SiteGround-prijzen (2020) Hoeveel kost elk plan?

SiteGround Pricing Review (2020), wat het beste webhostingplan is?

Het lijkt erop dat je erg geïnteresseerd bent om je aan te melden bij SiteGround, daarom wil je meer weten over de prijzen en functies. Maar misschien ben je een beetje in de war en wil je wat advies over het kiezen van het beste SiteGround-plan voor je website of blog.

Maak je geen zorgen! In deze review zal ik je door de SiteGround-prijsdetails en de basisprincipes van hun webhostingplan leiden. We zullen ook elk van SiteGround’s webhostingplan grondig met elkaar vergelijken om ervoor te zorgen dat u het beste plan voor uw site krijgt.

Hoeveel kost SiteGround??

SiteGround is veel meer dan een traditioneel webhostingbedrijf met het prijskaartje van hun webhostingplannen vanaf $ 3,95 per maand. Bovendien bieden ze een breed scala aan hostingplannen en -pakketten die speciaal zijn geoptimaliseerd en goed zijn gemaakt voor WordPress, Magento, WooCommerce, Drupal, en Joomla-platform.

Elke klant heeft verschillende hostingvereisten en -budget.Daarom heeft SiteGround verschillende prijskaartjes, plannen en functies bedacht met hun webhostingproducten en -services. Dit zorgt ervoor dat ze hun gebruikers niet teleurstellen, wat de belangrijkste reden is waarom SiteGround wordt beschouwd als een multifunctionele host met betaalbare webhostingplannen. Laten we dus het prijsmodel van al hun webhostingplannen in detail bespreken, zodat we u kunnen helpen bij het kiezen van het juiste plan voor uw speciale vereisten, zelfs rekening houdend met uw budget.

�� Prijs van SiteGround Shared Hosting Plans [StartUp, GrowBig & GoGeek]

SiteGround heeft 3 gedeelde hostingplannen die de goedkoopste en meest elementaire webhostingoplossingen zijn die uw website of blog kan krijgen. Hun plannen variëren van $ 3,95 tot $ 11,95 / maand dat is een gereduceerde prijs voor uw eerste aankoopperiode, aangezien later de normale prijzen worden toegepast! Dit betekent dat u, om te profiteren van het prijsmodel van SiteGround, zich moet committeren aan hun een, Twee, of Driejarige betalingsvoorwaarden voor gebruik Maximale besparingen.

Als het gaat om shared hosting-service, bevat het prijsmodel van SiteGround 3 verschillende pakketten met verschillende abonnementsbetalingen voorwaarden:

SiteGround StartUp Plan = Aanbiedingsprijs $ 3,95 / maand
(Regelmatig geprijsd op $ 11,95 / maand)
SiteGround GrowBig-abonnement = aanbiedingsprijs $ 5,95 / maand
(Regelmatig geprijsd op $ 19,95 / maand)
SiteGround GoGeek Plan = Aanbiedingsprijs $ 11,95 / maand
(Regelmatig geprijsd op $ 34,95 / maand)

De prijs van de Shared Hosting-pakketten van SiteGround kan enigszins variëren op basis van de duur van uw webhostingabonnement, want net nadat uw eerste termijn is verstreken, worden de normale tarieven toegepast op de bovengenoemde SiteGround-webhostingplannen. Daarom stijgt de prijs van het abonnement op de shared hosting-service van SiteGround bij verlenging naar $ 11,95 / maand voor Beginnen, $ 19,95 / maand voor GrowBig, en $ 34,95 / maand voor GoGeek plan. Terwijl de normale prijzen van SiteGround’s Cloud Hosting hetzelfde blijven bij verlenging en u ook met deze maandelijkse abonnementsoptie kunt gaan onderhoud.

SiteGround verlengingskosten en prijsdetails

Hier is een samengevatte beoordeling en vergelijking van het prijsmodel van SiteGround, inclusief hun verlengingskosten voor elk van hun door hen aangeboden webhostingplannen:

SiteGround Shared Hosting Prijsvergelijking (2020)
StartUp versus GrowBig versus GoGeek
Prijzen van SiteGround-plannenBeginnenGrowBigGoGeek
Initiële gereduceerde prijzen
(Voor een contract van 12 maanden)
$ 47,40
(12 x $ 3,95)
$ 71,40
(12 x $ 5,95)
$ 143,40
(12 x $ 11,95)
Initiële gereduceerde prijzen
(Voor 24 maanden contract)
$ 94,80
(24 x $ 3,95)
$ 142,80
(24 x $ 5,95)
$ 286,80
(24 x $ 11,95)
Initiële gereduceerde prijzen
(Voor een contract van 36 maanden)
$ 142,20
(36 x $ 3,95)
$ 214,20
(36 x $ 5,95)
$ 430,20
(36 x $ 11,95)
1 maand proefprijs
(Eerste contract)
$ 3,95
(+ $ 14,95 eenmalige opstartkosten)
$ 5,95
(+ $ 24,95 eenmalige opstartkosten)
$ 11,95
(+ $ 24,95 eenmalige opstartkosten)
Maandelijkse verlengingsprijzen$ 11,95$ 19,95$ 34,95
Maandelijkse prijskorting
(Voor 12, 24 of 36 maanden abonnement)
$ 8,00$ 14,00$ 23,00
Jaarlijkse prijs voor domeinregistratie$ 15,95$ 15,95$ 15,95
Restitutiebeleid30 dagen SiteGround prijs-terug-garantie
SITEGROUND PRIJZEN & MEER DETAILS

