20 odličnih primerov WordPress spletnih mest

Super spletne strani, izdelane s programom WordPress

Obstaja kategorija ljudi, ki nimajo pojma, da WordPress obstaja. Potem imamo fante, ki so slišali za platformo, a je niso nikoli poskusili. Imamo še eno skupino ljudi, ki je preizkusila WordPress, a ga nikoli niso vzeli daleč. In potem imamo drugi kaliber fantov, ki WordPress upogibajo na nepredstavljive načine za izdelavo spletnih strani, ki niso iz tega sveta.

Ne glede na to, v katero kategorijo spadate, današnja objava v vaš užitek združuje 20 odličnih primerov WordPress spletnih mest. Ta objava služi kot navdih, vendar bolj kot ponazoritev neprimerljivih zmogljivosti in moči WordPress CMS. Ne da bi zapravili še sekundo, pojdimo.

La Pierre Qui Tourne

Super primeri WordPressa: La Pierre Qui Tourne

Napakirajmo te vrečke in odletimo vse do Francije, kjer srečamo Isabelle in Benedict, super fanta za organskimi piškoti La Pierre Qui Tourne. Njihova spletna stran je vrhunska operacija, njihovo spletno mesto pa omogoča nemoteno akcijo, kot da bi bili tam v enem od njihovih prodajnih mest.

Z drsniki na celotnem zaslonu, neverjetnimi slikami, paralaksom, odzivno postavitvijo in zapeljivimi CSS animacijami je to spletno mesto danes zasedelo eno mesto, saj je preprost, čeprav eleganten dizajn, ki vam pušča hrepenenje po piškotih.

Jay Z

Super primeri WordPressa: Jay Z

Znane osebnosti postavljajo trende, eno največjih imen v glasbeni industriji pa mora biti Jay Z. Z edinstvenim oblikovalskim konceptom in močnim smislom za vsebino se vam ni treba vprašati, zakaj Jay Z-jevo mesto zasede naš drugi položaj. Mislim, nikoli nisem videl ali si celo zamislil takšnega dizajna.

Edinstven drsnik za galerijo domačih strani, brez težav odziven dizajn in izvrstna uporaba o-vdelavk WordPress (preverite tiste sezname predvajanja Soundcloud) so na tej strani odličen primer, kaj lahko WordPress naredi s pomočjo kvalificiranega razvijalca.

Eginstill

Super primeri WordPressa: Eginstill

Potem imamo Nizozemsko, dom Van Persieja, tulipane, kanale in kolesarje. Vsi vemo, po čem je Amsterdam, prestolnica, najbolj znan, zato se ne bom spuščala v podrobnosti. Na Nizozemskem je tudi Eginstill, fantje, ki “… ne delajo kuhinj … ampak … naredijo prostor za vse stvari, ki se vam zdijo pomembne v življenju.”

Popolne slike so velika stvar v spletnem razvoju in oblikovalci, ki stojijo za spletnim mestom Eginstill WordPress, to vedo tudi to. Pomikanje, sproženo z miško, deluje neverjetno dobro za to spletno mesto, vprašali se boste, zakaj ga nikoli niste preizkusili na svojem spletnem mestu.

Nimam pravih besed, da bi opisal, zakaj je Eginstill tako super mesto v WordPressu, sami se morate prepričati. Mimogrede, uporabljajo precej preprosto barvno shemo, vendar so rezultati neverjetni.

Cienne NY

Super primeri WordPress: Cienne NY

Če je vaša ciljna publika sestavljena iz mladih žensk, njihovih ljubimcev in vseh drugih, ki bi storili karkoli, da bi ostali modro pred krivino, si morate izposoditi list s strani WordPress Cienne NY.

To spletno mesto WordPress je preprosto, 100% odzivno, ponuja neverjetne slike, ustaljen meni in veliko belega prostora. To lepotico boste zamenjali z omamljanjem na eni strani WordPress, vendar gre za večstransko spletno mesto, ki se naloži tako hitro, da boste morda zamudili čudovite prehode CSS. Verjetno je to, da Cienne NY streže vsebino iz Shopifyjevega CDN-ja. Iti naprej…

Fubiz Media

Super primeri WordPress: Fubiz Media

Kaj je trajalo dolgo nazaj v Francijo. In ali nas lahko krivite? Ko gre za lep dizajn, Francozi ne potrebujejo vaše odobritve, da bi naredili vtis. Ne opravičujejo; samo naredijo svojo stvar, ti pa si dobro oblečena.

Če ne verjamete tem besedam, kako je s spletnim mestom Fubiz Media? Mega meniji, fiksni meniji, animirani logotipi, tehnike CSS3, čudovita grafika in še veliko več se združijo v afero vrhunskega predala, ki je na spletnem mestu Fubiz Media.

