WordPress delovni dan za prodajo, kuponi in ponudbe 2019

WordPress delavnice za prodajo, kuponi in ponudbe

Vikend praznika dela! Ponedeljek je uradni praznik tukaj v ZDA, kar pomeni, da večina ljudi preživi 3 (ali 4, če imate super srečo) dan vikenda WordPress oblikovalci lahko poberejo nekaj čudovitih prodajnih ponudb za WordPressov praznik dela na najboljšem WordPress gostovanju , teme, vtičniki in še več.

Ne glede na to, kje na svetu ste, lahko še vedno uživate v teh super kuponih, pogodbah in promocijah WordPress-a. Pograbite hladen napitek (in denarnico) in se kopajte v sladki razprodaji WordPress-a, ki je potekala na delovnem dnevu ali dveh!

Najboljše ponudbe za WordPress delavnike za teme, gostovanje in drugo

Gostovalni načrti Bluehost 2,95 $

Pri Bluehostu se med promocijo v šoli prihranite nad 60%, ko se na Bluehostu prijavite za nov načrt skupnega gostovanja za samo 2,95 USD / mesečno. Koda ni potrebna. Ponudba se kmalu konča.

2,95 $ Gostovanje od Bluehosta

Ustvarjalne ponudbe za oblikovanje trga

Ste vedeli, da je na Creative Marketu na prodaj na stotine izdelkov (teme, vtičniki, delniške fotografije, ikone, grafike in drugo)? Pojdi preverit! Koda ni potrebna. Za ogled končne ponudbe si oglejte vsako ponudbo.

Shranite na Creative Marketu

GeoDirectory 40% off članstvo

Vzemite 40% popusta za nakup članstva v GeoDirectoryu (ki vključuje vse teme, izdelke, posodobitve in podporo premium) s kodo LABORDAY19. Ponudba se konča 2. septembra 2019.

Prihranite 40% na vtičniku GeoDirectory

iThemes 2-za-1

Pridobite vtičnike iThemes Security Pro & BackupBuddy za eno nizko ceno med njihovo ponudbo 2 za 1! Pri nakupu tega svežnja vtičnikov prihranite 50%, nobena koda ni potrebna. Ponudba se kmalu konča.

Prihranite 50% pri iThemes

OptinMonster 50% popust

Nove stranke lahko pri načrtih OptinMonster prihranijo 50% za izdelavo optimiziranih in pojavnih oblik, ki se pretvorijo. Obstajajo nobena koda ni potrebna – samo obiščite spletno mesto OptinMonster in uporabite poziv na vrhu zaslona. Ponudba se kmalu konča.

Prihranite 50% pri OptinMonster

MonsterInsights 50% popusta

Uporabi kodo INTRO50 izkoristiti 50% popusta pri nakupu MonsterInsights – enega najmočnejših orodij za SEO in analitiko za WordPress. Delujte hitro, ta ponudba se kmalu konča.

Prihranite 50% na MonsterInsights

EnviraGallery 20% popusta

Prihranite 20% vtičnik EnviraGallery za WordPress in začnite graditi boljše galerije slik in portfeljev na svojem spletnem mestu. Samo uporabite kodo POLETJE20 na blagajni. Ponudba se kmalu konča.

Prihranite 20% na EnviraGallery

Soliquy 20% popusta

Uporabi kodo POLETJE20 ob nakupu in s tem znižate 20% svojega nakupa strani Soliloquy, ki je odziven WordPress. Ta ponudba se kmalu konča, zato jo dobite, ko lahko.

Prihranite 20% na Soliloquy

WPForms 50% popusta

Zdaj lahko uporabite kodo SAVE50 prihranite 50% pri nakupu WPForms, enega najbolj naprednih WordPress vtičnikov za izdelavo obrazcev na trgu. Ponudba se kmalu konča.

Prihranite 50% na WPForms

WarfarePlugins 30% popusta

Prihranite 30% pri vsakem nakupu na WarfarePlugins s kodo LABORDAY2019 – vključno z njihovim priljubljenim (in zmogljivim) vtičem Social Warfare! Ponudba se kmalu konča.

Prihranite 30% na WarfarePlugins

SiteGround do 77% popusta

Prihranite do 77% pri skupnem, upravljanem WordPressu, optimiziranem za WooCommerce ali gostovanju v oblaku s strani SiteGround. Koda ni potrebna, vendar se ta ponudba kmalu konča. Kliknite povezavo, če želite izkoristiti te ponudbe, dokler lahko!

Prihranite 77% pri SiteGround

Predloga 10%

Vzemite 10% popusta za katero koli vrhunsko WordPress temo na Templatic, nobena koda ni potrebna. Samo odnesite svoj e-poštni naslov, da odklenete popust. Ponudba se kmalu konča.

Prihranite 10% pri Templatic

Themetrust 30% popusta

Prihranite 30% za lepe WordPress teme, ki jih Themetrust. Pridobite katero od njihovih elegantnih in profesionalnih tem za samo 40 USD s kodo POLETJE30. Ponudba se kmalu konča.

Prihranite 30% pri Themetrustu

WPZoom Shrani na paket vseh tem

Prihranite do 200 USD in si priskrbite paket WPZoom vseh tem (ki vključuje 38+ premium WordPress tem in PSD-jev) – že pri 99 USD. Koda ni potrebna. Ponudba se kmalu konča.

Prihranite do 200 USD na paketu WPZoom Vse teme

Ali smo pogrešali razprodajo dela za WordPress?

Ali smo zamudili ponudbo za vikend v vaši trgovini? Ali prodajo, ki ste jo našli pri WordPress Day Work? Naš seznam bomo posodabljali, ko bomo naleteli na nove ponudbe. Samo pustite nam komentar in takoj bomo prejeli nove ponudbe! Vesel praznik dela!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me