45 neverjetnih dnevnikov za WordPress, ki bi jim morali slediti

Najboljši dnevniki o WordPressu, ki bi jim morali slediti

Kot navdušenec nad WordPressom vedno želite biti na tekočem z najnovejšimi dogodki v svetu WordPress in do neke mere spletnega razvoja. Želite vedeti, kaj je tisto kdo o WordPressu morate kadar koli povedati. Želite ostati pred krivuljo; vodite zavihke o novicah WordPressa, najnovejših tehnikah, heksih, temah, vtičnikih in še čem. In kakšen boljši način za obveščanje in posodobitev od branja WordPress blogov?

V današnjem poslušanju vas bomo predstavili z več kot 45 osupljivimi blogerji WordPressa, ki bi jih morali poznati. Zagotovo bi morali pogledati njihove Twitter račune, zato pojdite naprej in pritisnite ta gumb. Pripravite se na zabavo.

1. WPExplorer

WordPress dnevniki, ki bi jim morali slediti - WPExplorer

Obiščite blog WPExplorer    Sledite @WPExplorer

Tu sem morda nekoliko pristranski, vendar dejstvo ostaja dejstvo; WPExplorer je brez dvoma eden najboljših spletnih dnevnikov o WordPressu. V WPExplorerju lahko tukaj naučite ravno toliko.

Se sprašujete, kaj je na meniju? Od podrobnih vadnic, pregledov tem in vtičnikov do nasvetov in odličnih vodnikov z navodili, je WPExplorer eden od virov, ki jih želite zaznamek postaviti v tem trenutku. Med odličnimi objavami objavljamo tudi darila in ekskluzivne ponudbe, s katerimi lahko prihranite cel denar ��

2. Elegantne teme

Blogi o WordPressu, ki bi jim morali slediti - elegantne teme

Obiščite blog Elegantne teme    Sledite @elegantthemes

Spletni blog Elegantne teme ponuja neverjetne nasvete, vadnice in posodobitve o njihovih novih temah in vtičnikih WordPress. V blogu so med drugim ugledni blogerji WordPressa, kot so Kevin Muldoon, Brenda Barron in Jacqueline Thomas.

3. Chris Lema

WordPress dnevniki, ki bi jim morali slediti - Chris Lema

Obiščite blog Chrisa Leme    Sledite @chrislema

Če niste pred kratkim začeli uporabljati WordPress, ste gotovo slišali kakšno stvar o Chrisu Lemu – vrhunskemu blogerju WordPressa, ki so ga poklicali, da svetuje všečke WooThemes, iThemes, Reaktiv, WP101 in še več. Blogira o e-trgovini, freelancingu, članstvu, e-učenju in predstavitvah med drugimi temami, povezanimi z WordPressom.

4. WP nastavitev

WP Nastavitev

Obiščite WPSETUP    NASLEDNJE @wp_setup

Iščete navodila za namestitev WordPress-a? Izbira gostiteljskega načrta? Ali kaj drugega? WP Setup ima na voljo številne krasne članke, ki zajemajo široko paleto tem, ki bodo uporabnikom WordPress-a koristne za pripravo svojega spletnega mesta.

5. WPLift

WordPress dnevniki, ki bi jim morali slediti - WPLift

Obiščite blog wplift    Sledite @wplift

WPLift vsebuje vodnike, vadnice in nasvete nekaterih najboljših WordPress blogerjev. Poleg tega imajo nekaj odličnih ponudb za zagon. Zaradi plus osredotočenosti na uporabnike začetnega nivoja je WPLift odličen blog, ki mu sledijo WordPress znanje.

6. ZmagaWP

WordPressi blogi, ki bi jim morali slediti - InningWP

Obiščite WinningWP    Sledite @WinningWP

WinningWP upravlja Brin Wilson in je velik vir za WordPress. Spoznajte nove teme WordPress-a, preglejte nekaj pregledov vtičnikov in se naučite novih znanj s koristnimi vadnicami.

7. Konoba WP

WordPressi blogi, ki bi jim morali slediti - WPtavern

Obiščite wptavern    Sledite @wptavern

WP Tavern, ki ga je leta 2009 ustanovil Jeff Chandler, med drugim objavlja najnovejše novice, hake, teme in vtičnike WordPressa. Blog vodita Jeff Chandler in Sarah Gooding. Blog redno posodabljamo z najnovejšimi novicami v WordPressu.

