Dasar Kinsta Bayaran Balik & Jaminan Wang Dikembalikan (2020): Bagaimana Membatalkan Akaun Hosting Kinsta WordPress Anda & Dapatkan Bayaran Balik?

Apa itu Dasar Pengembalian Wang Kinsta?

Kinsta dengan bangganya menawarkan jaminan pulangan wang selama 30 hari tanpa kontrak hosting web jangka panjang kerana tujuan utamanya adalah untuk memberikan perkhidmatan kepada pelanggan mereka yang dapat membuat mereka bahagia dan berpuas hati sepenuhnya. Sekiranya anda membatalkan akaun hosting web Kinsta anda selama 30 hari awal pengaktifan perkhidmatan, anda akan mendapat pengembalian dana penuh mengikut Dasar Pengembalian Wang Kinsta. Ini bermakna anda boleh mencuba rancangan hosting Kinsta tanpa risiko sehingga 30 hari!

Jaminan Pulangan Wang Kinsta merangkumi kos mana-mana rancangan hosting WordPress mereka yang telah dibina (dari Kinsta yang sangat asas PEMULA ke PRO ke PERNIAGAAN hingga ke kelas tinggi KEUSAHAWANAN 4 pakej hosting). Lebih-lebih lagi, jika pengguna Kinsta memilih untuk menggunakan mana-mana add-on hosting mereka dalam jangka masa 30 hari awal dan kemudian meminta pengembalian dana, kos semua add-on hosting tersebut akan dikembalikan oleh syarikat juga.

Adakah Ada Kontrak Web Hosting Jangka Panjang Dengan Kinsta?

Tidak ada pengguna yang suka kontrak hosting web jangka panjang dan Kinsta mengetahui fakta ini dengan sangat baik! Oleh itu, tidak ada kontrak jangka panjang kerana anda akan dapat membatalkan langganan hosting web anda pada bila-bila masa dan Kinsta akan menawarkan pengembalian wang untuk bahagian rancangan hosting anda yang tidak digunakan. Untuk maklumat lebih lanjut, anda boleh membaca Halaman Dasar Bayaran Balik Kinsta.

Pengecualian terhadap Jaminan Pulangan Wang Kinsta

Terdapat beberapa pengecualian terhadap polisi pengembalian wang Kinsta yang berlaku untuk jaminan mengembalikan wang mereka:

1. Jaminan Pulangan Wang 30 Hari ini hanya tersedia untuk pelanggan kali pertama. Manakala, pelanggan Kinsta yang kembali hanya layak mendapat sebahagian pengembalian dana hosting yang tidak digunakan.
2. Jaminan Wang Dikembalikan Kinsta berlaku untuk akaun hosting pelanggan selama 30 hari pertama mendaftar untuk mendapatkan akaun hosting web baru dengan mereka. Sementara itu, anda boleh menaik taraf atau menurunkan rancangan hosting web anda dan jaminan pengembalian wang mereka akan tetap berlaku. Tetapi tempoh pengembalian wang berlangsung selama 30 hari dari tarikh pendaftaran awal dan tidak bermula apabila anda menukar rancangan.
3. Tambahan yang dibeli dari Kinsta dilindungi oleh jaminan pengembalian wang ini hanya jika anda membatalkan akaun hosting web anda dan juga semua perkhidmatan tambahan selama 30 hari awal pengaktifan perkhidmatan. Jaminan wang dikembalikan Kinsta hanya berlaku untuk paket hosting web standard mereka sahaja dan jika anda memilih rancangan hosting khusus, polisi pengembalian dana biasa Kinsta berlaku.
4. Sekiranya pelanggan menanggung sebarang bayaran lebihan selama tempoh pengembalian wang 30 hari pertama, bayaran berlebihan tersebut akan dikurangkan dari jumlah bayaran balik. Juga, jika caj berlebihan melebihi nilai jumlah pengembalian wang pelanggan, mereka akan bertanggungjawab untuk bayaran tambahan yang tidak dilindungi oleh pengembalian dana.
5. Dalam kes tertentu, pelanggan Kinsta dapat dinilai satu kali bayaran dan semua yuran satu kali yang dibayar oleh pelanggan tidak dapat dikembalikan. Beberapa contoh yuran sekali ini termasuk penghijrahan laman web atau blog berbayar, peningkatan infrastruktur hosting untuk menangani sejumlah besar kos lalu lintas atau penghapusan perisian hasad.

Dasar Bayaran Balik Hosting Kinsta Selepas 30 Hari

Sekiranya anda membatalkan langganan Kinsta anda setelah tempoh 30 hari awal, anda akan dikembalikan bahagian langganan rancangan hosting web anda yang tidak digunakan yang sah untuk yuran hosting bulanan dan tahunan.

