Kinsta refusjonspolicy og pengene tilbake-garanti (2020): Hvordan kansellerer du din Kinsta WordPress hosting-konto og får tilbakebetaling?

Hva handler Kinstas refusjonspolicy om?

Kinsta tilbyr stolt 30-dagers pengene-tilbake-garanti uten langvarige webhotell-kontrakter, ettersom det viktigste målet er å tilby tjenester til kundene som kan gjøre dem lykkelige og fullt fornøyde. Hvis du kansellerer din Kinsta webhotellkonto i løpet av de første 30 dagene av aktiveringen av tjenesten, vil du få utbetalt en full refusjon i henhold til Kinstas refusjonspolicy. Dette betyr at du kan prøve ut Kinsta hostingplaner risikofri i opptil 30 dager!

Kinsta Money Back Garanti dekker kostnadene for noen av deres forhåndsbygde WordPress-hostingplaner (fra den helt grunnleggende Kinsta STARTER til PRO til VIRKSOMHET til high-end BEDRIFT 4 hosting pakke). Hvis en Kinsta-bruker velger å bruke noe av deres hosting-tillegg i løpet av den første 30-dagersperioden og deretter be om refusjon, vil selskapet også refundere kostnadene for alle de hosting-tilleggene.

Er det noen langsiktig webhotellkontrakt med Kinsta?

Ingen brukere liker en langsiktig webhotellkontrakt, og Kinsta vet dette faktum veldig godt! Dermed er det ingen slike langsiktige kontrakter som du vil kunne kansellere abonnementene på webhotellet når som helst, og Kinsta vil tilby deg refusjon for den ubrukte delen av hostingplanen din. For mer informasjon, kan du lese Kinstas side om tilbakebetaling av retningslinjer.

Unntak fra Kinstas pengene tilbake-garanti

Det er noen unntak fra Kinstas refusjonspolicy som gjelder deres pengene-tilbake-garanti:

1. Denne 30 dagers pengene-tilbake-garantien er bare tilgjengelig for førstegangskunder. Mens de returnerende kundene til Kinsta bare er berettiget til delvis tilbakebetaling av de ubrukte hostingavgiftene.
2. Kinstas pengene-tilbake-garanti gjelder for kundens hosting-konto i løpet av de første 30 dagene etter at du registrerte deg for en helt ny webhotell-konto hos dem. I mellomtiden kan du oppgradere eller nedgradere webhotellplanen din, og pengene-tilbake-garantien deres vil fortsatt være i kraft. Men refusjonsperioden løper i 30 dager fra datoen for den første registreringen og starter ikke når du bytter plan.
3. Tillegg som er kjøpt fra Kinsta dekkes av denne pengene-tilbake-garantien bare hvis du kansellerer webhotellkontoen din, samt alle tilleggstjenestene i løpet av de første 30 dagene etter aktivering av tjenesten. Kinsta-tilbakebetalingsgaranti gjelder bare standard standardhotellplaner, og hvis du velger noen tilpasset hostingplan, gjelder Kinstas normale refusjonspolicy.
4. Hvis kunden pådrar seg noe overskuddsavgift i løpet av den første 30 dagers refusjonsperiode, blir disse overgebyrene trukket fra refusjonsbeløpet. Hvis overkostnadsavgiftene overstiger verdien av kundens refusjonssum totalt, vil de være ansvarlige for slike tilleggsavgifter for overforbruk som ikke dekkes av refusjonen.
5. I visse tilfeller kan Kinsta-kunder bli vurdert en engangsavgift, og alle slike engangsgebyrer som kundene betaler kan ikke refunderes. Noen av eksemplene på en slik engangsavgift inkluderer betalt migrering av nettsteder eller blogger, oppgradering av hosting for infrastruktur for å håndtere et stort volum av fjerningsgebyr for trafikk eller malware.

