Potongan Pembaharuan SiteGround 2020 (Harga Pembaharuan DISKAUN 70%)

Kupon Diskaun Harga Yuran Pembaharuan SiteGround (2020)

Sebagai blogger pemula, anda ingin mendaftar dengan hos web dengan kualiti yang luar biasa dan anda juga tidak mahu membelanjakan lebih banyak perbelanjaan terutama pada satu atau dua tahun pertama web hosting anda. Inilah sebabnya mengapa ramai mencari host yang murah sedangkan SiteGround adalah host yang berpatutan ditambah dengan perkhidmatan dan prestasi pelanggan yang luar biasa. Saya bersetuju bahawa harga pembaharuan SiteGround agak mahal jika dibandingkan dengan harga promosi khas awalnya.

Sekiranya anda berjaya Mendaftar dengan SiteGround selama beberapa tahun, anda mendapat diskaun maksimum untuk pembelian hosting berkualiti tinggi. Oleh itu, baca terus untuk mengetahui lebih lanjut mengenai kod kupon diskaun pembaharuan SiteGround, tawaran promosi dan banyak lagi.

Kenaikan Harga Pembaharuan SiteGround

Ya, SiteGround memang menaikkan harga pembaharuan perkhidmatan hosting Bersama termasuk Rancangan hosting WordPress yang boleh meningkatkan kos hosting web anda dengan SiteGround, terutamanya semasa pembaharuan!

Kenaikan Harga Pembaharuan Web Hosting SiteGround

Sebelum ini, kos pembaharuan pelan StartUp, GrowBig, dan GoGeek SiteGround adalah $ 9.95, $ 14.95, dan $ 29.95 masing-masing! Baru-baru ini disebabkan oleh kenaikan yuran pembaharuan SiteGround, kadar pembaharuan baru untuk pelan SiteGround StartUp, GrowBig, dan GoGeek adalah $ 11.95 (meningkat sebanyak $ 2), $ 19.95 (meningkat sebanyak $ 5), dan $ 34.95 (meningkat sebanyak $ 5) masing-masing!

Adakah Pembaharuan Pelan Web Hosting SiteGround Berbaloi dengan Harganya?

Hampir setiap hos web (termasuk SiteGround) mengikuti trik harga pembaharuan yang lebih tinggi untuk mendapatkan lebih banyak pelanggan dengan menunjukkan harga potongan awal yang lebih murah dan kemudian mereka mengenakan harga biasa tanpa diskaun (semasa pembaharuan). Anda boleh melihat salah satu contoh di mana blogger di kumpulan Facebook yang popular keliru tentang pembaharuannya Akaun hosting SiteGround StartUp.

Anda juga dapat melihat beberapa pengguna lain menasihatinya untuk tetap menggunakan SiteGround walaupun kadar pembaharuannya lebih tinggi kerana mereka merasakan SiteGround hanyalah yang terbaik dalam perniagaan hosting.

Cara Mendapatkan Kod Kupon Diskaun Pembaharuan SiteGround Untuk Pelan Web Hosting Mereka?

Anda dapat menjimatkan sebanyak $ 192 dengan mudah pada rancangan hosting bersama StartUp SiteGround, $ 336 pada rancangan Growbig Siteground, dan $ 552 pada rancangan GoGeek SiteGround dengan mendaftar dengan mereka Pelan langganan 36 bulan.

Potongan harga SiteGround GrowBig 36 bulan pada pembelian pelan

NOTA: SiteGround tidak menawarkan kod kupon diskaun / kod promo pada harga hosting pembaharuan mereka tetapi anda masih menikmati faedah dari harga Pembaharuan SiteGround dengan 24 bulan atau Pelan 36 bulan langganan.

Bagaimana anda boleh mendapatkan pembaharuan SiteGround yang murah apabila harga pembaharuannya mahal?

Sebelum kita bercakap mengenai potongan dan harga pembaharuan SiteGround, mari kita ketahui mengapa SiteGround begitu popular dan mengapa orang menyukainya dan tidak mendapat pemikiran kedua semasa memperbaharui perkhidmatan hosting web mereka.

Lupakan tanda harga pembaharuan, SiteGround dinilai sebagai Host nombor 1!

Sekarang, mari kita ketahui bagaimana sebenarnya anda dapat menjimatkan wang tanpa tawaran hosting atau diskaun pembaharuan SiteGround kod.

�� KAEDAH-1: Beli Pelan Hosting Tahunan Tapak Tahunan & Pembaharuan Kemudian Selama 24 Bulan

Diskaun harga pelan 12 bulan SiteGround StartUp

Sekiranya anda membeli pakej hosting Bersama / WordPress 12 bulan StartUp SiteGround, ia akan dikenakan biaya…
$ 3.95 x 12 bulan = $ 47.40
(Harga Diskaun Akaun StartUp SiteGround Permulaan)

Nanti, jika anda memperbaharui rancangan hosting yang sama selama 24 bulan lagi, ia akan dikenakan biaya…
$ 11.95 x 24 bulan = $ 286.80
(Harga Akaun StartUp SiteGround Biasa Tanpa Diskaun)

JUMLAH KOS: ($ 47.40 + $ 286.80) = $ 334.20
(Selama 36 Bulan Pelan Hosting StartUp SiteGround)

NOTA: Bayaran Pendaftaran Domain SiteGround = $ 15.95 / tahun dengan harga pembaharuan yang serupa.