8. WPEka

WordPress dnevniki, ki bi jim morali slediti - WPeka

Obiščite WPEka blog    Sledite @wpekadotcom

Ne vem, kako sta si omislila ime, vendar zagotovo čez nekaj časa raste na vas. Toda ime ni razlog, da se je WPEka uvrstila na ta seznam; blog objavlja odlične mnenja, preglede tem in vtičnikov ter poglobljene vaje nekajkrat na teden.

9. WPKube

WordPress dnevniki, ki bi jim morali slediti - WPkube

Obiščite WPKube    Sledite @wpkube

Devesh Sharma je junija 2014 ustanovil WPKube, da bi “… zagotovil kakovostne teme WordPressa, vtičnike, vaje, novice in spremembe …” Dev, uspešen spletni skrbnik po vseh pravicah, je z WPKube odlično opravil svoje delo. Vsako dva dni objavi novo objavo. V WPKube so med drugim znani blogerji WordPressa, kot so Joe, Ashley in Sourav Kundu.

10. Blog WPMU DEV

WordPress dnevniki, ki bi jim morali slediti - wpmudev

Obiščite blog wpmudev    Sledite @wpmudev

WPMU DEV je s sveže pečenim dizajnom, več kot 360K člani in rubriko spletnega dnevnika, ki vsebuje nekaj najboljših učiteljev, nasvetov in nasvetov za WordPress v spletu, za mnoge uporabnike – izkušen ali kako drugače. Teme na spletnem dnevniku se vrtijo med WordPress, WordPress Multisite, BuddyPress in več iz WordPress skupnosti.

11. BobWP

WordPressi blogi, ki bi jim morali slediti - BobWP

Obiščite blog in podcast bobWP    Sledite @bobWP

Ne glede na to, ali ste začetnik ali napredni uporabnik WordPressa, se lahko vedno naučite od Boba Dunna. Je nekakšen velik posel, zato raje bodite pozorni, ko stopi na oder. Prav tako lahko spremljate njegov podcast za še več WordPress dobrote.

12. Upravljanje spletnega dnevnika

Blogi o WordPressu, ki bi jim morali slediti - ManageWP

Obiščite spletni dnevnik za upravljanje    Sledite @managewp

ManageWP vam omogoča, da z ene nadzorne plošče upravljate več mest WordPress, s čimer prihranite veliko časa in truda. Ne poskušam te potegniti za nogo, res je priročno, še posebej, če se boriš za upravljanje svojih spletnih mest. Na blogu ManageWP so med drugim predstavljeni vrhunski pisci in razvijalci, kot so Vladimir Prelovac, Charnita Fance in Brenda Barron, ki med drugim delijo vadnice, nasvete, ocene, mnenja, novice, poslovne nasvete, teme in vtičnike..

13. WP župan

WordPress dnevniki, ki bi jim morali slediti - WPMayor

Obiščite wpmayor    Sledite @wpmayor

Če iščete najbolj vroče in najnovejše novice o WordPressu, članke, hake in vtičnike, če jih omenim le nekaj, želite WP Mayor dodati na svoj bralni seznam. Kot zdaj. Župana WP vzdržujeta gospod in gospa Jean Galea s pomočjo Marka Zahre, ki je Galijev bratranec. V tem družinskem podjetju je nekaj sodelavcev z vseh slojev življenja in daje vsebini globalni (multikulturni) občutek.

14. WPBeginner

WordPress dnevniki, ki bi jim morali slediti - WPBeginner

Obiščite wpbeginner    Sledite @wpbeginner

WPBeginner je z več kot 130 tisoč uporabniki WordPressa najboljši vir za WordPress začetnike. Ne razumite me narobe, na WPBeginnerju se lahko še vedno veliko naučite, tudi kot začinjeni uporabnik WordPressa. Konec koncev se učenje nikoli ne ustavi skozi vse življenje.

