Priser for SiteGround (2020) Hvor mye koster hver plan?

Gjennomgang av SiteGround-priser (2020) som er den beste webhotellplanen?

Ser ut som om du er veldig interessert i å registrere deg hos SiteGround, og det er derfor du vil vite mer om prisene og funksjonene. Men kanskje du er litt forvirret og vil ha noen råd om å velge den beste SiteGround-planen for nettstedet eller bloggen din.

Ikke bekymre deg! I denne anmeldelsen vil jeg lede deg gjennom SiteGround-prisdetaljene og deres grunnleggende webhotellplan. Vi vil også sammenligne hver av SiteGround webhotellplan grundig med hverandre for å sikre at du får den beste planen for nettstedet ditt.

Hvor mye koster SiteGround?

SiteGround er mye mer enn et tradisjonelt webhotellfirma med prislappen på webhotellplanene sine fra $ 3.95 per måned. Videre tilbyr de et bredt utvalg av hostingplaner og pakker som er spesielt optimalisert og godt laget for WordPress, Magento, WooCommerce, Drupal, og Joomla-plattformen.

Hver kunde har forskjellige hosting-krav og budsjett, og det er grunnen til at SiteGround har kommet med forskjellige prisplater, planer og funksjoner med sine webhotellprodukter og -tjenester. Dette sikrer at de ikke skuffer noen av brukerne sine, noe som er den viktigste grunnen til at SiteGround blir sett på som en flerbruksvert med rimelige webhotellplaner. Så la oss dekke prisfastsettelsesmodellen for alle deres webhotellplaner i detalj, slik at vi kan hjelpe deg med å velge riktig plan for dine spesielle krav, selv med tanke på budsjettet ditt.

Price SiteGround Shared Hosting Plans Price [StartUp, GrowBig & GoGeek]

SiteGround har 3 delte hostingplaner som er de billigste og mest grunnleggende webhotelløsningene nettstedet eller bloggen din kan få. Planene deres spenner fra $ 3,95 til $ 11,95 / måned som er en rabattert pris for den første kjøpsperioden, da de vanlige prisene senere blir brukt! Dette betyr at for å dra nytte av SiteGrounds prismodell, må du forplikte deg til deres En, To, eller Tre års betalingsbetingelser for å benytte Maksimale besparelser.

Når det gjelder delt hosting-tjeneste, inkluderer SiteGround prismodell 3 forskjellige pakker med ulik abonnementsbetaling vilkår:

SiteGround StartUp Plan = Tilbudspris $ 3,95 / måned
(Vanlig pris kl $ 11.95 / måned)
Siteground GrowBig Plan = Tilbudspris $ 5,95 / måned
(Vanlig pris kl $ 19.95 / måned)
SiteGround GoGeek-plan = Tilbudspris $ 11,95 / måned
(Vanlig priset kl $ 34.95 / måned)

Prisen på SiteGround’s delte hosting-pakker kan variere litt avhengig av varigheten av abonnementet ditt på webhotell, fordi vanlige priser blir brukt på ovennevnte SiteGround webhotellplaner rett etter at den første terminperioden er slutt. Derfor øker SiteGrords abonnementspris for hostingtjeneste ved fornyelse til $ 11.95 / måned til Oppstart, $ 19.95 / måned til GrowBig, og $ 34.95 / måned til GoGeek plan. Mens den vanlige prisingen av SiteGround Cloud Hosting forblir den samme ved fornyelse, og du vil også kunne gå med det månedlige abonnementsalternativet med dette service.

Informasjon om priser og priser på fornyelse av nettstedGround

Her er en oppsummert gjennomgang og sammenligning av SiteGrounds prismodell inkludert fornyelseskostnadene for hver av deres webhotellplaner som tilbys av dem:

