45 fantastiska WordPress-bloggar du bör följa

De bästa WordPress-bloggarna du bör följa

Som WordPress-entusiast vill du alltid hålla dig uppdaterad om de senaste händelserna i WordPress-världen och, till viss del, webbutveckling. Du vill veta vad whos av WordPress har att säga när som helst. Du vill ligga före kurvan; hålla koll på WordPress-nyheter, senaste tekniker, hacks, teman, plugins och vad som inte. Och vilket bättre sätt att hålla sig informerad och uppdaterad än att läsa WordPress-bloggar?

I dagens servering kommer vi att presentera mer än 45 fantastiska WordPress-bloggare du borde känna till. Och du bör definitivt titta på deras Twitter-konton, så gå vidare och tryck på den följande knappen. Gör dig redo att ha kul.

1. WPExplorer

WordPress-bloggar du bör följa - WPExplorer

Besök WPExplorer-bloggen    Följ @WPExplorer

Jag kanske är lite partisk här, men faktum förblir faktum; WPExplorer är utan tvekan en av de bästa WordPress-bloggarna där ute. Jag menar, det finns bara så mycket du kan lära dig här på WPExplorer.

Undrar du vad som finns på menyn? Från detaljerade tutorials, tema- och plugin-recensioner till tips och fantastiska instruktionsguider är WPExplorer en resurs du vill bokmärka just nu. Mellan de fantastiska inlägga publicerar vi också giveaways och exklusiva erbjudanden som kan spara en hel del pengar ��

2. Eleganta teman

WordPress-bloggar du bör följa - Eleganta teman

Besök den eleganta temabloggen    Följ @elegantthemes

Bloggen Eleganta teman erbjuder fantastiska WordPress-tips, handledning och uppdateringar om deras nya WordPress-teman och plugins. Bloggen innehåller respektabla WordPress-bloggare som Kevin Muldoon, Brenda Barron och Jacqueline Thomas bland andra.

3. Chris Lema

WordPress-bloggar du bör följa - Chris Lema

Besök Chris Lemas blogg    Följ @chrislema

Om du inte började använda WordPress nyligen, måste du ha hört en sak eller två om Chris Lema – en WordPress-bloggare på toppnivå som har kallats in för att ge råd om WooThemes, iThemes, Reaktiv, WP101 och mer. Han bloggar om e-handel, freelancing, medlemskap, e-learning och presentation bland andra WordPress-relaterade ämnen.

4. WP-installation

WP-installation

BESÖK WPSETUP    FÖLJ @wp_setup

Letar du efter guider för installation av WordPress? Att välja en värdplan? Eller något annat? WP Setup har massor av fantastiska artiklar som söker ett brett spektrum av ämnen som är användbara för alla nya WordPress-användare att installera sin webbplats.

5. WPLift

WordPress-bloggar du ska följa - WPLift

Besök wplift-bloggen    Följ @wplift

WPLift har WordPress-guider, självstudier och tips från några av de bästa WordPress-bloggarna i närheten. Dessutom har de några bra erbjudanden att starta. Detta plus fokus på användare på startnivå gör WPLift till en bra blogg att följa för WordPress-kunskap.

6. WinningWP

WordPress-bloggar du bör följa - InningWP

Besök WinningWP    Följ @WinningWP

WinningWP hanteras av Brin Wilson och är en stor resurs för WordPress. Lär dig mer om nya WordPress-teman, kolla in några plugin-recensioner och lära dig nya färdigheter med användbara tutorials.

7. WP Tavern

WordPress-bloggar du bör följa - WPtavern

Besök wptavern    Följ @wptavern

WP Tavern grundades 2009 av Jeff Chandler och publicerar bland annat de senaste WordPress-nyheterna, hacks, teman och plugin-tillkännagivanden. Bloggen hanteras av Jeff Chandler och Sarah Gooding. Bloggen uppdateras regelbundet med det senaste i WordPress-nyheter.

8. WPEka

WordPress-bloggar du bör följa - WPeka

Besök WPEka-bloggen    Följ @wpekadotcom

Jag vet inte hur de kom med namnet, men det växer säkert på dig efter ett tag. Men namnet är inte anledningen till att WPEka kom till den här listan; bloggen publicerar bra åsikter om inlägg, tema- och plugin-recensioner och fördjupade tutorials flera gånger i veckan.