15. SitePoint

Blogi o WordPressu, ki bi jim morali slediti - SitePoint

Obiščite spletno mesto za WordPress    Sledite @sitepointdotcom

SitePoint od leta 1999 navdihuje nešteto oblikovalcev za izdelavo visoko kakovostnih spletnih strani in spletnih aplikacij. Poleg tega, da vsak teden objavljajo vaje in nasvete z naslovom WordPress, ki ponujajo vrhunske predale, ponujajo tudi fantastične knjige in tečaje, ki se vrtijo okoli HTML, CSS in JavaScript. Vsebine na njihovem blogu ustvari ogromno ekipa pisateljev in razvijalcev.

16. CodeinWP

Blogi o WordPressu, ki bi jim morali slediti - CodeInWP

Obiščite spletni dnevnik COdeinWP    Sledite @codeinwp

Z všečkami Daniela Patakija, Toma Ewerja (prisežem, da me ni omenil zaradi omembe), Adeline Tuca in Karol K kot sebe, je blog CodeinWP dobro urejena zbirka najboljših WordPress vadnic, trikov in nasvetov . Objave na CodeinWP so res odlične in jih nočete zamuditi!

17. WP Superstars

WordPressi blogi, ki bi jim morali slediti - WPsuperstars

Obiščite WP SuperStars    Sledite @WPSuperstars

WP Superstars je bolj pregledno spletno mesto kot blog. Ne glede na to, potisnejo odlične vadnice programa WordPress in objave, ki so podobne začetnikom in profesionalcem. Tako ne boste dobili le odličnih pregledov svojih najljubših izdelkov WordPress (tj. Tem, vtičnikov, gostovanja itd.), Ampak tudi dobro raziskane objave, če želite izvedeti vse, kar lahko o WordPressu.

18. Tematski oblikovalec

WordPressi blogi, ki bi jim morali slediti - ThemeShaper

Obiščite ThemeShaper    Sledite @ThemeShaper

Kdo stoji za blogom ThemeShaper WordPress, ki je preprosto preveč super, da bi se mu uprli? Ian Stewart, Caroline Moore, Daniel Robert in dvanajst (12) drugih WordPress navdušencev, ki jim je vseeno veliko o temah WordPress. V razdelku spletnega dnevnika je ogromen arhiv novic, nasvetov, navdiha, trikov, hekerjev, odrezkov in poglobljenih vadnic WordPressa.

19. Navor

WordPress dnevniki, ki bi jim morali slediti - Torque Mag

Obiščite revijo tOrgue    Sledite @TheTorquemag

Navor vam prinašajo fantje, ki stojijo za WPEngine, upravljanim gostiteljskim programom WordPress, ki ga izbirajo mnogi, Torque pa vse o WordPress novicah, posodobitvah in vseh najnovejših dogodkih v svetu WordPress. Razen novic imajo še poslovne, skupnostne in razvojne kategorije, zaradi katerih je blog bogatejši. Vsebino ustvarjajo strokovnjaki, kot so Shaun Quarton, John Stewart in Josh Pollock.

20. Tut+

WordPressi blogi, ki bi jim morali slediti - Tuts +

Obiščite tUts + za WordPress    Sledite @TutsPlus

Ne moremo objaviti objave o najboljših blogih o WordPressu, ki bi lahko sledili in ne omenimo Tuts +, edinstvenega vira, primernega za začetnike in profesionalce WordPressers. Če me boste razvajali, sem navdih poiskal na Tutsu+ par neštetokrat prej in vsakič nisem bil razočaran.

21. Mačke, ki kodirajo

Blogi o WordPressu, ki bi jim morali slediti - Mačke, ki jih kodirajo

Obiščite Cats Who Code    Sledite @catswhocode

Cats Who Code kuri več kot 17 tisoč privržencev, kurira Jean, 30 let star bloger s sedežem v Belgiji. To je ogromen arhiv odličnih nasvetov, kramp in WordPress vaj za WordPress. Žanovo delo je bilo predstavljeno v priljubljenih blogih, kot so Smashing Magazine, WPHacks in Pro Blog Design.

22. WP Arena

WordPress dnevniki, ki bi jim morali slediti - WP Arena

Obiščite WP Arena    Sledite @wparena

WP Arena je koristen blog, specializiran za preglede, primerjave in zbirke. Ponujajo tudi nekaj čudovitih vodnikov do priljubljenih WordPress vtičnikov in preproste nasvete, ki bi se jim lahko zdeli koristni katerikoli uporabnik WordPress-a (na primer, kako svoj blog prilagoditi tako, da ustreza vaši blagovni znamki).

