Pembayaran Rancangan Bulanan SiteGround (2020) Bolehkah Saya Membayar Bulanan Untuk Pelan Hosting SiteGround?

Sebilangan pengguna mengeluh kerana SiteGround sedikit lebih mahal jika dibandingkan dengan beberapa hos kongsi murah berkualiti rendah yang lain. Inilah sebabnya mengapa mereka mendaftar dengan syarikat hosting yang menyedihkan hanya untuk menjimatkan sejumlah wang, hanya untuk menjadi kecewa dan akhirnya beralih ke tuan rumah yang lebih baik. Walau bagaimanapun, saya benar-benar percaya bahawa rancangan SiteGround sangat berpatutan dan juga harga bulanan mereka untuk setiap rancangan hosting mereka benar-benar dibenarkan oleh kualiti perkhidmatan, waktu operasi, kelajuan dan sering dinilai sebagai Perkhidmatan Hosting Terbaik!

NOTA: Sebilangan besar syarikat hosting web tidak menawarkan rancangan bulanan dan memilih untuk mematuhi rancangan hosting tahunan tradisional.

Sebilangan pelanggan yang ingin mendaftar untuk rancangan hosting bulanan SiteGround kerana mereka merasa lebih senang dan mesra bajet berbanding rancangan tahunan SiteGround. Dalam catatan ini, saya akan menjawab beberapa soalan yang paling biasa mengenai pembayaran pelan bulanan SiteGround dengan tinjauan, analisis, dan perincian lengkap mengenai kos dan potongan rancangan hosting web bulanan.

Adakah Siteground Menawarkan Rancangan Web Hosting Bulanan? Bolehkah Saya Membayar Bulanan?

Ya, ada rencana bulanan Siteground yang ditawarkan yang memungkinkan Anda membayar untuk keperluan hosting web Siteground Anda setiap bulan. Tetapi saya mesti memberitahu anda bahawa rancangan bulanan SiteGround lebih merupakan rancangan percubaan untuk anda mencuba perkhidmatan hosting mereka. Malangnya, sangat mustahil untuk menyediakan model pembayaran SiteGround bulanan jika anda ingin menggunakannya Rancangan hosting bersama atau Rancangan hosting WordPress tetapi rancangan pembayaran bulan ke bulan seperti itu tersedia dengan Pelan hosting awan.

Rancangan hosting web bulanan dari SiteGround sangat membantu jika anda mempunyai wang tunai yang terhad atau tidak begitu yakin untuk melabur dalam rancangan hosting tahunan SiteGround berbanding dengan rancangan bulanan mereka. Tetapi kelemahan utama untuk mendapatkan rancangan bulanan SiteGround adalah anda akan dikenakan sejumlah wang $ 14.95 (Bayaran Pengaktifan Pelan sekali) semasa mendaftar dengan entri mereka berkongsi perkhidmatan hosting dan $ 24.95 (Bayaran Pengaktifan Pelan sekali) untuk rancangan hosting bersama yang lebih tinggi.

Kitaran Bil Bulanan & Tahunan SiteGround

Dengan SiteGround, pada dasarnya terdapat 4 kitaran penagihan rancangan hosting yang berbeza yang dapat anda pilih berdasarkan keperluan, anggaran, dan rancangan jangka panjang anda:

1 bulan (Kitaran Penagihan Rancangan Percubaan Tapak Satu Bulan)
12 bulan (Kitaran Penagihan Pelan Tahunan Tapak Tahunan)
24 bulan (Kitaran Bil Pelan Tahunan SiteGround)
36 bulan (Kitaran Bil Pelan Tapak Tahunan Tapak Tahunan)

NOTA: Semakin lama Kitaran Pembayaran Pengebilan yang anda putuskan, termurah adalah Rancangan Bulanan anda dengan SiteGround kerana Pelan Pembaharuan Bulanan lebih mahal.