�� KAEDAH-2: Beli Pelan Hosting SiteGround 3 Tahun Untuk Diskaun Maksimum

Potongan harga rancangan 36 bulan SiteGround StartUp

Sekiranya anda membeli rancangan hosting StartUp 36 bulan SiteGround dalam satu masa, ia akan dikenakan biaya…
$ 3.95 x 36 = $ 142.20
(Harga Diskaun Akaun StartUp SiteGround Permulaan)

JUMLAH DISKAUN: ($ 334.20 – $ 142.20) = $ 192.00

NOTA: Bayaran Pendaftaran Domain SiteGround = $ 15.95 / tahun dengan harga pembaharuan yang serupa.

�� Potongan Pembaharuan SiteGround GrowBig

Potongan harga rancangan 36 bulan SiteGround GrowBig
Tapak 1 TahunGround GrowBig Besar: $ 71.40
($ 5,95 / bulan dengan potongan dikenakan untuk 12 bulan pertama)
Tapak 2 TahunGround GrowBesar Harga: $ 142.80
($ 5,95 / bulan dengan diskaun dikenakan untuk 24 bulan pertama)
Tapak 3 TahunGround GrowBig Besar: $ 214.20
($ 5,95 / bulan dengan potongan dikenakan untuk 36 bulan pertama)
NOTA: Bayaran Pendaftaran Domain SiteGround = $ 15.95 / tahun dengan harga pembaharuan yang serupa.

�� Potongan Pembaharuan SiteGround GoGeek

Potongan harga rancangan 36 bulan SiteGround GoGeek
SiteGround GoGeek 1 Tahun Harga: $ 143.40
($ 11.95 / bulan dengan diskaun dikenakan untuk 12 bulan pertama)
Tapak 2 TahunGround GoGeek Harga: $ 286.80
($ 11.95 / bulan dengan potongan yang dikenakan untuk 24 bulan pertama)
3-Year SiteGround GoGeek Harga: $ 430.20
($ 11.95 / bulan dengan potongan dikenakan untuk 36 bulan pertama)
NOTA: Bayaran Pendaftaran Domain SiteGround = $ 15.95 / tahun dengan harga pembaharuan yang serupa.

KESIMPULAN

Pengesahan Bayaran Bayaran Pembaharuan SiteGround

Oleh itu, sebelum memilih SiteGround atau syarikat hosting web lain, anda mesti terlebih dahulu memeriksa dasar dan potongan harga pembaharuan mereka. Saya sangat mengesyorkan anda untuk meningkatkan tempoh langganan SiteGround anda kepada mungkin 36 bulan untuk menikmati potongan harga maksimum untuk rancangan web hosting mereka.

HARGA DISKAUN PEMBAHARUAN SITEGROUND & KOD KUPON (Soalan Lazim)

Berapa kos pembaharuan DomainGround Domain?

Harga nama domain SiteGround bermula dari $ 12.95 setahun dengan pengekosan domain .com $ 15.95 setahun. Kos pembaharuan untuk domain SiteGround lebih kurang sama dengan Nama Domain Popular dan Berasaskan Negara. Walau bagaimanapun, kos pembaharuan Domain Khas SiteGround sedikit lebih mahal.

Cara mematikan pilihan bil pembaharuan automatik untuk langganan perkhidmatan SiteGround saya?

Secara lalai, semua hosting bersama dan hosting pelayan awan akaun SiteGround ditetapkan pada mod bil pembaharuan automatik. Akaun pelanggan SiteGround dengan hosting lebih dari 12 bulan diperbaharui secara automatik kira-kira 15 hari sebelum tarikh luput.

Opsyen Bil Pembaharuan Auto Tapak Tapak Tapak Tapak

Pilihan pembaharuan automatik adalah Terangsang secara lalai hanya untuk memudahkan proses penagihan SiteGround supaya anda tidak terlepas tarikh pembayaran pembayaran SiteGround anda. Selain itu, anda boleh mengelakkan sebarang tamat perkhidmatan atau kemungkinan penangguhan perkhidmatan (terutamanya kerana pembayaran yuran pembaharuan yang terlewat / lewat).

NOTA: Membatalkan mod penagihan auto-pembaharuan SiteGround bermaksud bahawa mereka tidak akan dapat menagih anda secara automatik kerana perkhidmatan anda sudah hampir tamat dan oleh itu ia tidak akan diperbaharui (melainkan jika anda melakukannya sendiri secara manual).

Sekiranya anda pasti mengenai pembatalan mod penagihan auto SiteGround untuk langganan rancangan hosting anda, maka anda boleh pergi ke Kawasan Pengguna SiteGround »Pengebilan» Tetapan Pengebilan. Anda perlu mematikan togol Pembaharuan automatik (terletak betul-betul di sebelah perkhidmatan langganan).