23. Elementor

WordPressi blogi, ki bi jim morali slediti - Elementor

Obiščite Blog Elementor    Sledite @elemntor

Zagotovo ste že slišali za Elementor – to je najboljši vtičnik za ustvarjanje brezplačnih strani za WordPress. A ste vedeli, da vodijo tudi blog? No, res je in polno je odličnih nasvetov, kako s pomočjo Elementorja zgraditi boljše spletno mesto, poleg navdiha in okrog spletnega oblikovanja, samostojnih intervjujev in še več.

24. 1stWebDesigner

WordPressi blogi, ki bi jim morali slediti - 1stwebdesigner

Obiščite 1stWebDesigner    Sledite @ 1stwebdesigner

1stWebDesigner je bil eden prvih blogerjev WordPressa, ki je navdihnil naše ustanovitelje, da so zagnali WPExplorer, zato so jih seveda morali vključiti na ta seznam. na stotine koristnih objav z nasveti o spletnem oblikovanju, cheatsheets, brezplačnimi viri (teme, orodja za Photoshop itd.), najboljše sezname in še več, kar morate prebrati za vsakega oblikovalca spletnih strani – ne samo za uporabnike WordPressa.

25. Delavnica

Blogi o WordPressu, ki bi jim morali slediti - Woorkup

Obiščite Woorkup    Sledite @mywoorkup

Woorkup je zagotovo trden vir WordPressa, ki ga vodi Brian Jackson (resen WordPress in SEO guru). Če ste kdaj prepričani o vtičniku ali iščete nekaj navdiha, preberite Brianov blog. Prav tako deli nasvete za samostojne podjetnike za vodenje podjetja na podlagi lastnih osebnih izkušenj in ima orodje s priporočenimi izdelki, s pomočjo katerega lahko začnete..

26. WPShout

WordPressi blogi, ki bi jim morali slediti - WPShout

Obiščite WPShout    Sledite @WPShout

WPShout vodijo Fred Meyer in David Hayes, in to za konstantno izčrpavanje odličnih vsebin, kot so tedenske vaje, priporočila za vire, nasveti za razvoj, varnostni priročniki in drugo. Spremljajte jih na twitterju, če želite redno posodabljati podatke o tem, kaj kopajo vsak teden.

27. Kinsta

WordPress dnevniki, ki bi jim morali slediti - Kinsta

Obiščite blog Kinsta    Sledite @kinsta

Ljudje hrepenijo o hitrem, zanesljivem in varnem gostovanju WordPressa Kinsta. Zakaj? Ker resnično vedo svoje stvari! In na srečo za vas, to znanje redno objavljajo prek svojega bloga. Obiščite njihov blog in se pozanimajte o vtičnikih, varnosti, poslovnih nasvetih, bloganju in še več.

28. Colorlib

WordPress dnevniki, ki bi jim morali slediti - Colorlib

Obiščite Colorlib    Sledite @colorlib

Če ste kdaj iskali določeno nišo WordPress, na primer »najboljše ustvarjalne teme WordPress« ali »najboljše WordPress teme za mala podjetja«, ste verjetno že videli seznam Colorlib. Vendar to ni vse, kar lahko ponudi njihov blog. Colorlib ponuja tudi priročnike za vtičnike, nasvete za oblikovanje in celo nekaj brezplačnih tem, ki jih lahko uporabite na svoji spletni strani.

29. Narrowem

WordPressi blogi, ki bi jim morali slediti - Narrowem

Obiščite Narrowem    Sledite @narrowthem

Narrowem pozna svoje poglobljene teme in vtičnike ter vodnike in vodiče. Če se želite odločiti med temami (ali vtičniki), se želite odpraviti do njihovega spletnega dnevnika in preveriti, ali lahko primerjate funkcije in funkcije. Ali pa si oglejte njihove študije primerov, če se želite naučiti iz primerov spletnega oblikovanja iz resničnega življenja.

30. Oblaki

Blogi o WordPressu, ki bi jim morali slediti - Cloudways

Obiščite blog Cloudways    Sledite @Cloudways

Cloudways je odlična možnost gostovanja v oblaku, vendar so tudi odličen spletni dnevnik. Čeprav niso nujno osredotočeni le na WordPress, pa ponujajo preglede tem, priročnike za nastavitev spletnega mesta in številne poslovne nasvete (za GDPR, oblikovanje, e-trgovino itd.), Ki jih boste želeli dodati na svoj seznam za branje.

