Intervju med ThemeFuse WordPress Theme Store

1. När och hur skapades ThemeFuse?

Vi startade Themefuse för nästan två och ett halvt år sedan, när WordPress-temabranschen var mycket annorlunda. Då hade vi inte vår egen WordPress-temabutik, utan publicerade bara våra teman på specialiserade marknadsplatser, som Themeforest. Vi gjorde det mycket bra där, men vi kände alltid att vi ville ha mer – vår egen plats där vi verkligen kunde uttrycka vår kreativitet. Så vi lanserade vår egen butik, Themefuse.com.

Besök ThemeFuse

2. Hur många människor som för närvarande arbetar på ThemeFuse?

För närvarande har vårt team 12 medlemmar, vilket kan tyckas ganska stort för en start, men vi försöker hålla detta antal så litet som möjligt. Vi vill inte växa vårt team bara för “större är bättre” -filosofin. Vi känner att det ibland är rätt sak att hålla laget ganska litet. Vi anställer människor bara när situationen verkligen berömmer det, och vi gillar det faktum att i mindre lag alla känns som en stor familj.

3. Kör Themefuse faktiskt på WordPress? Varför eller varför inte?

Ja, naturligtvis använder vi WordPress för vår webbplats. Det passar perfekt för allt vi behöver och det är vad vi vet bäst. Så detta var det självklara valet för oss. Dessutom börjar fler och fler webbplatser från alla branscher (inte bara bloggar) använda WordPress som bas, vilket gör det till det mest använda CMS där ute – så detta säger mycket WordPress-säkerhet, funktioner och utbyggbarhet.

4. Vilka är dina 3 mest sålda teman?

De 3 mest säljande teman för oss är:

1. Welcome Inn, ett WP-tema för hotell, Motell eller B&B

Welcome Inn Hotel

2. Medica, en mall för läkare, tandläkare och medicinsk personal

Medica WordPress Theme

3. Envision, ett WordPress-tema för företag, företag, internetuppstart.

Föreställa WordPress Theme

5. Det finns ständigt nya funktioner som läggs till WordPress. Försöker du alltid integrera nya funktioner i dina teman, ge ett exempel?

Vi försöker alltid uppdatera våra teman för den senaste WordPress-versionen så snart som möjligt, så våra teman stöder direkt de nya funktionerna som automatiskt ger varje gång de lägger till något. När vi talar om nya funktioner som uppstår i WordPress-industrin eller webbdesign i allmänhet, som kortkoder eller responsiv WD, vill vi lägga till dem ganska snabbt till våra teman, men bara om det verkligen tillför värde till dem. Så brukar vi försöka analysera idén innan vi hoppar huvudet in i en viktig utvecklingscykel. Ibland innebär det att du lägger till funktioner för snabbt att du lägger ner mycket tid på att arbeta med saker som ännu inte har visat sig vara riktigt värda det, förbi den initiala hype, eftersom användarna inte kommer att använda dem på lång sikt.

6. Så vad är nästa? Alla sniktoppar du kan ge våra läsare?

Vi arbetar för närvarande med en klubbmedlemmarfunktion för vår temabutik, vilket kommer att göra våra vanliga kunder mycket nöjda, vilket gör att de bara kan betala några dollar per månad för full åtkomst till vårt temabibliotek. Den här uppdateringen till vår webbplats kommer också att få massor av nya fantastiska funktioner för våra användare – vare sig det är kunder, dotterbolag eller bara besökare. Kommer mycket snart!

Dessutom är nästa lansering av vårt mest komplexa tema hittills – HomeQuest Real Estate. Detta tema designades speciellt för fastighetsbranschen, med många coola funktioner som kommer att göra fastighetslivet mycket lätt när man marknadsför sina fastigheter. Vi tror verkligen att den här typen av projekt, med de funktioner och alternativ vi bakar i, inte har gjorts tidigare i WordPress-temabranschen. Ja, det är verkligen så bra … [Du kan se några smygtoppar på Dribble]

Förhandsvisning av fastigheter

7. Det finns massor av temabutiker där ute, vad som gör att du sticker ut och varför ska människor välja ditt tema framför andra?

Themefuse handlar om originella mönster och nischidéer. Till exempel försöker vi täcka nischmallar som hotell, Kaféer, Medicinsk, Sportmagasiner eller Advokatkontor teman istället för att göra samma generella mallar som du kan se på många konkurrerande butiker.

Problemet med generiska teman är att även om de är kraftfulla och mångsidiga kommer de inte att locka köpare vid första anblicken eftersom de inte ser ut något som klienten vill eller förväntar sig att se. Men när människor tittar på våra nischtema ser de redan sin framtida webbplats där, eftersom våra mallar är designade och utvecklade för exakta behov hos de kunderna i den branschen.

8. Har du några tips / råd för andra som vill öppna sin egen temabutik?

Ja, bara en: GÖR inte. Skämtar åt sidan, den här branschen blir trångt riktigt snabbt och om du inte har entusiasm och kunskap att skapa något som lämnar alla andra temabutiker ute i dammet, är det förmodligen inte värt det.

9. Alla andra tankar eller saker du vill nämna?

Ville bara säga hej till WPExplorer-läsare och fans där ute. Fortsätt använda WordPress, killar! Skål!

Kolla in ThemeFuse

Om du inte har besökt deras webbplats ännu, kanske du vill gå vidare till Themefuse och se alla de fantastiska teman de har att erbjuda, vem vet, kanske hittar du ditt “drömtema”. Njut av!

Themefuse

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me