Kaj spet naredijo? Dijakujejo v umetnosti. So spletna revija “… ki ponuja vizijo in pogled na zadnje novice o ustvarjalnosti, navdihu in pop kulturi.” Lahko bi jim dali mesto št. 1, vendar je to zasedeno, tako da je na petem mestu. Za zdaj.

ESPN športno programiranje

Super primeri WordPressa: športno programiranje ESPN

Awwwards tej spletni strani daje povprečno oceno 7,37 / 10,00. Oblikovanje je doseglo 7,57, stopnja uporabnosti 7,29, ustvarjalnost pa 7,14, vsebinski sejmi pa 7,29. Odlične ocene, če mene vprašate, ampak to na stran.

ESPN vsako leto distribuira 5.000+ ur “… dogodkov v živo, vrhuncev, serij, studijskih in scenarijskih medijev radiotelevizijam po vsem svetu.” Njihovo poslanstvo je služiti ljubiteljem športa kadarkoli in kjer koli.

Toda kako odpeljejo ta na videz pošastni podvig? Dame in gospodje, pozdravljamo spletno mesto ESPN Sports Programming, ki deluje na vedno učinkoviti platformi WordPress. Z več kot 14 milijoni všečkov samo na Facebooku lahko stavite, da to spletno mesto potegne veliko soka. Kljub temu WordPress nosi dan za te ljudi. Prilagodljiv dojenček. Prilagodljivost.

Aleksander Engzell

Super primeri WordPress: Engzell

Enters engzell.me, portfelsko spletno mesto Aleksandra Engzela – kreativnega direktorja iz Švedske – in začutite, da bo izjemna sinergija WordPressa zapolnila sobo.

V redu, brez pretiravanj, to je eno WordPress spletno mesto, ki se zanj toliko dogaja v primerjavi z enim zagovorniki in večstranski pisarji. Grafika in tipografija sta na tekočem. Animacije CSS3 so izvrstne. Nikoli še niste videli tako preprostega, a tako neverjetno elegantnega in močnega. Do zdaj.

HelloGiggles

Super primeri WordPress: HelloGiggles

Zagotovo ste se že naleteli na HelloGiggles – v njih so številne novice o kulturi, hrani, zabavi, delu, ljubezni, slogu in še veliko več. In v veliki meri se pokažejo v rezultatih iskanja, ko Google skoraj nič.

Z zanimivo postavitvijo stila revije, brezhibnim vključevanjem družbenih medijev, pametnim postavljanjem oglasov in simpatičnimi podrobnostmi (kot je “Ljubimo te” v nogi) to spletno mesto naredi izjemen primer vseh stvari, ki jih lahko počne WordPress!

Bloomberg: Profesionalno

Osupljivi primeri WordPressa: Bloomberg

Ležite za trenutek in povejte mi, da tega niste videli že od daleč. Seveda si Bloomberg zasluži omembo na tem seznamu, saj je odličen primer, koliko lahko z WordPressom dosežete.

Bloomberg Professional, Terminal, je (po njihovem mnenju) “najmočnejša in prilagodljiva platforma za finančne strokovnjake, ki potrebujejo podatke, novice in analitiko v realnem času za pametnejše, hitrejše in bolj informirane poslovne odločitve.” Za svoje strani s promocijo izdelkov, pogosta vprašanja in blog so izbrali WordPress. Pot do Bloomberga, pot.

Katy Perry

Super primeri WordPressa: Katy Perry

Smo že pri številki deset? Oprostite, nisem se zavedal, da gremo po seznamu z vsemi temi krasnimi WordPress spletnimi mesti. A na tej poti se nekoliko upočasnimo in si oglejte spletno mesto Katy Perry, ki poganja WordPress.

Želite spletno stran, ki je popolnoma prilagojena, in 100% vi? Ne glejte dalje kot WordPress. Poglejte samo Katy. Utripajoče ozadje celozaslonskih slik, trikotnik obrezanih slik na blogu, animacije po meri, domišljijski twitter vir z dvojnim pomikanjem, čudovite galerije svetlobnih slik in še veliko več. Precej super mesto WordPress, če nas vprašate.

Jaz sem ga ustrelil

Super primeri WordPressa: streljal sem ga

Ko vložite svoje srce in um, WordPress ne omejuje veliko. Ustrelil sem ga dovolj dokazov.

Na kratko, I Shot Him je oblikovalski studio s sedežem v San Franciscu. “… verjamejo, da ima dizajn moč več kot prodati izdelek, vendar lahko s spremembo dojemanja, čustev in dejanj v dobro vseh nas spremeni.”