31. Yoast SEO

WordPress dnevniki, ki bi jim morali slediti - Yoast SEO

Obiščite Yoast SEO    Sledite @yoast

Yoast SEO ne bi mogli pustiti s svojega seznama, ker so res najboljši v poslu, ko gre za optimizacijo iskalnikov. Sledite njihovemu spletnemu dnevniku za posodobljene strategije WordPress SEO, nasvete za spletno SEO, vodnike za družbene medije in posodobitve vtičnikov (ker če ne uporabljate njihovega SEO vtičnika, bi morali biti).

32. Carrie Dils

WordPressi blogi, ki bi jim morali slediti - Carrie Dils

Obiščite blog Carrie Dils    Sledite @cdils

Carrie Dils je strokovnjakinja za WordPress, njene objave pa neprestano veselijo branje. Z gotovostjo boste zagotovo kaj naučili – naj gre za WordPress, Genesis, WooCommerce ali kaj drugega. Ne pozabite slediti tudi njenemu Twitterju – tvituje redno, odvisno od dneva, ki je res smešen.

33. Envato

WordPressi blogi, ki bi jim morali slediti - Envato

Obiščite blog Envato    Sledite @envato

Ko pomislite na Envato, verjetno takoj pomislite na vrhunske teme, vtičnike, slike itd. Toda Envato je v zadnjem letu resnično okrepil njihov blog. S svojimi nasveti in načrti za skoraj vsako nišo je njihov blog odličen vir za samostojne strokovnjake, ki delajo na oglasih za delo s strankami, pa tudi sami, ki iščejo malo pomoči ali navdiha.

34. Medijski hram

WordPress dnevniki, ki bi jim morali slediti - Media Temple

Obiščite blog Media Temple    Sledite @mediatemple

Media Temple je še en osupljiv gostitelj s prav tako spektakularnim blogom. Občasno se prijavite, če želite izvedeti več o temah, kot so osvetlitve strank, nasveti za optimizacijo gostovanja, urejevalniki slik, vadnice za WordPress in še več.

35. Anariel Design

WordPressi blogi, ki bi jim morali slediti - Anariel Design

Obiščite Anariel Design    Sledite @Ana_Segota

Anariel Design vodi neverjetna razvijalka Ana Segota. Sledite njenemu blogu, da si preberete enega v enem WordPress intervjuju, sledite skupaj s koristnimi vodniki (in video vodniki), se naučite novih nasvetov za SEO in še več. Ponuja tudi nekaj lepih vrhunskih tem, ki jih ne boste želeli zamuditi.

36. MonsterPost

WordPressi blogi, ki bi jim morali slediti - MonsterPost

Obiščite MonsterPost    Sledite @templatemonster

TemplateMonster je ogromna tržnica z več tisoč neverjetnimi temami in predlogi, med katerimi lahko izbirate, njihov blog MonsterPost pa ponuja na tisoče koristnih člankov (plus brezplačne e-knjige in teme za zagon). Ostrite svoje oblikovalske spretnosti, spoznajte enostavne optimizacije vsebine spletnega mesta, predstavite si naše najboljše gostovanje za vas in še več.

37. WordPress.org

Blogi o WordPressu, ki bi jim morali slediti - WordPress.org

Obiščite novice WordPress    Sledite @WordPress

Seveda smo morali na ta seznam vključiti novičarski blog WordPressa. Bodite na tekočem z osnovnimi posodobitvami programa WordPress, izboljšavami funkcij, dogodki v skupnosti in zapiski razvijalcev.

38. WPBlog

WordPress dnevniki, ki bi jim morali slediti - WPBlog

Obiščite WPBlog    Sledite @wpblogdottcom

WPBlog je še en blog o WordPressu, kjer lahko dobite informacije o trendih WordPress-a ali raziskate izdelek pred nakupom. Domov nasveti, vadnice in ocene za WordPress, ki ga je dobro dodati na svoj bralni seznam.

