Betaling per maand voor SiteGround-abonnement (2020) Kan ik maandelijks betalen voor Hosting-abonnementen voor SiteGround?

Een paar gebruikers klagen dat SiteGround iets duurder is in vergelijking met sommige van de andere goedkopere gedeelde hosts van lage kwaliteit. Dit is de reden waarom ze zich bij dergelijke zielige hostingbedrijven aanmelden om een ​​paar centen te besparen, maar uiteindelijk gefrustreerd raken en uiteindelijk overstappen naar een betere host. Ik ben echter echt van mening dat SiteGround-abonnementen zeer betaalbaar zijn en ook hun maandelijkse prijs voor elk van hun hostingplannen wordt volledig gerechtvaardigd door hun servicekwaliteit, uptime, snelheid en wordt vaak beoordeeld als de Best beoordeelde hostingservice!

NOTITIE: Veel webhostingbedrijven bieden geen maandelijkse abonnementen aan en kiezen ervoor om vast te houden aan de traditionele jaarlijkse hostingplannen.

Sommige klanten die zich willen aanmelden voor een maandelijks hostingplan van SiteGround, vinden dat het handiger en budgetvriendelijker is dan de vooraf geplande jaarplannen van SiteGround. In dit bericht zal ik enkele van de meest gestelde vragen over de maandelijkse abonnementsbetaling van SiteGround beantwoorden met een grondige evaluatie, analyse en volledige uitsplitsing van de maandelijkse kosten en korting van het webhostingplan..

Biedt Siteground maandelijkse webhostingplannen aan? Kan ik maandelijks betalen?

Ja, er worden maandelijkse Siteground-abonnementen aangeboden waarmee u maandelijks voor uw Siteground-webhostingbehoeften kunt betalen. Maar ik moet u zeggen dat het maandelijkse abonnement van SiteGround meer een proefplan is waarmee u hun hostingservice kunt uitproberen. Helaas is het niet echt mogelijk om een ​​maandelijks SiteGround-betalingsmodel in te stellen als je dat wilt gebruiken Gedeelde hostingplannen of WordPress hostingplannen maar een dergelijk maandelijks betalingsplan is beschikbaar met Cloud hostingplannen.

Deze maandelijkse webhostingplannen van SiteGround zijn erg handig als u weinig contant geld bij de hand heeft of niet zo zeker bent van investeren in de jaarlijkse hostingplannen van SiteGround in plaats van hun maandelijkse abonnementen. Maar het belangrijkste nadeel van het kiezen voor het maandelijkse abonnement van SiteGround is dat er een bedrag van in rekening wordt gebracht $ 14,95 (Eenmalige activeringskosten voor het plan) tijdens het aanmelden met hun vermelding shared hosting service en $ 24,95 (Eenmalige activeringskosten voor het plan) voor hogere gedeelde hostingplannen.

SiteGround maandelijkse en jaarlijkse factureringscycli

Met SiteGround zijn er in feite 4 verschillende factureringscycli voor hostingpakketten die u kunt kiezen op basis van uw behoeften, budget en langetermijnplannen:

1 maand (Factureringscyclus van SiteGround-proefplan van één maand)
12 maanden (Jaarlijkse factureringscyclus voor sitegrondplan)
24 maanden (Halfjaarlijkse factureringscyclus voor sitegronden)
36 maanden (Driejaarlijkse factureringscyclus van SiteGround Plan)

NOTITIE: Langer de betalingscyclus voor facturering waarvoor u besluit te gaan, het goedkoopste is uw maandabonnement met SiteGround omdat het maandelijkse verlengingsplan meer kost.

Ik was er zeker van dat ik mijn blogs en websites een tijdje zou bijhouden en ik dacht erover om zoveel mogelijk geld te besparen, daarom betaalde ik uiteindelijk voor SiteGround’s 3-jarig plan. Daarom ging ik niet voor hun maandabonnement of een andere factureringscyclus en ben ik erg blij dat ik dat heb gedaan, want ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en service van hun hosting. Ik zou u ook hetzelfde aanraden of in ieder geval betalen voor hun jaarplannen en meer besparen.

3-jarig Siteground GrowBig Hosting Plan (speciale Black Friday-uitverkoop)

Een ding dat ik echt leuk vind aan SiteGround-hosting is dat ze, hoewel ze geen volwaardig maandabonnement hebben (behalve hun Proefplan), ze hebben een 30 dagen geld-terug-garantie die als kers op de taart fungeert om hun maandelijkse of jaarlijkse plannen uit te proberen (risicovrij).

Hier is een gedetailleerde prijsanalyse voor maandelijkse, jaarlijkse, halfjaarlijkse en driejaarlijkse SiteGround-abonnementen met de volledige kostenverdeling, kortingen en besparingen (berekend van plan tot plan).

�� Siteground StartUp maand- en jaarplan [kostenverdeling]

Het maandelijkse abonnement van Siteground voor alleen de kosten van hun StartUp-hostingplan $ 3,95 per maand plus ze brengen u zelfs een extra vergoeding van in rekening $ 14,95 wat slechts een eenmalige vergoeding is voor de activering van hun plan. Daarom is het Siteground-plan in totaal (Kosten eerste maand + activeringskosten) zou zijn $ 18,90. Na de eerste maand worden er later kosten in rekening gebracht $ 11,95 van maand tot maand maar als u betaalt voor hun jaarlijkse of hogere duurplan, kunt u veel besparen!