NOTITIE: De verlengingsprijs van hogere SiteGround-hostingplannen zoals Cloud-hosting en Enterprise-hosting blijft hetzelfde als de aanvankelijke verlaagde aanbiedingsprijs die alleen wordt aangeboden aan SiteGround Shared-hostingplannen!

�� SiteGround Prijs voor cloudhostingplannen

Schaalbaarheid en prestaties zijn de essentiële verdiensten van het Cloud Hosting-account van SiteGround, omdat u extra bronnen kunt toevoegen en de mogelijkheden en configuratie van uw Cloud Server voor een extra prijs kunt verbeteren. (wanneer nodig).

SiteGround Cloud Hosting-prijs met automatische schaalserverbronoptie

SiteGround biedt 4 basis Cloud server hosting pakketten met prijzen variërend van $ 80 tot $ 240 / maand en biedt u ook de mogelijkheid om uw eigen Customised Cloud hostingpakket te creëren met eersteklas op maat gemaakte specificaties en configuraties die u zelfs maar liefst tot maar liefst maar liefst $ 2.100 / maand (niet echt vereist). In de meeste gevallen zijn de basis Cloud hosting-plannen van SiteGround echter meer dan voldoende om elke grote groeiende website af te handelen.

�� Prijs van SiteGround Dedicated Server Hosting Plans

Een paar grote sites hebben mogelijk individuele serverhostingoplossingen nodig, en dat is wanneer SiteGround’s Dedicated serverhosting het plan is om te kiezen. Met een prijs vanaf $ 269 / maand, SiteGround Dedicated server hosting service kan gemakkelijk veel verkeer verwerken en biedt u een goed presterende webhostingoplossing voor uw extreem populaire website.

NOTITIE: SiteGround heeft onlangs zijn Dedicated Server Hosting Plans stopgezet!

�� SiteGround WordPress Hosting Plans Prijs (beheerd)

SiteGround biedt hostingplannen die zijn ontworpen en op maat zijn gemaakt voor uw WordPress-projecten. De prijzen van de WordPress-hostingplannen van SiteGround (StartUp, GrowBig & GoGeek) zijn hetzelfde als die van de prijzen van hun Shared hostingplan. Afgezien van de basisfuncties van gedeelde servers, zullen ze een aantal op WordPress gerichte functies hebben met uw sites gehost op het WordPress CMS-platform van SiteGround en zullen ze speciaal worden geoptimaliseerd voor betere snelheid en supersnelle WordPress-gerelateerde ondersteuning.

�� SiteGround WooCommerce Hosting Plannen Prijs voor eCommerce-websites

SiteGround biedt ook hostingplannen die zijn ontworpen om aan uw eCommerce-projecten te voldoen, waarbij de prijzen hetzelfde zijn als die van de prijzen van hun Shared hostingplan. Het GoGeek-plan van SiteGround is echter het meest geschikt en speciaal ontworpen om e-commerce-gerelateerde websites te hosten, omdat het extra e-commerce-rijke functies bevat met de beschikbaarheid van PCI-compatibele servers.

�� Prijs van SiteGround Reseller Hosting Plannen

Voorheen werkte de Reseller-hostingservice van SiteGround op een andere manier dan waar u zou kopen Credits (min of meer gelijk aan de waarde van een jaar van hun Shared hostingplan) die ook tegen een maandelijks bedrag aan andere klanten kan worden doorverkocht.

Siteground heeft echter onlangs zijn reseller-hostingservice herzien en biedt momenteel alleen een GoGeek-abonnement aan (geprijsd op $ 11,95 / maand) als hun Reseller hosting-oplossingen voor hun klanten.

�� Prijs van SiteGround Enterprise Hosting Plan

SiteGround’s Enterprise-hostingservice is door u ontworpen (als klant) waar u kunt beslissen hoe uw site moet worden gehost en welke serverbronnen u nodig heeft voor uw website, terwijl SiteGround alles voor u beheert! Vanwege uw aangepaste vereisten is er geen vastgesteld prijskaartje voor de Enterprise-abonnementen van SiteGround, omdat deze varieert op basis van het aantal bronnen dat uw site zal gebruiken en de ingewikkelde aspecten.

Biedt SiteGround een maandelijks abonnement?

SiteGround Hosting Maandelijkse abonnementsprijs + Eenmalige opstartkosten

Helaas biedt SiteGround geen maandelijkse factureringsoptie voor hun gedeelde / WordPress-hostingservices, maar maandelijkse facturering is beschikbaar voor hun cloud-hostingservers.