SiteGround Shared Hosting Prissammenligning (2020)
StartUp vs GrowBig vs GoGeek
Prissettelse av nettstedGrundplanerOppstartGrowBigGoGeek
Innledende rabatterte priser
(For 12 måneders kontrakt)
$ 47.40
(12 x $ 3,95)
$ 71.40
(12 x $ 5,95)
$ 143,40
(12 x 11,95 dollar)
Innledende rabatterte priser
(For 24 måneders kontrakt)
$ 94.80
(24 x $ 3,95)
$ 142,80
(24 x $ 5,95)
$ 286,80
(24 x 11,95 dollar)
Innledende rabatterte priser
(For 36 måneders kontrakt)
$ 142,20
(36 x $ 3,95)
$ 214,20
(36 x $ 5,95)
$ 430,20
(36 x 11,95 dollar)
Prøvepris på 1 måned
(Førstegangskontrakt)
$ 3.95
(+ $ 14,95 engangsoppsetningsgebyr)
$ 5.95
(+ $ 24,95 engangsoppsetningsgebyr)
$ 11.95
(+ $ 24,95 engangsoppsetningsgebyr)
Månedlig fornyelsespris$ 11.95$ 19.95$ 34.95
Månedlig prisrabatt
(For 12, 24 eller 36 måneders plan)
$ 8.00$ 14.00$ 23.00
Årlig domeneregistreringspris$ 15.95$ 15.95$ 15.95
Angrerett30 dagers nettstedGrund pris tilbake-garanti
Siteground PRIS OG MER DETALJER

MERK: Fornyelsesprisen for høyere SiteGround-vertsplaner som Cloud hosting og Enterprise hosting forblir den samme som den opprinnelige nedsatte tilbudsprisen tilbys bare SiteGround Shared hosting-planer!

�� Siteground Cloud Hosting Planer Pris

Skalerbarhet og ytelse er de essensielle fordelene ved SiteGrounds Cloud hosting-konto, ettersom du kan legge til flere ressurser og forbedre mulighetene og konfigurasjonen av Cloud Server for en ekstra pris (når det trengs).

SiteGround Cloud Hosting-pris med ressursalternativ for automatisk skalering av server

SiteGround tilbyr 4 grunnleggende hostingpakker for Cloud-servere med pris fra $ 80 til $ 240 / måned og gir deg også muligheten til å lage din egen tilpassede Cloud hosting-pakke med topp spesiallagde spesifikasjoner og konfigurasjoner som til og med kan koste deg opp til en heidundrende $ 2100 / måned (kreves egentlig ikke). I de fleste tilfeller vil imidlertid SiteGrunds grunnleggende netthostingsplaner være mer enn tilstrekkelige når det gjelder å håndtere et stort voksende nettsted.

Price SiteGround dedikerte server hosting planer Pris

Noen få store nettsteder kan kreve individuelle serverhotelløsninger, og det er da SiteGrounds dedikerte serverhotell er planen å velge. Med en pris fra $ 269 / måned, SiteGround dedikert serververtstjeneste kan håndtere mye trafikk med letthet og gi deg en høytytende webhotelløsning for ditt ekstremt populære nettsted.

MERK: SiteGround har nylig avviklet sine dedikerte serververtsplaner!

�� SiteGround WordPress Hosting Planspris (administrert)

SiteGround tilbyr hostingplaner designet og skreddersydd for WordPress-prosjektene dine. Prisene på SiteGround’s WordPress-hostingplaner (StartUp, GrowBig & GoGeek) er de samme som for deres pris for delt vertsplan. Bortsett fra de grunnleggende delte serverfunksjonene, vil de ha en rekke WordPress-fokuserte funksjoner med nettstedene dine som er hostet på SiteGround WordPress CMS-plattform, og vil bli spesielt optimalisert for bedre for hastighet og supersnabb WordPress-relatert støtte.

�� SiteGround WooCommerce Hosting Planer Pris for eCommerce nettsteder

SiteGround tilbyr også vertsplaner utviklet for å passe til e-handelsprosjektene dine, og prisene er de samme som prisene for deres delte hostingplaner. SiteGrounds GoGeek-plan er imidlertid best egnet og spesialutviklet for å være vert for e-handelsrelaterte nettsteder, ettersom den inkluderer flere e-handelsrike funksjoner med tilgjengeligheten av PCI-kompatible servere.

Price SiteGround-forhandler hosting planer Pris

Tidligere fungerte SiteGround’s Reseller-hosting-tjeneste på en annen måte der du skulle kjøpe studiepoeng (mer eller mindre tilsvarer et års verdi av deres delte hostingplan) som også kan selges til andre kunder mot en månedlig avgift.