Če med drugimi funkcijami vsebujete fiksne menije, paralakse, animacije CSS3 in neverjetno tipografijo, vam ni treba gledati težko, da bi razumeli, zakaj sem ga snemal..

Železo do železa

Super primeri WordPressa: Iron to Iron

Priloženo nam je oblikovalec Kevin in razvijalec Jonathan, Iron to Iron je eno WordPressovo mesto, ki ga je vredno preveriti.

Nastavitev je precej preprosta, toda ravno oblikovanje, čudovita tipografija, nore animacije in odlične posnetke med drugimi funkcijami naredijo Iron to Iron precej ugledno spletno mesto WordPress.

Iron to Iron se nahaja na ulici 409 River Street, Troy, NY, če jih želite na hitro obiskati.

GG Music & Audio Productions

Super primeri WordPress: GG Music & Audio Productions

WordPress ni samo za oblikovalce, razvijalce, kreativne direktorje in druge strokovnjake, ki so dobro podprti s tehnologijo, temveč za vse in vse, ki iščejo eleganten in močan CMS.

Platforma je precej vsestranska in GG Music & Audio Productions to dobro vedo. Theirs je večplastno mesto WordPress, ki bralčevo pozornost usmeri na vsebino.

»Po precej izkušnjah in eksperimentiranju z Joomlo, Drupal in WordPress sem se odločil za svoj lastni blog podjetja, Tinderbox. Napredek pri uporabi WordPressa kot CMS-a je bil naravni korak. Menim, da WordPress resnično izstopa, je dejstvo, da je moja stranka tako enostavna za uporabo. ” – Adam Alloway, oblikovalec.

Dekle s kamero

Super primeri WordPress: Dekle s kamero

Dekle s kamero je spletno mesto fotografinje Ashley Baxter, ki razlaga neverjetne fotografije, ki jih boste zagotovo vzljubili.

Začela je na Tumblrju, vendar so jo nenehni (in razočaralni) odpovedi, ki so prišli s storitvijo, iskali boljši CMS. Našla je WordPress, ki jo je bilo neverjetno enostavno prilagoditi, in je nikdar ni pogledala nazaj.

Zdaj se mora osredotočiti samo na svoj Canon, WordPress pa na vse ostalo. Z lahkoto lahko prilagodi posamezne ozadje strani / objave in tako ustvari popolno razpoloženje za pohvalo njenim delom.

No, če imate sedež v Glasgowu na Škotskem in iščete čudovitega in spodobnega poročnega fotografa, veste, kje iskati. BTW, ima odličen portfelj in nekaj neverjetnih knjig z mnenji, ki jih boste morda želeli preveriti.

Vogue India

Super primeri WordPress: Vogue India

Kot svetovno znana modna revija Vogue redno sproži nekaj resnega prometa. Kako pa vsem svetovnemu občinstvu postrežete z ogromno količino multimedijske vsebine, ne da bi pri tem zlomili spletno mesto? Bankirate na najbolj zanesljivi platformi CMS – WordPress.

Točno to je storila Vogue India, zdaj pa se trudijo ohranjati množico ljubiteljev mode, ki se temeljito zabavajo z najboljšimi modnimi video posnetki, zgodbami, novicami, slikami in še veliko več. Imajo toliko energije za upravljanje CMS, da si lahko privoščijo tudi oglase genialnih oglasov.

Justin Bieber

Super primeri WordPress: Justin Bieber

Glede na to, da WordPress uporablja skoraj 1/4 spletnih strani na internetu, ali res preseneča, da je Biebs eden izmed njih? Ne glede na oblikovalsko podjetje, ki ga je najel, je naredil super delo in ustvaril edinstveno škatlasto postavitev, ki se zdi pevcu popolnoma primerna.

Dodali so vrhunsko vrstico z bogatimi funkcijami (skupaj z novicami in socialnimi povezavami), glavni drsnik s povezavami do iTunesa in nedavnih glasbenih videoposnetkov ter seveda celoten blog, na katerem lahko fangirli (in fantje) ugotovijo, kaj vse Justin namerava. Poleg tega ima njegovo spletno mesto galerijo fotografij in prihajajoče rubrike dogodkov, ki so nadvse edinstvene, a zelo potrebne za katero koli pop zvezdo. Raje verjemi.

TechCrunch

Super primeri WordPressa: TechCrunch

Potem imamo TechCrunch, eden najbolj priljubljenih tehnoloških blogov in zanesljiv vir novic in informacij o zagonih.

