SiteGround-månedlig planbetaling (2020) Kan jeg betale månedlig for SiteGround-vertsplaner?

Noen få brukere klager over at SiteGround er litt dyrere sammenlignet med noen av de andre delte vertene av lav kvalitet. Dette er grunnen til at de melder seg på slike patetiske hostingfirmaer bare for å redde noen få øre, bare for å ende opp med å bli frustrerte og endelig bytte til en bedre vert. Imidlertid tror jeg virkelig at SiteGround-planene er veldig rimelige, og at deres månedlige pris for hver av deres hostingplaner er helt rettferdiggjort av deres servicekvalitet, oppetid, hastighet og ofte blir vurdert som den Beste karaktertjeneste!

MERK: Mange webhotellfirmaer tilbyr ikke månedlige planer og velger å følge de tradisjonelle årlige hostingplanene.

Noen av kundene som ønsker å registrere seg for en månedlig hostingplan for SiteGround, da de synes det er mer praktisk og budsjettvennlig i forhold til SiteGround’s årlige forhåndsplaner. I dette innlegget skal jeg svare på noen av de vanligste spørsmålene om SiteGround månedlige planbetaling med en grundig gjennomgang, analyse og fullstendig oversikt over månedlige kostnadene og rabatten for webhotellplan.

Tilbyr Siteground månedlige webhotellplaner? Kan jeg betale månedlig?

Ja, det tilbys Siteground månedlige planer som lar deg betale for Siteground webhotellbehov på månedlig basis. Men jeg må fortelle deg at SiteGround månedlige plan er mer en prøveplan for deg å prøve ut deres hosting-tjeneste. Dessverre er det egentlig ikke mulig å sette opp en månedlig SiteGround-betalingsmodell hvis du vil bruke dem Delte vertsplaner eller WordPress hosting planer men slik betalingsplan fra måned til måned er tilgjengelig med Cloud hosting planer.

Disse månedlige webhotellplanene fra SiteGround er svært nyttige hvis du har begrensede kontanter i hånden eller ikke er sikker på å investere i SiteGround årlige hostingplaner i forhold til de månedlige planene. Men den viktigste ulempen med å gå etter SiteGround månedlige plan er at du vil bli belastet en sum av $ 14.95 (En engangsplan for aktiviseringsavgift) mens du registrerer deg med sin oppførte delte hosting-tjeneste og $ 24.95 (En engangsplan for aktiviseringsavgift) for høyere delt vertsplaner.

SiteGround månedlige og årlige faktureringssykluser

Med SiteGround er det i utgangspunktet fire forskjellige faktureringssykluser for hostingplaner som du kan velge ut fra dine behov, budsjett og langsiktige planer:

1 måned (Faktureringssyklus for en måneds SiteGround-prøveplan)
12 måneder (Årlig faktureringssyklus for SiteGround-plan)
24 måneder (Toårige faktureringssyklus for SiteGround-plan)
36 måneder (Treårig faktureringssyklus for SiteGround-plan)

MERK: Jo lengre faktureringsbetalingssyklus du bestemmer deg for å gå til, billigst vil være din månedlige plan med SiteGround ettersom Månedlig fornyelsesplan koster mer.

Jeg var sikker på at jeg kommer til å holde bloggene og nettstedene mine oppe en stund, i tillegg tenkte jeg på å spare så mye penger jeg kunne, og det er grunnen til at jeg endte med å betale for SiteGround’s 3-årsplan. Dermed gikk jeg ikke for deres månedlige plan eller noen annen faktureringssyklus, og er veldig glad for at jeg gjorde det, da jeg er veldig fornøyd med hostingkvaliteten og tjenesten deres. Jeg vil også anbefale det samme til deg, eller i det minste betale for årsplanene deres og spare mer.

3-års SiteGround GrowBig Hosting Plan (Spesielt Black Friday-salg)

En ting jeg virkelig elsker ved SiteGround-hosting er at selv om de ikke har en fullverdig månedsplan (annet enn deres Prøveplan), de har en 30 dagers pengene-tilbake-garanti som fungerer som en glasur på kaken for deg å prøve ut månedlige eller årlige planer (risikofritt).

Her er en detaljert prisanalyse for månedlige, årlige, toårige og treårige SiteGround-planer med fullstendig kostnadsfordeling, rabatter og besparelser (beregnet fra plan til plan).

�� Siteground StartUp Månedlig og årlig plan [Kostnadsfordeling]

Sitegrounds månedlige plan for deres StartUp-vertsplan koster bare $ 3.95 per måned pluss at de til og med vil belaste deg en ekstra avgift på $ 14.95 som bare er en engangsavgift for planaktivering. Derfor er Siteground-planen totalt (Første måneders avgift + aktiveringsgebyr) ville vært $ 18.90. Etter den første måneden blir du senere belastet $ 11,95 måned-til-måned men hvis du betaler for deres oppstartplan for årlig eller høyere varighet, kan du spare stort!