Imidlertid har Siteground nylig revidert Reseller-hosting-tjenesten og tilbyr foreløpig bare GoGeek-plan (priset til kl $ 11.95 / måned) som deres forhandlerhotelløsninger for sine kunder.

Price SiteGround Enterprise Hosting Plan Pris

SiteGround Enterprise hosting-tjeneste er designet av deg (som kunde) hvor du kan bestemme hvordan nettstedet ditt må være vert og hvilke serverressurser du trenger for nettstedet ditt med SiteGround som administrerer alt for deg! På grunn av dine tilpassede krav er det ingen angitt prislapp for SiteGround’s Enterprise planer, ettersom den varierer basert på antall ressurser nettstedet ditt vil bruke og kompleksitetene som er involvert.

Tilbyr SiteGround en månedlig plan?

SiteGround Hosting Månedlig prispris + engangsoppsetningsgebyr

Dessverre tilbyr SiteGround ikke faktureringsalternativ fra måned til måned for deres Shared / WordPress-hosting-tjenester, men månedlig fakturering er tilgjengelig for deres Cloud-hosting-servere.

Domenenes personvern, SSL-sertifikat, SG-nettstedsskanner, dedikert IP, domenetransport, CDN og mer
Priser for tilleggstjenester for SiteGround

SiteGround-tilleggstjenester viser til valgfrie forbedringsfunksjoner for din nåværende webhotellkonto. De kan legges til når som helst! Kanskje mens du registrerer deg med SiteGround eller til og med senere (hvis nødvendig). Her er en rask prissammendrag av noen av de populære ekstra tjenestene som tilbys av SiteGround i tillegg til webhotellplanene deres.

SiteGround Web Hosting Prisliste for tilleggstjenester
SiteGround Addon-tjenesterSiteGround-priser
Domenes personvern$ 1,00 per måned ($ 12,00 per år)
SG Site Scanner$ 1,65 per måned ($ 19,80 per år)
Lar kryptere jokertegn SSL-sertifikat$ 0.00 per år (gratis)
VALGFRI: Premium SSL-sertifikat av SiteGround kan koste deg rundt $ 90,00 per år og mer
Dra og slipp nettstedbygger$ 0.00 per år (gratis)
VALGFRI: Pro-versjonen av SiteGround Website Builder kan koste deg rundt $ 7,42 per år og mer
Dedikert IP$ 4,50 per måned
Du kan bestille så mye som 10 dedikerte IP-er til SiteGround’s Cloud-vertsplan
SiteGround privat DNS$ 99,00 per år
Cloudflare CDN$ 0.00 per år (gratis)
VALGFRI: SiteGrounds Cloudflare Plus-plan kan koste deg rundt $ 11,95 per måned, noe som fremdeles er mindre enn Cloudflares Pro-konto som koster $ 20 per måned
Domenetransport15,95 dollar (engangsavgift)
VALGFRI: Du kan raskt overføre domenenavnet ditt fra andre webhotellleverandører til SiteGround, slik at du kan administrere domenet og webhotellet fra ett sted. Du vil bli belastet et engangsgebyr på $ 15,95
Migrasjon av nettsteder$ 0.00 (gratis)
VALGFRI: Du kan migrere nettstedet ditt gratis med alle SiteGround-vertsplaner, bortsett fra SiteGround’s StartUp-plan, som ikke inkluderer den GRATIS nettstedoverføringsfunksjonen. Du kan imidlertid fortsatt bruke SiteGround’s Free Site Migrator-plugin mens den betalte nettstedoverføringstjenesten deres koster $ 30.

Er SiteGround webhotellplaner priset rimelig?

Nesten hver webhotellleverandør annonserer lavere månedlig pris (en smart markedsføringsgimmick), men de fleste av dem fakturerer deg ikke på månedlig basis. De viser deg normalt en rabattert tilbudspris som er mye lavere enn faktisk pris. De vil også ende opp med å fakturere deg årlig eller til og med for flere år på en gang i noen tilfeller. For å være ærlig synes jeg også denne praksisen er ganske irriterende! Men da er denne typen forhåndsprisstrategier for vanlig i webhotellbransjen til at det ikke en gang er verdt å kjempe for!

