-drop yang sederhana, kini sangat maju dan diperbaiki. Ia sangat berguna untuk orang yang tidak mempunyai kemahiran teknikal lanjutan atau pengekodan. Wix adalah pembina laman web yang akan membantu anda membuat laman web anda tanpa berpeluh, tidak kira anda’hanya pemula atau profesional.

Dengan Wix, terdapat dua cara untuk membuat laman web anda dibuat: Biarkan Wix Artificial Design Intelligence menyiapkan laman web anda untuk anda atau merancang sepenuhnya mengikut citarasa anda dengan Wix Editor. Kemudian ada Wix Code yang boleh digunakan untuk menambahkan fungsi lanjutan ke laman web anda pada bila-bila masa.

Cara membuat laman web dalam beberapa minit dengan Wix?

Pertama, awak’Saya akan ditanya mengenai jenis laman web anda’kembali mencari untuk mencipta.

jenis pembuatan laman web dalam wix

Dan kemudian anda’Saya akan ditanya beberapa soalan lagi supaya laman web dapat disesuaikan mengikut keperluan anda.
Kemudian anda akan melihat pilihan berikut.

bagaimana membuat laman web anda dalam wix

Penyunting Wix:

Kebebasan reka bentuk adalah apa yang dijanjikan oleh Wix kepada anda dengan Wix Editor. Anda boleh memulakan dengan halaman kosong atau memilih templat mana pun dari koleksi templat yang mempunyai lebih dari 500 templat buatan pereka. Anda boleh menambah latar belakang video, paralaks, animasi, dan banyak lagi tanpa perlu risau tentang sebarang kod.

Kecerdasan Reka Bentuk Buatan Wix

Berdasarkan jawapan anda untuk beberapa soalan, Wix ADI akan segera membina laman web untuk anda. Oleh itu dengan Wix ADI membuat laman web hanya dengan beberapa klik. Ia akan menyediakan laman web siap dengan semua teks dan gambar yang diperlukan untuk menjadikan laman web anda siap dilancarkan.

Anda boleh memilih salah satu Wix’s dua pembangun laman web.

Cara membuat laman web dengan Wix Editor?

Sekiranya anda memilih untuk menggunakan Wix Editor untuk membina laman web anda, semua yang harus anda lakukan sebagai proses penyediaan adalah memilih templat pilihan anda yang sesuai dengan laman web anda’keperluan.

pilih templat dalam wix

Sekali anda’selesai memilih template, laman web anda akan dihasilkan mengikut templat yang telah anda pilih dan kemudian anda’Akan dihantar ke editor yang memberi anda kebebasan sepenuhnya untuk mengedit laman web anda.

Dengan menggunakan editor ini, anda dapat menyesuaikan laman web anda dengan lebih lanjut. Anda boleh mengaktifkan atau mematikan mana-mana ciri menggunakan editor.

Cara membuat laman web dengan Wix ADI?

Sekiranya anda memilih Wix ADI, anda akan ditanya beberapa soalan dan kemudian berdasarkan input anda, Wix ADI akan menggunakan kecerdasan buatan untuk memilih gabungan gaya dan struktur yang unik dari berbilion kombinasi.

Sebagai contoh, jika anda memilih kedai dalam talian pada langkah pertama, anda akan diminta untuk lebih spesifik mengenai jenis kedai dalam talian anda’cuba membuat:

Selanjutnya anda akan ditanya beberapa soalan lagi agar lebih tepat.

Dan anda harus memilih ciri pilihan anda. Anda juga boleh memilih untuk melangkau kaedah ini dan langkah terakhir adalah di mana anda harus memilih jenis gaya yang anda gemari.

Tema untuk laman web anda sudah siap, disesuaikan dengan citarasa anda.

Kod Wix

Dengan menggunakan Wix Code, anda dapat menambahkan kandungan pilihan anda ke laman web anda dengan semua ciri reka bentuk Wix Editor. Wix Code sangat membantu dalam membina aplikasi web tersuai dan laman web yang mantap. Wix Code memberi anda keistimewaan untuk mengatur koleksi pangkalan data anda sendiri, anda boleh menambahkan borang khusus. Dan semua yang anda lakukan adalah serasi dengan SEO.

Adakah Wix Percuma?

Setelah melihat semua perkara baik yang ditulis mengenai Wix, anda mungkin mendapat soalan, bertanya Adakah Wix percuma? Wix percuma. Anda boleh mendapat banyak pilihan secara percuma. Tetapi anda mempunyai hak istimewa untuk memilih Wix Premium di mana anda dapat memanfaatkan Hosting Percuma, sambungan Domain, Domain Percuma selama 1 tahun, Analitis Google, Sokongan Premium, Penyimpanan 500MB +. Anda boleh mendapatkan Premium dengan membelanjakan ₹ 70 / bulan. Terdapat juga Jaminan Pulangan Wang 14 Hari.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me