Policy for tilbakebetaling av Kinsta-vert etter 30 dager

Hvis du kansellerer Kinsta-abonnementet ditt etter den første 30-dagersperioden, vil du få tilbakebetalt den ubrukte delen av abonnementet på webhotellplanen din, som er gyldig til både månedlig og årlig hosting.

MERK: Her er beregningene basert på den daglige prisen på Kinstas standard webhotellplaner og -pakker (og ikke den rabatterte 2 måneder av årsprisen).

Be om tilbakebetaling fra Kinsta ved å bruke 30-dagers pengene-tilbake-garanti?

Hvis du vil kansellere din Kinsta webhotellkonto for å be om full refusjon i løpet av den innledende tidsperioden på 30 dager eller for å be om delvis refusjon senere (når som helst), må du gå til MyKinsta-dashbordet (under Billing delen) og følg deretter trinn-for-trinn-instruksjonene nedenfor:

Slik avbestiller jeg Kinsta Hosting-kontoen og ber om tilbakebetaling fra Kinsta?

Hvis du har problemer med WordPress-nettstedet ditt som er hostet på Kinsta, kan du alltid åpne opp en billett med deres supportteam, ettersom de er tilgjengelige 24 × 7 og vil gjerne hjelpe deg!

For å kansellere Kinsta-vertsplanen din, kan du imidlertid følge disse trinnene:

❉ TRINN 1 ❉

Når du går til din MyKinsta Dashboard, og kan deretter navigere til deres Billing delen som er tilgjengelig på venstre side, og klikk deretter på Avbryt plan knapp.

❉ TRINN 2 ❉

Du må nå velge alle disse boksene nedenfor for å sikre at du forstår dem, og deretter kan du klikke på neste knapp.

MERK: Det er viktig å forstå at alle dataene blir slettet permanent og at de ikke kan gjenopprettes! Slettede data inkluderer begge dine Bo og Iscenesettelsessteder vert på Kinsta, alle dine Kinsta DNS-poster, og CDN-konfigurasjoner og -innstillinger på Kinsta.

❉ TRINN 3 ❉

Etter kanselleringen vil Kinsta automatisk beregne den endelige regningen som skal tilbakebetales i henhold til deres 30 dager pengene tilbake-garanti. Denne beregningen kan omfatte refusjon eller utestående kostnader (hvis noen) du har rett til. Og dermed klikker du på neste knapp.

❉ TRINN 4 ❉

Nå må du bekrefte kanselleringen av Kinsta-kontoen din ved å skrive inn din MyKinsta-kontopassord og klikk deretter på Avbryt plan knapp.

❉ TRINN 5 ❉

Endelig vil Kinsta-vertsplanen din bli kansellert, og du vil bli bedt om å gi tilbakemelding eller en grunn til å kansellere Kinsta-vertskontoen din, og da er du FERDIG! Kinsta bruker disse tilbakemeldingene for å forbedre plattformen deres for alle.

MERK: Hvis du for øyeblikket har Kinstas tilpassede hostingplan eller kanskje har noen tilleggstjenester som timesvis sikkerhetskopiering, Redis osv., Vil du for øyeblikket ikke kunne kansellere Kinsta webhotellkonto. Utviklingsteamet til Kinsta jobber med å forbedre denne saken. Imidlertid har du fortsatt et alternativ for å fullføre trinnene som er nevnt ovenfor, og Kinsta-teamet vil motta forespørselen om avbestilling av hostingkontoen din og vil avbryte planen manuelt.

Jeg håper denne gjennomgangen på Kinstas 30-dagers pengene-tilbake-garanti og refusjon (2020) var nyttig for deg! Hvis du har flere spørsmål, kan du alltid kontakte Kinsta Support Team 24 × 7, og de vil alltid hjelpe deg!

Hvis du er ute etter Billigere administrert WordPress Hosting Solution annet enn Kinsta etter avbestillingsprosessen for hostingplanen din, vil jeg på det sterkeste anbefale deg å gå med SiteGround som også kommer med nesten lignende kvalitetsstøtte og en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me