Ljudje poganja WordPress: Kevin Graham

Na spletu je veliko objav v blogih in člankov o spletnih mestih, ki jih poganja WordPress. Namesto da bi napisali “samo še en” teh člankov, smo se tukaj na WPExplorerju odločili, da začnemo serijo, ki se poglobi globlje kot samo spletno mesto. V Ljudem, ki ga poganja WordPress, bomo pokrivali ljudi, ki lahko vodijo podjetja s pomočjo WordPressa, vpliv, ki ga ima WordPress na njihove poslovne procese, in vrsto življenj, ki jih lahko preživijo zaradi svojega poslovanja..

V prvem obroku sem stopil v stik s prijateljem Kevinom Grahamom, digitalnim Nomadom, ki sem ga spoznal v Chiang Maiu na Tajskem, in mu zastavil nekaj vprašanj, da vam bo podrobneje predstavil njegovo življenje in poslovanje.

Predstavite se in kaj počnete …

Moje ime je Kevin Graham in sem ustanovitelj dveh podjetij za spletno gostovanje za zasebna spletna spletna spletna mesta – LaunchCDN in gostovanje v veliki meri. Vodim tudi portfelj spletnih mest za pregled izdelkov in programske opreme kot storitvenega izdelka, imenovanega Fresh Feedback, ki lastnikom podjetij omogoča, da zbirajo povratne informacije od svojih strank in usmerjajo svoje srečne stranke, da za njih puščajo mnenja na spletnih mestih, ki so jim pomembna..

Kdaj ste začeli?

V tem prostoru sem zaposlen že od leta 2014, vendar spletno mesto gradim od leta 1999 in WordPress prvič uporabljam leta 2008, kar je bilo približno v času WordPress 2.6.

Zakaj ste se odločili, da želite začeti spletno podjetje?

Spletna podjetja, ki ponujajo spletni dizajn in ustvarjajo prihodke od oglaševanja, vodim že od svojega 14. leta. Začel sem, ker sem se zelo zanimal za tehnologijo in internet in sem želel biti producent nove vsebine za internet, ne le potrošnik.

Kdaj / zakaj ste izbrali WordPress?

Najprej sem izbral WordPress zaradi njegove enostavne uporabe kot čista platforma za bloganje – to je, da vodim spletni dnevnik in objavljam posodobitve o novih stvareh, ki sem jih našel v spletu, in posodobitve iz mojega življenja in kariere v izobraževanju.

V novejšem času sem prešel na uporabo WordPressa kot bolj preprostega sistema za upravljanje vsebine in ustvarjalca spletnih strani za bolj statična spletna mesta v slogu trženja in resnično cenim udobje izbire odlične teme WordPress in njene uporabe kot osnove za gradnjo krasno spletno mesto.

Kakšne so prednosti / slabosti WordPressa v primerjavi s tekmeci?

Moč WordPress-a izvira iz velike skupnosti, ki obstaja okoli njega, ki razvija neverjetne teme in vtičnike, da bi pripomogla k razširitvi osnovne funkcionalnosti platforme. To omogoča hitro in enostavno pripravo novih funkcionalnosti in uporabo WordPressa za najrazličnejše stvari, vključno z vodenjem trgovine z e-trgovino s članstvom v WooCommerce ali s spletnimi mesti za usposabljanje s vtičniki, kot je član S2, ali s čimerkoli drugim, kar si lahko predstavljate.

V preteklosti sem preizkusil več drugih sistemov za upravljanje vsebine, kot sta Drupal in Joomla, vendar nobenega ni bilo tako enostavno, kot WordPress.

Povejte mi malo o vašem trenutnem življenjskem slogu (in kako se razlikuje od tistega, ko ste delali svoje zadnje delo.)

Zadnja štiri leta sem bil digitalni nomad, ki mi je omogočil potovanje po svetu, medtem ko sem vodil svoja podjetja. V tem času sem se nahajal v mestu Chiang Mai na severu Tajske in v domačem kraju Adelaide v Avstraliji ter potoval v veliko število držav po Aziji / jugovzhodni Aziji, vključno s podaljšanimi potovanji v kraje, vključno z Vietnamom, Japonska, Južna Koreja in veliko Evrope, vključno z dolgim ​​bivanjem v Nemčiji in Azorih, oddaljenem otočju, ki je ob obali Portugalske.

Ali menite, da obstaja tehnična ovira, ki ljudem, ki niso računalniški inženirji, ne delajo tega, kar počnejo, ali ustvarjajo druga podjetja v spletu?

S specializiranimi podjetji za WordPress, ki gostujejo kot so WP Engine, Kinsta in Flywheel, je zelo enostavno začeti z WordPressom. Mislim, da so dnevi potrebe po računalniškem inženirju za izgradnjo funkcionalnega spletnega podjetja dobro in resnično za nami in WordPress je vsekakor v ospredju, da lahko preprosto zgradimo lepo spletno mesto in začnemo prodajati skoraj vse, kar želite v spletu.

Kaj menite, da pomanjkanje take ovire pomeni za večino ljudi?

To pomeni, da je zelo enostavno začeti stranski vrvež v spletu in zaslužiti nekaj sto (ali nekaj tisoč) dolarjev na mesec iz svojega bloga ali spletne trgovine. Veliko ljudi to počne in podcasti radi Šola stranskih vrveža pomagajo prikazati ljudi, ki delajo prav to.

Za nakup lastnega imena domene stane manj kot 9 USD in visokokakovostni gostitelj WordPress, kot je Flywheel (opomba: Na blogu smo objavili Flywheel in druge najboljše možnosti gostovanja WordPress-a) Stane 15 dolarjev na mesec – približno 50 centov na dan. Enkratno dodajte približno 60 dolarjev za vrhunsko WordPress temo in zvečer lahko dobite svoje spletno mesto na spletu.

Kje lahko ljudje izvedejo malo več o vas in vašem podjetju?

Moja zasebna podjetja za gostovanje spletnega dnevnika najdete na naslovu LaunchCDN in Gostovanje v razsutem stanju. Moja spletna storitev, ki lastnikom podjetij omogoča, da zbirajo povratne informacije od svojih kupcev in usmerjajo njihove srečne stranke, da puščajo mnenja o njih na spletnih mestih, ki so jim pomembna. Sveže povratne informacije. In moj osebni blog najdete na KevinGraham.com.

Za konec bi morali kaj povedati ljudem, ki sanjajo o ustanovitvi podjetja v spletu, vendar ne sprožijo sprožilca?

Pojdite in si oglejte podcast Side Hustle School, poiščite nekaj navdiha iz dnevnih epizod ljudi, kot ste vi, ki gradijo spletna podjetja, in kar je najpomembneje, ukrepajte tako in začnite..

Pogovor

Najlepša hvala, ker ste Kevin prvi intervjuvanec v tej seriji. Vaši odgovori bodo zagotovo navdihnili nekatere naše bralce, da bodo ukrepali in ustanovili zelo lastna spletna podjetja in upajmo, da bodo celo spremenili svoje življenje.

In za naše bralce: Če imate kakršna koli vprašanja za Kevina, je treba kakršna koli vprašanja, za katera menite, dodati v prihajajoče intervjuje ali če imate v mislih nekoga, ki bi ga radi spraševali, bi radi vedeli. Spodaj pustite komentar s svojimi vprašanji.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me