Bagaimana saya memperbaharui akaun hosting SiteGround saya?

Pembaharuan Akaun Hosting SiteGround

Sebarang perkhidmatan SiteGround dapat diperbaharui dengan mudah dan cepat melalui Kawasan Pengguna SiteGround anda, pergi ke Pengebilan bahagian dan akhirnya mengklik pada Perbaharui butang yang terletak sesuai dengan setiap perkhidmatan SiteGround yang dilanggan oleh anda.

Sekiranya pembayaran pembaharuan SiteGround berjaya, anda akan segera menerima e-mel pengesahan dan jika gagal, mereka akan menghubungi anda melalui e-mel untuk meminta bantuan pembayaran pembaharuan lebih lanjut di bahagian.

Sekiranya saya memperbaharui akaun hosting web SiteGround saya sebelum ia tamat, bilakah tarikh pembaharuan akan dikira? Adakah dari tarikh pembaharuan atau dari tarikh luput?

Setiap kali anda memperbaharui akaun hosting SiteGround, tidak menjadi masalah bila (walaupun anda memperbaharuinya tepat pada hari tamat atau beberapa minggu / bulan / hari sebelum tarikh luput), pembaharuan akaun akan selalu dikira dari tarikh luput.

CONTOH: Sekiranya akaun SiteGround anda tamat pada 31 Ogos 2020 dan anda ingin memperbaruinya selama satu tahun pada 5 Ogos 2020, maka tarikh luput baru untuk akaun SiteGround anda adalah pada 31 Ogos 2021 dan bukan 5 Ogos 2021.

Bilakah akaun hosting web SiteGround saya akan beroperasi setelah saya membayar yuran pembaharuan?

Sekiranya tamat tempoh akaun hosting web SiteGround anda digantung, mereka akan mengaktifkannya semula dengan segera apabila anda membuat pembaharuan SiteGround anda pembayaran.

Bagaimana saya boleh memperbaharui Nama Domain saya yang didaftarkan oleh SiteGround?

Anda boleh memperbaharui Nama Domain SiteGround anda yang didaftarkan melalui SiteGround dengan pergi ke Kawasan Pengguna SiteGround »Akaun saya» Nama Domain.

Perbaharui Domain Anda Berdaftar Dengan SiteGround.com

Semua perkhidmatan hosting web SiteGround termasuk domain secara lalai ditetapkan pada bil pembaharuan automatik yang bermaksud SiteGround akan secara automatik berusaha menagih anda setiap kali pembaharuan langganan anda perlu dibayar..

Selain daripada perkhidmatan hosting anda, jika nama domain anda yang didaftarkan dengan SiteGround juga telah luput, anda perlu membenarkan sehingga 24 jam agar proses penyebaran selesai sebelum nama domain SiteGround anda diaktifkan semula dan laman web anda akan mula beroperasi.

Nama Domain anda yang didaftarkan dengan SiteGround yang telah tamat tempoh lebih dari 45 hari secara automatik masukkan Tempoh Penebusan di mana anda tidak akan dapat memperbaharui domain anda secara automatik. Walau bagaimanapun, anda boleh menghantar tiket dari anda Kawasan Pengguna SiteGround, dan kemudian pergi ke Sokongan dan terakhir, yang Pengebilan bahagian di mana pasukan sokongan SiteGround akan membantu awak.

Bagaimana saya tahu bila langganan hosting laman web SiteGround saya akan diperbaharui?

Semua akaun hosting web SiteGround secara lalai ditetapkan pada mod pembaharuan tahunan automatik terutamanya kerana ini adalah praktik yang jauh lebih mudah di mana pelanggan SiteGround lebih suka rancangan web hosting mereka diperbaharui setiap tahun. Oleh itu, mereka tidak perlu bimbang tentang berakhirnya akaun mereka dan kemungkinan penangguhan / penamatan perkhidmatan.

Pelanggan SiteGround yang ada menerima pembekuan harga pada yuran pembaharuan hosting mereka dan juga mendapat diskaun hingga 30% pada harga biasa semasa pembaharuan. Pembaharuan berbilang tahun (lebih dari 1 tahun) juga tersedia untuk akaun hosting bersama SiteGround. Selanjutnya, pelanggan SiteGround juga mendapat peringatan awal mengenai rancangan hosting web mereka yang akan datang pembaharuan.

Merupakan pembaharuan untuk domain SiteGround utama saya yang disertakan dengan pembaharuan akaun hosting SiteGround saya?

Bayaran pembaharuan untuk Nama Domain SiteGround tidak termasuk dalam pembaharuan hosting web mereka. Itu biasa berlaku ketika sebelumnya SiteGround biasa menjalankan penjualan promosi khas dengan Domain Percuma. Walau bagaimanapun, mereka pada masa ini telah menghentikan penjualan tersebut dan dengan itu pembaharuan anda untuk Domain Siteground dikira secara berasingan selain daripada yuran hosting laman web SiteGround anda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me