MERK: Rabattert pris på StartUp gjelder bare for den første måneden når du følger med SiteGround’s månedlige plan (som er en prøveplan). Og det samme gjelder også SiteGrounds GrowBig og GoGeek månedlige plan.

1-måneders prøveplan » $ 3.95 Månedlig » $ 24.95 (Oppsettgebyr for engangsplan)
12-måneders plan » $ 3.95 Månedlig » $ 47.40 årlig (Ingen installasjonsgebyr)
24-måneders plan » $ 3.95 Månedlig » $ 94.80 årlig (Ingen installasjonsgebyr)
36-måneders plan » $ 3.95 Månedlig » $ 142,20 årlig (Ingen installasjonsgebyr)
* Gebyr for domeneregistrering ikke inkludert *

�� Siteground GrowBig Månedlig og årlig plan [Kostnadsfordeling]

Hvis du registrerer deg med SiteGrounds GrowBig-månedlige plan, vil den totale kostnaden for den første måneden være $ 5.95 (Månedlig planavgift) i tillegg til $ 24.95 (En engangsplan for aktiviseringsavgift). Stor summen ville være $ 30.90 for Sitegrounds GrowBig Monthly-plan og deretter på $ 19,95 måned til måned. Imidlertid, hvis du betaler for deres GrowBig årlige eller høyere varighet plan, kan du spare stort!

1-måneders prøveplan » $ 5.95 Månedlig » $ 24.95 (Oppsettgebyr for engangsplan)
12-måneders plan » $ 5.95 Månedlig » $ 71.40 årlig (Ingen installasjonsgebyr)
24-måneders plan » $ 5.95 Månedlig » $ 142,80 årlig (Ingen installasjonsgebyr)
36-måneders plan » $ 5.95 Månedlig » $ 214,20 årlig (Ingen installasjonsgebyr)
* Gebyr for domeneregistrering ikke inkludert *

�� Siteground GoGeek Månedlig og årlig plan [Kostnadsfordeling]

Hvis du registrerer deg med SiteGrounds GoGeek-månedlige plan, vil det totale betalbare beløpet for den første måneden være $ 11.95 pluss omtrent $ 24.95 (engangsplan for aktiveringsavgift). Dermed ville totalbeløpet være $ 36.90 SiteGround GoGeek månedlige plan og 34,95 dollar deretter på måned til måned. Hvis du betaler for GoGeek-planen for en årlig varighet eller høyere, kan du imidlertid spare stort!

1-måneders prøveplan » $ 11.95 Månedlig » $ 24.95 (Oppsettgebyr for engangsplan)
12-måneders plan » $ 11.95 Månedlig » $ 143,40 årlig (Ingen installasjonsgebyr)
24-måneders plan » $ 11.95 Månedlig » $ 286,80 årlig (Ingen installasjonsgebyr)
36-måneders plan » $ 11.95 Månedlig » $ 430,20 årlig (Ingen installasjonsgebyr)
* Gebyr for domeneregistrering ikke inkludert *

Har SiteGround Cloud Hosting og Enterprise Server Hosting noen betalingsplan fra måned til måned?

Ja, SiteGround tilbyr månedlige betalingsplaner med deres Cloud-hosting-tjeneste der planene deres blir priset til $ 80 / måned (for deres Entry Cloud-plan). Siteground s Dedikerte serverhotellplaner (pleide å være en månedlig betalingsplanmodell) er nylig avviklet mens du kan betale månedlig for deres Enterprise hosting-planer.

�� Konklusjon: Er SiteGround månedlig plan verdt det? Bør du gå for det?

Mitt korte svar på dette spørsmålet er et stort nei! Vår detaljerte kostnadsanalyse for månedlige, årlige, toårige og treårige SiteGround-hostingplaner som er nevnt ovenfor i vår gjennomgang, vil tydelig gi deg beskjed om hvor mye du kan spare nøyaktig ved å velge årlige eller høyere abonnementsplaner for SiteGround i løpet av deres 1 måned Prøveplan.

Bortsett fra alt annet, er det bare ekstraordinær når som helst tilgjengelig kundeservice fra SiteGround med noen av deres vertsplaner som hjelper SiteGround til å skille seg ut fra konkurrentene. Dette er hovedgrunnen til at jeg vil anbefale SiteGround-hostingplaner, selv om du er på jakt etter en vert som tilbyr månedlige planer.

Vi håper denne gjennomgangen på Siteground månedlig webhotellbetaling (2020) var nyttig for deg! Jeg vil fortsatt anbefale deg å registrere deg for den årlige vertsplanen til SiteGround over deres månedlige plan, som er mer en prøveplan og ikke egentlig en månedlig fakturert plan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me