9. WPKube

WordPress-bloggar du ska följa - WPkube

Besök WPKube    Följ @wpkube

Devesh Sharma grundade WPKube tillbaka i juni 2014 för att “… tillhandahålla högkvalitativa WordPress-teman, plugins, handledning, nyheter och modifieringar …” Dev, en framgångsrik webbansvarig i alla rättigheter, har gjort ett bra jobb med WPKube. Han publicerar ett nytt inlägg varannan dag. WPKube har kända WordPress-bloggare som Joe, Ashley och Sourav Kundu bland andra.

10. WPMU DEV-blogg

WordPress-bloggar du bör följa - wpmudev

Besök wpmudev-bloggen    Följ @wpmudev

Med en nybakad design, över 360K medlemmar och ett bloggsnitt som innehåller några av de bästa WordPress-tutorials, tips och råd på webben, är WPMU DEV go-to WordPress resurs för många användare – erfarna eller på annat sätt. Ämnen som behandlas på bloggen handlar om WordPress, WordPress Multisite, BuddyPress och mer från WordPress community.

11. BobWP

WordPress-bloggar du bör följa - BobWP

Besök bobWP Blog & Podcast    Följ @bobWP

Oavsett om du är nybörjare eller avancerad WordPress-användare kan du alltid lära dig något av Bob Dunn. Han är typ av big deal, så du bör bättre uppmärksamma när han går till scenen. Du kan också följa hans podcast för ännu mer WordPress-godhet.

12. HanteraWP-blogg

WordPress-bloggar du bör följa - Hantera WP

Besök managewp-bloggen    Följ @managewp

ManageWP låter dig hantera flera WordPress-webbplatser från en enda instrumentpanel, vilket sparar mycket tid och ansträngning. Jag försöker inte räcka, det är riktigt bekvämt, särskilt om du kämpar för att hantera dina webbplatser. Med författare och utvecklare på toppnivå som Vladimir Prelovac, Charnita Fance och Brenda Barron bland andra, delar ManageWP-bloggen tutorials, tips, recensioner, åsikter, nyheter, affärsrådgivning, teman och plugins bland andra.

13. WP borgmästare

WordPress-bloggar du bör följa - WPMayor

Besök wpmayor    Följ @wpmayor

Om du letar efter de hetaste och senaste WordPress-nyheterna, artiklarna, hacks och plugin-recensionerna för att bara nämna några, vill du lägga till WP Mayor till din läslista. Som just nu. WP-borgmästaren underhålls av herr och fru Jean Galea med hjälp av Mark Zahra, som råkar vara Galeas kusin. Det här familjeföretaget har ett par bidragsgivare från alla samhällsskikt och ger innehållet en global (multikulturell) känsla.

14. WPBeginner

WordPress-bloggar du bör följa - WPBeginner

Besök wpbeginner    Följ @wpbeginner

Med över 130 000 WordPress-användare är WPBeginner den ultimata resursen för WordPress-nybörjare. Men förstå mig inte fel, du kan fortfarande lära dig mycket på WPBeginner även som en rutin WordPress-användare. När allt kommer omkring, slutar lärande aldrig hela livet.

15. SitePoint

WordPress-bloggar du bör följa - SitePoint

Besök Sitepoint för WordPress    Följ @sitepointdotcom

Sedan 1999 har SitePoint inspirerat otaliga designers att bygga webbplatser och webbapplikationer av hög kvalitet. Bortsett från att publicera topp-lådan WordPress tutorials och tips varje vecka, erbjuder de fantastiska böcker och kurser som kretsar kring HTML, CSS och JavaScript. Innehållet på deras blogg är skapat av en enorm team av författare och utvecklare.

16. CodeinWP

WordPress-bloggar du bör följa - CodeInWP

Besök COdeinWP-bloggen    Följ @codeinwp

Med huvudrollen som Daniel Pataki, Tom Ewer (jag svär, han har inte bestått mig för nämnderna), Adelina Tuca och Karol K som sig själv, är CodeinWP-bloggen en välskött samling av de bästa WordPress-tutorials, tricks och tips . Inläggen på CodeinWP är riktigt bra, du vill inte missa några!

17. WP Superstars

WordPress-bloggar du ska följa - WPsuperstars

Besök WP SuperStars    Följ @WPSuperstars

WP Superstars är mer en recensionssida än en blogg. Hur som helst, de driver ut bra WordPress-tutorials och inlägg som gynnar både nybörjare och proffs. Så du får inte bara fantastiska recensioner av dina favorit WordPress-produkter (dvs teman, plugins, hosting osv.), Utan också välutforskade inlägg för att lära dig allt du kan om WordPress.