NOTA: Di sini pengiraan dibuat berdasarkan harga harian rancangan dan pakej hosting web standard Kinsta (dan bukan potongan harga 2 bulan dari harga tahunan).

Meminta Bayaran Balik Dari Kinsta Menggunakan Jaminan Wang Wang 30 Hari Mereka?

Sekiranya anda ingin membatalkan akaun hosting web Kinsta anda untuk meminta pengembalian dana penuh dalam jangka waktu 30 hari awal atau meminta pengembalian dana sebahagian kemudian (pada bila-bila masa), anda perlu pergi ke papan pemuka MyKinsta anda (di bawah Pengebilan bahagian) dan kemudian ikuti arahan langkah demi langkah yang diberikan di bawah:

Cara Membatalkan Akaun Hosting Kinsta saya dan Meminta Bayaran Balik dari Kinsta?

Sekiranya anda menghadapi masalah dengan laman web WordPress anda yang dihoskan di Kinsta, anda selalu dapat membuka Tiket dengan Pasukan Sokongan mereka kerana mereka tersedia 24 × 7 dan dengan senang hati akan membantu!

Namun, untuk membatalkan rancangan hosting Kinsta, anda boleh mengikuti langkah-langkah berikut:

❉ LANGKAH 1 ❉

Sebaik sahaja anda pergi ke Papan Pemuka MyKinsta, dan kemudian boleh menavigasi ke mereka Pengebilan bahagian yang terdapat di sebelah kiri dan kemudian klik pada Batalkan Pelan butang.

❉ LANGKAH 2 ❉

Anda sekarang mesti memilih semuanya kotak pilihan di bawah untuk memastikan bahawa anda memahaminya dan kemudian anda boleh klik pada Seterusnya butang.

NOTA: Penting untuk memahami bahawa semua data akan dihapus secara kekal dan tidak dapat dipulihkan! Data yang dipadamkan merangkumi kedua-dua data anda Langsung dan Laman Pementasan dihoskan di Kinsta, semua anda Rekod DNS Kinsta, dan juga Konfigurasi & Tetapan CDN di Kinsta.

❉ LANGKAH 3 ❉

Selepas pembatalan, Kinsta akan secara automatik mengira bil akhir anda yang akan dikembalikan mengikutnya Jaminan wang dikembalikan selama 30 hari. Pengiraan ini boleh merangkumi bayaran balik atau caj tertunggak (jika ada) anda berhak untuk. Oleh itu, klik pada Seterusnya butang.

❉ LANGKAH 4 ❉

Sekarang, anda perlu mengesahkan pembatalan akaun Kinsta anda dengan memasukkan akaun anda Kata Laluan Akaun MyKinsta dan kemudian klik pada Batalkan Pelan butang.

❉ LANGKAH 5 ❉

Akhirnya, rancangan hosting Kinsta anda akan dibatalkan dan anda akan diminta untuk memberikan maklum balas atau alasan untuk membatalkan akaun hosting Kinsta anda dan kemudian anda SELESAI! Kinsta menggunakan maklum balas ini untuk meningkatkan platform mereka untuk semua orang.

NOTA: Sekiranya anda menggunakan rancangan hosting Kinsta Custom atau mungkin anda mempunyai perkhidmatan tambahan seperti sandaran setiap jam, Redis, dll., Maka anda tidak akan dapat membatalkan akaun hosting web Kinsta anda. Pasukan pembangunan Kinsta sedang berusaha memperbaiki perkara ini. Namun, anda masih mempunyai pilihan untuk menyelesaikan langkah-langkah yang disebutkan di atas dan pasukan Kinsta akan menerima permintaan pembatalan akaun hosting anda dan akan membatalkan rancangan anda secara manual.

Saya harap semakan ini berterusan Jaminan dan Bayaran Balik Wang 30 Hari Kinsta (2020) sangat membantu anda! Sekiranya anda mempunyai pertanyaan lebih lanjut, anda selalu boleh menghubungi Pasukan Sokongan Kinsta 24 × 7 dan mereka akan sentiasa senang membantu anda!

Juga, jika anda mencari Penyelesaian Hosting WordPress Terurus Lebih Murah selain daripada Kinsta setelah proses pembatalan rancangan hosting anda, saya sangat mengesyorkan anda untuk menggunakan SiteGround yang juga dilengkapi dengan sokongan kualiti yang hampir sama dan Jaminan Pulangan Wang 30 Hari.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me