To 100-odstotno odzivno spletno mesto WordPress v manj kot 2,9 sekunde postreže s številnimi informacijami, kar je za spletno mesto velikosti čudovito. Ne glede na to, ali gre za oblikovanje, hitrosti nalaganja, odlično predstavitev vsebine in številne pripomočke med drugimi sladkimi funkcijami, TechCrunch omogoča, da WordPress doživite v najboljšem primeru.

Hitrost, razširljivost, predstavitev, moč in še več vse v enem CMS – WordPressu.

Microsoftov novičarski center

Super primeri WordPressa: Microsoft

Ste že slišali za malo podjetje z imenom Microsoft? Da, ta Microsoft. Za svoje novice uporabljajo WordPress. Zakaj? Ker je WordPress zanesljiva, prilagodljiva in enostavna platforma.

Izkoristili so zmogljivost WordPress-a za prikazovanje številnih predstavnostnih formatov, vključno z videoposnetki. Čist in svetel dizajn je profesionalen, privlačen in enostaven za uporabo, kar omogoča popolno branje in uporabo strank.

Sony Music

Super primeri WordPressa: Sony Music

Sony Music je podpisal nekaj najboljših glasbenih aktov našega časa. Od všečkov Whitney Houston, Brada Paisleyja, Boba Dylana, Elvisa Presleyja do Futureja in Travisa Scotta med drugimi, Sony Music ni šala, če gre za dobro glasbo.

Vemo, da se glasbenikom lahko zahvalijo za njihov uspeh, zato so verjetno spletnemu mestu dali vse o umetniških stvareh. Na polovici domače strani je impresiven drsnik, ki prikazuje visoko kakovostne fotografije različnih aktov.

Na preostalem mestu so glasbeni videoposnetki, objave na spletnem dnevniku, novice in vsebine v družabnih medijih. Gre za preprosto spletno mesto, ki nabere precej močan udarec. Ali pa je šiška? Močan udarni bum? Ploščanje bum? Ne?

WPExplorer

Super primeri WordPressa: WPExplorer

Kako se lahko odjavimo, ne da bi omenili naš lastni WPExplorer. Ta spletna stran uporablja WordPress za prikazovanje najboljše vsebine o vseh stvareh, povezanih z WordPressom. Vse, od vadnic, navdihujočih objav do seznamov objav in najnovejših novic, ima WPExplorer pokrit hrbet.

Poleg tega ponujamo nekaj najboljših tem in vtičnikov WordPress, vključno s temo Total WordPress in vtičnikom Sympt Shortcodes. Zasnova je čista in ker uporabljamo WPEngine, lahko uživate v neverjetnih hitrostih nalaganja strani. Ne bom se spuščal v podrobnosti, povedal vam bom le to: Misli WordPress, pomisli WPExplorer.

Končne besede …

Upajmo, da vas je ta kolekcija navdihnila, da se prijavite za super WordPress gostovanje, zgrabite najboljšo temo WordPress za vas in začnete ustvarjati svoje super spletno mesto s pogonom WordPress! Ni skrivnost, da je WordPress danes zelo priljubljen CMS – velika in mogočna ima platformo in tako tudi novorojenci. Vsi se gredo za WordPress. To je provokativno To je revolucija.

In to zato, ker je neverjetno močan, vendar tako enostaven za učenje, nastavitev in uporabo. Številna spletna mesta, ki smo jih pregledali tukaj, so preprosta, vendar zasnovana z zmogljivimi funkcijami, ki bi morali v prihodnosti obvestiti vaš postopek oblikovanja. Konec koncev je preprostost bistvo prefinjenosti. Ali kot pravi Nick:

CMS ni lažje uporabiti kot WordPress. Brezplačna je, namestitev z enim klikom, in ponuja ogromno zbirko tem in oblikovanja, med katerimi lahko izbirate, da novo spletno mesto v nekaj minutah na spletu dobite. – Nick Anderson, Dnevno gostovanje.

Razen tega, ne pozabite, da so nekatera od teh strani oblikovali ne njihovi lastniki, temveč izkušeni oblikovalci na podlagi pogodbe. To storim z, rad bi omenil, da obstaja veliko drugih odličnih WordPress spletnih mest, ki so jih ustvarili razvijalci in tudi redni ljudje. Preveč je hudo, da jih ne moremo stisniti v eno objavo.

Kot takšno smo morda pogrešali vaše najljubše spletno mesto WordPress. Morda se vam zdi tudi, da določeno spletno mesto ni na tem seznamu. No, ne zadrži. Če smo izpustili vaše najljubše spletno mesto WordPress ali imate predloge, nas spusti v vrstico v razdelku za komentar spodaj!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me