39. Pilec WP

WordPressi blogi, ki bi jim morali slediti - WP Chick

Obiščite WP Chick    Sledite @kimdoyal

Kim Doyal je WordPress pro, ki na svojem blogu WP Chick deli na tone znanja (čeprav ima tudi podcast, ki ga morate zagotovo odjaviti). Ima odlične nasvete, kako bolje voditi svoj spletni dnevnik ali poslovanje na WordPressu.

40. Blog bogatih Taborjev

WordPress dnevniki, ki bi jim morali slediti - Rich Tabor

Obiščite spletni dnevnik Rich Tabor    Sledite @richard_tabor

Rich je zvezden WordPress razvijalec (morda ste že videli njegovo delo na ThemeBeans) ki vodi tudi osebni blog. To je odličen kraj za iskanje množic Gutenbergovih vodnikov, poudarkov WordCampa in nabora WordPress nasvetov.

41. WPLeaders

WordPressi blogi, ki bi jim morali slediti - WPLeaders

Obiščite WPLeaders    Sledite @thewpleaders

WPLeaders je samostojno središče informacij o WordPressu in s tem se moramo strinjati. WPLeaders je zagotovo še en velik vir zbirk WordPress, ki jih lahko dodate med svoje zaznamke. Karkoli iščete – naj bo to vtičnik Click to Tweet, združljive teme z Gutenbergom ali celo vplivniki.

42. WPBuffs

WordPress dnevniki, ki bi jim morali slediti - WPBuffs

Obiščite WPBuffs Blog    NASLEDNJE @ THEWPBUFFS

Verjetno ste že slišali za WPBuffs. Ponujajo pomoč na zahtevo pri vseh vrstah prilagoditev WordPress-a, varnosti, posodobitvah in še več. Mogoče pa ne veste, da imajo na svojem spletnem dnevniku tudi številne koristne vire, kot so spletni seminarji, priročniki, pregledi in pregledi!

43. CollectiveRay

Blog CollectiveRay

Obiščite KOLEKTIVNI RAJ    NASLEDNJE @CollectiveRay

Iščete nasvete za WordPress in še nekaj Joomle ob strani? Nadaljujte in preberite blog Davida Attarda na CollectiveRay. Potem ko se je več kot 12 let ukvarjal s spletnim oblikovanjem, svoje znanje deli z drugimi lastniki spletnih strani. CollectiveRay je specializiran za vodnike, gostovanje pregledov in nasvete za spletno oblikovanje za WordPress in še več.

44. WebCreate.Me

WordPress dnevniki, ki bi jim morali slediti - WebCreate.Me

Obiščite WebCreate.me    Sledite @webcreateme

WebCreate.Me je fantastičen vir za ohranjanje nemotenega delovanja spletnega mesta WordPress. Pridobite nasvete za kopiranje, skupno rabo v družabnih omrežjih, načrtovanje, trženje e-pošte in še več. Iščete izdelavo spletnega mesta po meri WordPress? Ali SEO svetovanje? To tudi storijo – vse, kar morate storiti, je, da poiščete ponudbo.

45. Ma.tt

WordPressi blogi, ki bi jim morali slediti - Ma.tt

Obiščite Ma.tt    Sledite @photomatt

Nenazadnje boste morda želeli obiskati osebni blog Matt Mullenweg. Pogosto objavlja vpoglede o WordPressu, poslovnih uvodnikih, intervjuje, avtomatske novice in občasno pogleda različne WordCamps ali Meetups.

Nazaj k tebi…

WordPress še naprej raste vsak dan. Razvijalci nadaljujejo z zagonom kode in dodajajo nove funkcije, s čimer platformo presegajo domišljijo. Zdaj je močan več kot kdaj koli prej in pričakujemo lahko le, da se bo ta trend stopil. Če želite slediti svojim spremembam, novicam in posodobitvam, spremljajte svoje priljubljene bloge ali osebno prispevati k projektu.

S tem fino oblikovanim seznamom WordPress blogov bi morali imeti na voljo veliko izbire. Očitno je, da obstaja veliko drugih spletnih dnevnikov o WordPressu, tako da, če smo pogrešali vašo najljubšo, jo ne pozabite omeniti v komentarjih, da boste seznam še naprej rasli. Razen tega nam sporočite vaše misli in kako poteka vaše leto 2018. Ciao!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me