Saya yakin bahawa saya akan menyimpan blog dan laman web saya untuk sementara waktu dan saya berfikir untuk menjimatkan wang sebanyak mungkin yang menyebabkan saya akhirnya membayar untuk SiteGround’s Rancangan 3 Tahun. Oleh itu, saya tidak mengikuti rancangan bulanan mereka atau kitaran pengebilan lain dan saya sangat gembira kerana saya melakukannya kerana saya sangat berpuas hati dengan kualiti dan perkhidmatan hosting mereka. Saya juga mengesyorkan perkara yang sama kepada anda atau sekurang-kurangnya membayar rancangan tahunan mereka dan menjimatkan lebih banyak.

Pelan Hosting 3 Tahun Tapak Ground GrowBig (Jualan Black Friday Khas)

Satu perkara yang sangat saya gemari mengenai hosting SiteGround adalah walaupun mereka tidak mempunyai rancangan bulanan yang lengkap (selain daripada mereka Rancangan Percubaan), mereka mempunyai Jaminan Wang 30 Hari yang berfungsi sebagai lapisan gula untuk anda untuk mencuba rancangan bulanan atau tahunan mereka (bebas risiko).

Berikut adalah analisis harga terperinci untuk rancangan SiteGround Bulanan, Tahunan, Tahunan, dan Tiga Tahunan dengan perincian kos, potongan dan penjimatan lengkap (dikira dari rancangan ke rancangan).

�� Pelan Bulanan & Tahunan StartUp Tapak Tapak [Pecahan Kos]

Pelan bulanan Siteground untuk rancangan hosting StartUp mereka hanya berharga $ 3.95 sebulan dan mereka juga akan mengenakan bayaran tambahan sebanyak $ 14.95 yang hanya satu kali bayaran untuk pengaktifan rancangan mereka. Oleh itu, jumlah pelan Tapak Tapak (Caj Bulan Permulaan + Yuran Pengaktifan) akan menjadi $ 18.90. Selepas bulan pertama, anda akan dikenakan bayaran kemudian $ 11.95 bulan ke bulan tetapi jika anda membayar untuk rancangan jangka masa tahunan atau lebih tinggi StartUp mereka, anda dapat berjimat besar!

NOTA: Harga diskaun pada StartUp hanya berlaku untuk bulan pertama ketika anda menggunakan rancangan bulanan SiteGround (yang merupakan Rancangan Percubaan). Perkara yang sama juga berlaku untuk rancangan bulanan GrowBig dan GoGeek SiteGround.

Pelan Percubaan 1 Bulan » $ 3.95 Bulanan » $ 24.95 (Bayaran Penyediaan Pelan Satu Kali)
Pelan 12 Bulan » $ 3.95 Bulanan » $ 47.40 Tahunan (Tanpa Bayaran Persediaan)
Pelan 24 Bulan » $ 3.95 Bulanan » $ 94.80 Tahunan (Tanpa Bayaran Persediaan)
Pelan 36 Bulan » $ 3.95 Bulanan » $ 142.20 Tahunan (Tanpa Bayaran Persediaan)
* Bayaran Pendaftaran Domain Tidak Termasuk *

�� Rancangan Bulanan & Tahunan GrowBig Besar [Pecahan Kos]

Sekiranya anda mendaftar dengan rancangan bulanan GrowBig SiteGround, jumlah kos untuk bulan pertama adalah $ 5.95 (Bayaran Pelan Bulanan) tambah $ 24.95 (Bayaran Pengaktifan Pelan sekali). Jumlah keseluruhannya adalah $ 30.90 untuk rancangan GrowBig Bulanan Siteground dan seterusnya $ 19.95 bulan ke bulan. Walau bagaimanapun, jika anda membayar rancangan jangka tahunan atau lebih tinggi GrowBig mereka, anda dapat berjimat besar!