18. ThemeShaper

WordPress-bloggar du bör följa - ThemeShaper

Besök ThemeShaper    Följ @ThemeShaper

Vem står bakom ThemeShaper WordPress-bloggen som helt enkelt är för häftig att motstå? Ian Stewart, Caroline Moore, Daniel Robert och tolv (12) andra WordPress-entusiaster som bryr sig mycket om WordPress-teman. Bloggsektionen är ett enormt arkiv med WordPress-nyheter, tips, inspiration, knep, hacks, utdrag och djupgående tutorials.

19. Moment

WordPress-bloggar du ska följa - Moment Mag

Besök tOrgue Magazine    Följ @TheTorquemag

Tillhandahålls till er av killarna bakom WPEngine, det hanterade WordPress-värdvärdet för många, vridmoment handlar om WordPress-nyheter, uppdateringar och alla de senaste händelserna i WordPress värld. Andra än nyheter, de har kategorier för företag, samhälle och utveckling som gör bloggen rikare. Innehåll skapas av experter som Shaun Quarton, John Stewart och Josh Pollock bland andra.

20. Tuts+

WordPress-bloggar du ska följa - Tuts +

Besök tUts + för WordPress    Följ @TutsPlus

Vi kan inte publicera ett inlägg om de bästa WordPress-bloggarna att följa och underlåter att nämna Tuts +, en unik resurs som är lämplig för nybörjare och pro WordPressers. Om du kommer att hänge mig har jag sökt inspiration till Tuts+ ett par otaliga gånger tidigare, och varje gång blev jag inte besviken.

21. Katter som kodar

WordPress-bloggar du ska följa - Katter som kodar

Besök Cats Who Code    Följ @catswhocode

Catering till över 17 000 följare, Cats Who Code är kuraterade av Jean, en 30-årig bloggare baserad i Belgien. Det är ett enormt arkiv med fantastiska WordPress-tips, hacks och WordPress-kodinstruktioner. Jeans arbete har presenterats på populära bloggar som Smashing Magazine, WPHacks och Pro Blog Design.

22. WP Arena

WordPress-bloggar du bör följa - WP Arena

Besök WP Arena    Följ @wparena

WP Arena är en bra blogg som specialiserar sig på recensioner, jämförelser och samlingar. De erbjuder också några fantastiska guider till populära WordPress-plugins och enkla tips som alla WordPress-användare skulle kunna vara till hjälp (som hur du anpassar din blogg så att den passar ditt märke).

23. Elementor

WordPress-bloggar du bör följa - Elementor

Besök Elementor-bloggen    Följ @elemntor

Visst har du hört talas om Elementor – det är den bästa kostnadsfria plugin-plugin för WordPress. Men visste du att de också driver en blogg? Det gör de väl och det är fullt av bra tips om hur man bygger en bättre webbplats med hjälp av Elementor, förutom inspiration och webbdesign-roundups, freelancerintervjuer och mer.

24. 1stWebDesigner

WordPress-bloggar du bör följa - 1stwebdesigner

Besök 1stWebDesigner    Följ @ 1stwebdesigner

1stWebDesigner var en av de första WordPress-bloggarna (ingen ordalydelse avsedd) för att inspirera våra grundare att starta WPExplorer så naturligtvis måste de inkluderas i den här listan. hundratals användbara inlägg med tips om webbdesign, cheatsheets, gratis resurser (teman, Photoshop-verktyg osv.), bästa listor och mer. Det är ett måste att läsa för alla webbdesigner – inte bara WordPress-användare.

25. Woorkup

WordPress-bloggar du ska följa - Woorkup

Besök Woorkup    Följ @mywoorkup

Drivs av Brian Jackson (en seriös WordPress- och SEO-guru), Woorkup är definitivt en solid WordPress-resurs. Om du någonsin är osäker på ett plugin eller om du letar efter lite inspiration kan du läsa Brian’s blogg. Han delar också freelancer-tips för att driva ett företag baserat på hans egna personliga erfarenheter och har en verktygslåda med rekommenderade produkter för att hjälpa dig komma igång.

26. WPShout

WordPress-bloggar du bör följa - WPShout

Besök WPShout    Följ @WPShout

WPShout drivs av Fred Meyer och David Hayes, och de för att konsekvent pumpa ut fantastiskt innehåll som veckohandledning, resursrekommendationer, utvecklingstips, säkerhetsguider och mer. Följ dem på twitter för regelbundna uppdateringar om vad de gräver in varje vecka.