Jeg presiserte denne prisstrukturen til SiteGround eller andre vert (for den saks skyld) bare fordi prisfastsettelsen min på SiteGround ville vært ufullstendig og partisk hvis jeg ikke ville ha nevnt dette for deg! Interessant nok er denne typen prismodeller for SiteGround og andre webverter ganske nyttig også fordi det reduserer bryet ditt med å betale regningen på månedlig basis.

MERK: Å ikke betale regningen innen forfallsdato fører til terminering av tjenesten. Dermed har den årlige SiteGround-regningen fått deg dekket fra å utilsiktet miste hostingkontoen din!

Oppstartplan for SiteGround koster bare $ 47 årlig

Hvis du bare planlegger å være vert for et enkelt nettsted ved å starte med SiteGround og du ikke en gang er sikker på om kontinuiteten til nettstedet ditt, kan du få SiteGrounds StartUp-plan (akkurat som jeg gjorde). Med denne nybegynnerplanen for SiteGround, vil du bare bli fakturert 47 dollar årlig for å få nettstedet ditt hostet med denne fenomenale verten. Nå, det er fremdeles veldig billig! er ikke den?

SiteGround-domenepriser og personvernskostnader for domene

DomenenavnutvidelseÅrlig registreringskostnad
.com Populær$ 15.95 / år
(Fornyelsespris $ 15,95 / år)
.nett Populær$ 17.95 / år
(Fornyelsespris $ 17,95 / år)
.org Populær$ 17.95 / år
(Fornyelsespris $ 17,95 / år)
.co$ 29.95 / år
(Fornyelsespris $ 29,95 / år)
.info$ 17.95 / år
(Fornyelsespris $ 17,95 / år)
.biz$ 17.95 / år
(Fornyelsespris $ 17,95 / år)
.klubb$ 14.95 / år
(Fornyelsespris $ 14,95 / år)
.xyz$ 12.95 / år
(Fornyelsespris $ 12,95 / år)
.guru$ 25.95 / år
(Fornyelsespris $ 25,95 / år)
.oss forente stater$ 17.95 / år
(Fornyelsespris $ 17,95 / år)
.co.uk Storbritannia$ 19.95 / år
(Fornyelsespris $ 19,95 / år)
.eu Europa$ 14.95 / år
(Fornyelsespris $ 14,95 / år)
.ca Canada$ 19.95 / år
(Fornyelsespris $ 19,95 / år)
.com.au Australia$ 14.95 / år
(Fornyelsespris $ 14,95 / år)
.co.nz New Zealand$ 29.95 / år
(Fornyelsespris $ 29,95 / år)
.i India$ 14.95 / år
(Fornyelsespris $ 14,95 / år)
.co.za Sør-Afrika$ 14.95 / år
(Fornyelsespris $ 14,95 / år)

Det er bare en ekstra kostnad å aktivere SiteGrounds personvernbeskyttelse for domener der dataene dine ikke er tilgjengelig $ 1 hver måned.

Hvorfor er SiteGround så dyr eller er det billigere enn andre webverter?

Noen brukere synes SiteGround er ganske dyrt og dyrere enn konkurrentene. Men faktum er at SiteGround ikke er en billig pris som tilbyr billig webhotellprodukter, men i stedet er planene deres priset så konkurrerende at du bare ikke vil kunne finne en bedre administrert webhotellleverandør til en så god pris.

Fornyelsesprisene deres er imidlertid litt på høyere side, og du vil ende opp med å betale mer enn vanlig. Dette er grunnen til at jeg anbefaler SiteGround-kunder på det minste å gå for deres 1-årige abonnementsplan (2 til 3-årig abonnementsplan ville være en flott avgjørelse) for å få en maksimal rabattpris med garantert enorme besparelser forhånd.

Er det noen tilbakebetalingspolicy med SiteGround-vertsplaner?

Visst får du 30-dagers pengene-tilbake-garanti for å ta SiteGround hosting-prøve og sjekke om de er gode eller ikke. Hvis du bestemmer deg for ikke å gå videre med SiteGround, kan du alltid be om en øyeblikkelig avbestilling innen denne tidsperioden på 30 dager, og du får pengene dine tilbakebetalt fra SiteGround uten spørsmål spurte!