NOTITIE: De gereduceerde prijs op StartUp is alleen van toepassing op de eerste maand wanneer u kiest voor het maandelijkse abonnement van SiteGround (wat een proefplan is). En hetzelfde geldt ook voor het GrowBig- en GoGeek-maandabonnement van SiteGround.

1-maand proefplan » $ 3,95 Maandelijks ” $ 24,95 (Eenmalige setupkosten)
12-maanden plan » $ 3,95 Maandelijks ” $ 47,40 Jaarlijks (Geen setupkosten)
24-maandenplan » $ 3,95 Maandelijks ” $ 94,80 Jaarlijks (Geen setupkosten)
36-maandenplan » $ 3,95 Maandelijks ” $ 142,20 Jaarlijks (Geen setupkosten)
* Domeinregistratiekosten niet inbegrepen *

�� Siteground GrowBig maandelijks en jaarlijks plan [kostenverdeling]

Als u zich aanmeldt met het GrowBig-maandabonnement van SiteGround, bedragen de totale kosten voor de eerste maand $ 5,95 (Maandelijkse abonnementskosten) plus $ 24,95 (Eenmalige activeringskosten voor het plan). Het totaal zou zijn $ 30,90 voor Siteground’s GrowBig Monthly-abonnement en ga zo maar door $ 19,95 van maand tot maand. Als u echter betaalt voor hun jaarlijkse of hogere duurplan van GrowBig, kunt u veel besparen!

1-maand proefplan » $ 5,95 Maandelijks ” $ 24,95 (Eenmalige setupkosten)
12-maanden plan » $ 5,95 Maandelijks ” $ 71,40 Jaarlijks (Geen setupkosten)
24-maandenplan » $ 5,95 Maandelijks ” $ 142,80 Jaarlijks (Geen setupkosten)
36-maandenplan » $ 5,95 Maandelijks ” $ 214,20 Jaarlijks (Geen setupkosten)
* Domeinregistratiekosten niet inbegrepen *

�� Siteground GoGeek maandelijks en jaarlijks plan [kostenverdeling]

Als u zich aanmeldt met het GoGeek-maandabonnement van SiteGround, zou het totale te betalen bedrag voor de eerste maand zijn $ 11,95 plus ongeveer $ 24,95 (activeringskosten voor eenmalige abonnementen). Het totale totaal zou dus zijn $ 36,90 SiteGround’s GoGeek maandabonnement en $ 34,95 dan van maand tot maand. Als u echter voor hun GoGeek-jaarplan of een duurplan betaalt, kunt u veel besparen!

1-maand proefplan » $ 11,95 Maandelijks ” $ 24,95 (Eenmalige setupkosten)
12-maanden plan » $ 11,95 Maandelijks ” $ 143,40 Jaarlijks (Geen setupkosten)
24-maandenplan » $ 11,95 Maandelijks ” $ 286,80 Jaarlijks (Geen setupkosten)
36-maandenplan » $ 11,95 Maandelijks ” $ 430,20 Jaarlijks (Geen setupkosten)
* Domeinregistratiekosten niet inbegrepen *

Heeft SiteGround Cloud Hosting & Enterprise Server Hosting een maandelijks betalingsplan?

Ja, SiteGround biedt maandelijkse betalingsplannen met hun Cloud-hostingservice waar hun plannen worden geprijsd $ 80 / maand (voor hun Entry Cloud-abonnement). SiteGround’s Dedicated server hosting plannen (was een model voor een maandelijks betalingsplan) zijn onlangs stopgezet terwijl u maandelijks kunt betalen voor hun Enterprise hostingplannen.

�� Conclusie: is het maandelijkse abonnement van SiteGround de moeite waard? Moet je ervoor gaan?

Mijn korte antwoord op deze vraag is een groot nee! Onze gedetailleerde kostenanalyse voor maandelijkse, jaarlijkse, halfjaarlijkse en driejaarlijkse SiteGround-hostingplannen die hierboven in onze beoordeling zijn genoemd, laten u duidelijk weten hoeveel u precies kunt besparen door te kiezen voor jaarlijkse of hogere abonnementen van SiteGround gedurende hun 1-maand Proefplan.

Afgezien van al het andere, is het alleen de buitengewone altijd beschikbare klantenservice van SiteGround met al hun hostingplannen die SiteGround helpt onderscheiden van hun concurrenten. Dit is de belangrijkste reden waarom ik SiteGround-hostingplannen ten zeerste zou aanbevelen, zelfs als u op zoek bent naar een host die maandelijkse abonnementen aanbiedt.

We hopen dat deze recensie op Maandelijkse Siteground Web Hosting Plan-betaling (2020) was nuttig voor u! Ik zou je nog steeds aanraden om je aan te melden voor het jaarlijkse hostingplan van SiteGround via hun maandelijkse abonnement, dat meer een proefplan is en niet echt een maandelijks gefactureerd plan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me