27. Kinsta

WordPress-bloggar du bör följa - Kinsta

Besök Kinsta-bloggen    Följ @kinsta

Folk berättar om Kinstas snabba, pålitliga och säkra WordPress-värd. Varför? Eftersom de verkligen känner till sina saker! Och tur för dig, de delar den kunskapen regelbundet via sin blogg. Besök deras blogg för att lära dig om plugins, säkerhet, affärstips, blogging och mer.

28. Colorlib

WordPress-bloggar du bör följa - Colorlib

Besök Colorlib    Följ @colorlib

Om du någonsin har sökt efter en specifik WordPress-nisch, som “bästa kreativa WordPress-teman” eller “bästa WordPress-teman för småföretag”, har du förmodligen sett en Colorlib-lista tidigare. Men det är inte allt deras blogg har att erbjuda. Colorlib erbjuder också plugin-guider, designtips och till och med några gratis teman som du kan använda på din webbplats.

29. Narrowem

WordPress-bloggar du bör följa - Narrowem

besök Narrowem    Följ @narrowthem

Narrowem är känt för deras djupgående tema och plugin recensioner och guider. Om du försöker bestämma mellan teman (eller plugins) vill du gå över till deras blogg för att se om du kan jämföra funktioner och funktioner. Eller titta på deras fallstudier för att lära dig från exempel på verkliga webbdesign.

30. Cloudways

WordPress-bloggar du ska följa - Cloudways

Besök The Cloudways Blog    Följ @Cloudways

Cloudways är ett bra hanterat alternativ för molnhosting, men de är också en bra blogg att följa. Även om det inte nödvändigtvis bara är fokuserat på WordPress, erbjuder de teman recensioner, webbplatsinstallationsguider och massor av affärstips (för GDPR, design, e-handel osv.) Som du vill lägga till i din läslista..

31. Yoast SEO

WordPress-bloggar du bör följa - Yoast SEO

Besök Yoast SEO    Följ @yoast

Vi kunde inte lämna Yoast SEO från vår lista eftersom de verkligen är de bästa i biz när det gäller optimering av sökmotorer. Följ deras blogg för uppdaterade WordPress SEO-strategier, SEO-webbplatser, guider på sociala medier och plugin-uppdateringar (för om du inte använder deras SEO-plugin borde du vara).

32. Carrie Dils

WordPress-bloggar du bör följa - Carrie Dils

Besök Carrie Dils ‘blogg    Följ @cdils

Carrie Dils är en WordPress-expert, och hennes inlägg är ett konstant nöje att läsa. Du är ganska garanterad att lära dig något – oavsett om det handlar om WordPress, Genesis, WooCommerce eller något annat. Glöm inte att också följa hennes Twitter – hon twittrar regelbundet och beroende på vilken dag de är helt roliga.

33. Envato

WordPress-bloggar du bör följa - Envato

Besök Envato-bloggen    Följ @envato

När du tänker på Envato tänker du förmodligen direkt på premiumtema, plugins, bilder osv. Men Envato har verkligen intensifierat sin blogg under det senaste året. Dela bloggar och tips för nästan varje nisch, deras blogg är en bra resurs för frilansare som arbetar med klientarbetsannons och DIY-ers som letar efter lite hjälp eller inspiration.

34. Media Temple

WordPress-bloggar du bör följa - Media Temple

Besök Media Temple Blog    Följ @mediatemple

Media Temple är en annan fantastisk värd med en lika spektakulär blogg. Kolla in då och då för att lära dig mer om ämnen som sträcker sig från kundstrålkastare, tips om värdoptimering, bildredigerare, WordPress-tutorials och mer.

35. Anariel Design

WordPress-bloggar du ska följa - Anariel Design

Besök Anariel Design    Följ @Ana_Segota

Anariel Design drivs av den fantastiska utvecklaren Ana Segota. Följ hennes blogg för att läsa en på en WordPress-intervjuer, följ med hjälpsamma guider (och videoguider), lära dig nya SEO-tips och mer. Hon erbjuder också några vackra premiumtema som du inte vill missa.

36. MonsterPost

WordPress-bloggar du bör följa - MonsterPost

Besök MonsterPost    Följ @templatemonster

TemplateMonster är en enorm marknadsplats med tusentals fantastiska teman och mallar att välja mellan, och deras blogg MonsterPost erbjuder tusentals användbara artiklar (plus gratis e-böcker och teman att starta). Skärpa dina designfärdigheter, lära dig om enkla webbplatsoptimeringsoptimeringar, se ut som den bästa värden för dig och mer.