Hvilken SiteGround-plan skal du velge basert på prisingen?

Dette avhenger hovedsakelig av budsjettet, forretningstypen og kravene dine, slik at du kan velge riktig SiteGround-pakke som best passer dine behov. La meg forenkle ting for deg ved å kategorisere SiteGround-hosting-tjenesten basert på prisene deres for å fortelle deg hvilken plan som er verdt å gå for:

1. For nybegynnere og nybegynnere? SiteGround’s StartUp eller GrowBig Shared hosting plan vil være et godt valg hver dag.

2. For småbedrifter? SiteGrounds oppstart-, GrowBig- eller GoGeek-plan (alt vil gjøre basert på budsjettet ditt) ettersom prisene på disse hostingplanene er billige og gode for bedriften din.

3. For hosting av flere domener / nettsteder? SiteGround’s GrowBig eller GoGeek-delt hostingplaner er gode og de beste.

4. For VPS som Hosting Service med avanserte funksjoner innenfor budsjettet? SiteGround GoGeek-delt vertsplan er rimelig og vil være den du bør gå etter!

5. For WordPress-brukere? Bare gå med hvilken som helst av SiteGrounds WordPress-vertsplan (StartUp, GrowBig eller GoGeek planer for WordPress plattform).

6. For webhotellforhandlerbedrifter, webutviklere og byråer? SiteGround Cloud Hosting eller Reseller hosting plan virker helt riktig!

7. For en vellykket virksomhet eller et nettsted som allerede er populært? Velg SiteGround’s Cloud-hosting-tjeneste.

8. For høy trafikk genererende nettsteder eller store fortjenestebedrifter? SiteGround’s Cloud-hosting-servere vil være et godt valg for du!

Konklusjon: Er planer for hosting av nettsted verdt kostnadene?

I henhold til SiteGround webhotellplanpriser og betalingsbetingelser er det klart at de ikke er for dyre, men faller inn under kategorien rimelig premium webhotellleverandør med utmerket kundeservice som lett kan passe til alle slags budsjetter og behov. Videre er SiteGround et av de sjeldnere rimelige webhotellene som tilbyr Insane Speed, Solid Uptime og 24 × 7 Responsive Customer Support til en så lav prislapp. Derfor er SiteGround-hostingplaner perfekte og ideelle for følgende typer prosjekter:

Nybegynnere bloggere og små bedrifter nettsteder
Nettdesignere, webutviklere, SEO eksperter og byråer
Nettsteder vert & drevet av WordPress / Drupal / Joomla / Magento
Vellykkede blogger og nettsteder med høy trafikk
Administrert, sikkert og rimelig hosting-krav
Virksomheter som krever en profesjonell leverandør av webhotell
Høy ytelse, raske, hikkefrie SSD-hostingbehov
Nettbutikker og netthandelssider med PCI-kompatibel serverkrav
Fagfolk med behov for forhandlervert

PÅVIRKNING: Det beste med SiteGround er at hvis prosjektet / nettstedet ditt vokser som sprøtt, trenger du absolutt ikke å bekymre deg for å endre verten, siden SiteGround allerede har et bredt spekter av større webhotelløsninger som lett kan støtte nettstedets voksende behov. Deres avanserte hostinginfrastruktur vil komfortabelt støtte nettstedet ditt og holde det i gang uten at du trenger å personlig hengi deg til det unødvendige bryet med å overføre nettstedet / prosjektet ditt andre steder. Du kan bruke SiteGround’s Cloud-hosting (startpris $ 80 / måned) eller til og med deres tilpassede Enterprise hosting-løsning (med en Tilpasset sitat).

Jeg håper du likte anmeldelsen vår på SiteGround-priser (2020) og vi tror virkelig at alle deres webhotellplaner er prisgunstig og gjør dem til en sikker vinner, ettersom de kan matche de voksende behovene til kundene og komfortabelt kan matche ethvert budsjett eller krav. Så, klar til å komme i gang med SiteGround?

ELLER DU KAN INSTAD…

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me