Pelan Percubaan 1 Bulan » $ 5.95 Bulanan » $ 24.95 (Bayaran Penyediaan Pelan Satu Kali)
Pelan 12 Bulan » $ 5.95 Bulanan » $ 71.40 Tahunan (Tanpa Bayaran Persediaan)
Pelan 24 Bulan » $ 5.95 Bulanan » $ 142.80 Tahunan (Tanpa Bayaran Persediaan)
Pelan 36 Bulan » $ 5.95 Bulanan » $ 214.20 Tahunan (Tanpa Bayaran Persediaan)
* Bayaran Pendaftaran Domain Tidak Termasuk *

�� Pelan Bulanan & Tahunan GoGeek Tapak Tapak [Pecahan Kos]

Sekiranya anda mendaftar dengan rancangan bulanan GoGeek SiteGround, jumlah keseluruhan yang perlu dibayar untuk bulan pertama adalah $ 11.95 tambah lebih kurang $ 24.95 (yuran pengaktifan pelan sekali sahaja). Oleh itu, jumlah keseluruhannya adalah $ 36.90 Pelan bulanan GoGeek SiteGround dan $ 34.95 kemudian dari bulan ke bulan. Walau bagaimanapun, jika anda membayar rancangan jangka masa GoGeek tahunan atau lebih tinggi, anda dapat berjimat besar!

Pelan Percubaan 1 Bulan » $ 11.95 Bulanan » $ 24.95 (Bayaran Penyediaan Pelan Satu Kali)
Pelan 12 Bulan » $ 11.95 Bulanan » $ 143.40 Tahunan (Tanpa Bayaran Persediaan)
Pelan 24 Bulan » $ 11.95 Bulanan » $ 286.80 Tahunan (Tanpa Bayaran Persediaan)
Pelan 36 Bulan » $ 11.95 Bulanan » $ 430.20 Tahunan (Tanpa Bayaran Persediaan)
* Bayaran Pendaftaran Domain Tidak Termasuk *

Adakah SiteGround Cloud Hosting & Enterprise Server Hosting Mempunyai Pelan Pembayaran Dari Bulan ke Bulan?

Ya, SiteGround menawarkan rancangan pembayaran bulanan dengan perkhidmatan hosting Cloud mereka dengan harga rancangan mereka $ 80 / bulan (untuk rancangan Entry Cloud mereka). SiteGround’s Pelan hosting pelayan khusus (dulu model rancangan pembayaran bulanan) baru-baru ini dihentikan sementara anda dapat membayar bulanan untuk rancangan hosting Enterprise mereka.

�� Kesimpulan: Adakah Pelan Bulanan SiteGround Berbaloi? Sekiranya Anda Mengejarnya?

Jawapan ringkas saya untuk soalan ini adalah Tidak Besar! Analisis kos terperinci kami untuk rancangan hosting SiteGround Bulanan, Tahunan, Tahunan, dan Tiga Tahunan yang disebutkan di atas dalam ulasan kami dengan jelas akan memberitahu anda berapa banyak yang dapat anda jimatkan dengan memilih rancangan langganan tahunan atau lebih tinggi dari SiteGround selama 1 Bulan mereka Rancangan Percubaan.

Selain dari semua yang lain, hanya Perkhidmatan Pelanggan Luar Biasa Setiap Kali Tersedia dari SiteGround dengan mana-mana rancangan hosting mereka yang membantu SiteGround menonjol daripada pesaing mereka. Inilah sebab utama mengapa saya sangat mengesyorkan rancangan hosting SiteGround walaupun anda mencari hos yang menawarkan rancangan bulanan.

Kami harap semakan ini berterusan Pembayaran Pelan Web Hosting Bulanan Siteground (2020) sangat membantu anda! Saya tetap mengesyorkan anda untuk mendaftar untuk rancangan hosting tahunan SiteGround melebihi rancangan bulanan mereka yang lebih merupakan Pelan Percubaan dan bukan rancangan bil sebulan-ke-bulan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me