37. WordPress.org

WordPress-bloggar du bör följa - WordPress.org

Besök WordPress News    Följ @WordPress

Naturligtvis var vi tvungna att inkludera WordPress nyhetsblogg i den här listan. Håll dig uppdaterad om WordPress-kärnuppdateringar, funktionsförbättringar, communityhändelser och anteckningar från utvecklarna.

38. WPBlog

WordPress-bloggar du bör följa - WPBlog

Besök WPBlog    Följ @wpblogdottcom

WPBlog är en annan runt WordPress-blogg där du kan få information om WordPress-trender eller undersöka en produkt innan du köper. Hem till tips, handledning och recensioner för WordPress. Det är en bra webbplats att lägga till i din läslista.

39. WP Chick

WordPress-bloggar du bör följa - WP Chick

Besök WP Chick    Följ @kimdoyal

Kim Doyal är en WordPress-proffs som delar massor av kunskap på sin WP Chick-blogg (även om hon också har en podcast bör du definitivt kassa). Hon delar fantastiska tips om hur du kan driva din WordPress-baserade blogg eller företag bättre.

40. Rich Tabor-blogg

WordPress-bloggar du bör följa - Rich Tabor

Besök Rich Tabor’s Blog    Följ @richard_tabor

Rich är en fantastisk WordPress-utvecklare (kanske har du sett hans arbete över på ThemeBeans) som också driver en personlig blogg. Det är ett utmärkt ställe att hitta massor av Gutenberg-guider, WordCamp-höjdpunkter och massor av WordPress-tips.

41. WPLeaders

WordPress-bloggar du bör följa - WPLeaders

Besök WPLeaders    Följ @thewpleaders

WPLeaders är ett självbeskrivet nav för WordPress-information och vi måste komma överens. Skapad av Istiak Rayhan, WPLeaders är verkligen en annan stor resurs av WordPress-samlingar att lägga till i dina bokmärken. Vad du än letar efter – oavsett om det är ett Click to Tweet-plugin, Gutenberg-kompatibla teman eller till och med påverkare att följa.

42. WPBuffs

WordPress-bloggar du ska följa - WPBuffs

Besök WPBuffs-bloggen    FÖLJ @ @ THEWPBUFFS

Du har antagligen hört talas om WPBuffs tidigare. De erbjuder hjälp på begäran med alla typer av WordPress-anpassningar, säkerhet, uppdateringar och mer. Men du kanske inte vet att de också har massor av användbara resurser som webbseminarier, guider, recensioner och sammanfattningar på sin blogg!

43. CollectiveRay

CollectiveRay-blogg

BESÖK COLLECTIVE RAY    FÖLJ @CollectiveRay

Letar du efter WordPress-tips, plus lite Joomla på sidan? Gå vidare för att läsa David Attards blogg på CollectiveRay. Efter att ha varit i webbdesign i över 12 år, är det här han delar sin kunskap med andra webbplatsägare. CollectiveRay är specialiserat på guider, värdrecensioner och tips om webbdesign för WordPress och mer.

44. WebCreate.Me

WordPress-bloggar du bör följa - WebCreate.Me

Besök WebCreate.me    Följ @webcreateme

WebCreate.Me är inriktad på småföretag och är en fantastisk resurs för att hålla din WordPress-webbplats igång. Få tips för copywriting, social delning, schemaläggning, e-postmarknadsföring och mer. Letar du efter en anpassad WordPress-webbplatsbyggnad? Eller ett SEO-konsult? De gör det också – allt du behöver göra är att nå en offert.

45. Ma.tt

WordPress-bloggar du ska följa - Ma.tt

Besök Ma.tt    Följ @photomatt

Till sist kanske du vill besöka Matt Mullenwegs personliga blogg. Han publicerar ofta insikter om WordPress, affärsrelaterade redaktionella, intervjuer, Automattic-nyheter och tittar ibland på olika WordCamps eller Meetups.

Över till dig…

WordPress fortsätter att växa varje dag. Utvecklare fortsätter att använda kod och lägger till nya funktioner som tar plattformen längre än fantasins behag. Det är kraftfullt nu mer än någonsin, och vi kan bara förvänta oss att denna trend ska gå upp. Du kan hålla dig uppdaterad om alla WordPress-ändringar, nyheter och uppdateringar genom att följa dina favoritbloggar eller personligen som bidrar till projektet.

Med denna fint utformade lista med WordPress-bloggar bör du ha många val till ditt förfogande. Uppenbarligen finns det många andra WordPress-bloggar där ute, så om vi saknade din favorit, var noga med att nämna det i kommentarerna för att fortsätta växa listan. Annat än så, låt oss veta dina tankar och hur ditt 2018 går. Ciao!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me