Domain Privacy, SSL Certificate, SG Site Scanner, Dedicated IP, Domain Transfer, CDN & More
Prijzen van SiteGround Add-on Services

SiteGround Add-on Services verwijzen naar de optionele uitbreidingsfuncties voor uw huidige webhostingaccount. Ze kunnen op elk moment worden toegevoegd! Misschien tijdens het aanmelden bij SiteGround of zelfs later (indien nodig). Hier is een snel prijsoverzicht van enkele van de populaire extra services die SiteGround biedt naast hun webhostingplannen.

SiteGround Web Hosting Add-on Services Prijslijst
SiteGround Addon ServicesSiteGround-prijzen
Domeinprivacybescherming$ 1,00 per maand ($ 12,00 per jaar)
SG-sitescanner$ 1,65 per maand ($ 19,80 per jaar)
Laten we Wildcard SSL-certificaat coderen$ 0,00 per jaar (gratis)
OPTIONEEL: Premium SSL-certificaat van SiteGround kost u mogelijk ongeveer $ 90,00 per jaar en meer
Website builder slepen en neerzetten$ 0,00 per jaar (gratis)
OPTIONEEL: De Pro-versie van SiteGround Website Builder kost u mogelijk ongeveer $ 7,42 per jaar en meer
Toegewijd IP$ 4,50 per maand
U kunt maar liefst 10 Dedicated IP’s bestellen voor SiteGround’s Cloud hostingplan
SiteGround Private DNS$ 99,00 per jaar
Cloudflare CDN$ 0,00 per jaar (gratis)
OPTIONEEL: Het Cloudflare Plus-abonnement van SiteGround kost u mogelijk ongeveer $ 11,95 per maand, wat nog steeds minder is dan het Cloudflare Pro-account dat $ 20 per maand kost
Domeinoverdracht$ 15,95 (eenmalige vergoeding)
OPTIONEEL: U kunt uw domeinnaam snel overzetten van andere webhostingproviders naar SiteGround, zodat u uw domein en webhosting vanaf één plek kunt beheren. Er wordt een eenmalige vergoeding van $ 15,95 in rekening gebracht
Website migratie$ 0,00 (gratis)
OPTIONEEL: U kunt uw website gratis migreren met alle SiteGround-hostingplannen behalve het StartUp-plan van SiteGround, dat niet de GRATIS Site Transfer-functie bevat. U kunt echter nog steeds de gratis Site Migrator-plug-in van SiteGround gebruiken, terwijl de betaalde servicekosten voor site-overdracht worden betaald $ 30.

Zijn SiteGround-webhostingplannen redelijk geprijsd?

Bijna elke webhostingprovider adverteert met een lagere maandelijkse prijs (een slimme marketinggimmick), maar de meeste van hen factureren u niet echt van maand tot maand. Ze laten u normaal gesproken een afgeprijsde aanbiedingsprijs zien die veel lager is dan hun werkelijke prijs. Ook zouden ze u jaarlijks of in sommige gevallen zelfs meerdere jaren tegelijk factureren. Om eerlijk te zijn, vind ik deze praktijk ook behoorlijk vervelend! Maar dan is dit soort vooraf prijsstrategie te gewoon in de webhosting-industrie waar het niet eens de moeite waard is om voor te vechten!

Ik heb deze prijsstructuur van SiteGround of een andere host vastgesteld (wat dat betreft) alleen omdat mijn prijsbeoordeling van SiteGround onvolledig en bevooroordeeld zou zijn geweest als ik dit niet tegen je had gezegd! Interessant is dat dit soort prijsmodel van SiteGround en andere webhosts ook heel nuttig is, omdat het uw gedoe met het betalen van de rekening op maandelijkse basis vermindert.

NOTITIE: Als u uw factuur niet binnen de vervaldatum betaalt, wordt de service beëindigd. Zo heeft de jaarlijkse betaling van de SiteGround-factuur ervoor gezorgd dat u niet per ongeluk uw hostingaccount kwijtraakt!

SiteGround Startup Plan kost slechts $ 47 per jaar

Als u van plan bent een enkele site te hosten door te beginnen met SiteGround en u niet eens zeker bent van de continuïteit van uw site, dan kunt u het StartUp-plan van SiteGround krijgen (net zoals ik deed). Met dit beginnersplan van SiteGround zou u alleen worden gefactureerd 47 dollar per jaar om uw site te laten hosten bij deze fenomenale host. Dat is nog steeds erg goedkoop! Is het niet het?

SiteGround Domain Pricing & Domain Privacy Protection Cost

Domeinnaam extensieJaarlijkse registratiekosten
.com Populair$ 15,95 / jaar
(Verlengingsprijs $ 15,95 / jaar)
.netto Populair$ 17,95 / jaar
(Verlengingsprijs $ 17,95 / jaar)
.org Populair$ 17,95 / jaar
(Verlengingsprijs $ 17,95 / jaar)
.co$ 29,95 / jaar
(Verlengingsprijs $ 29,95 / jaar)
.info$ 17,95 / jaar
(Verlengingsprijs $ 17,95 / jaar)
.biz$ 17,95 / jaar
(Verlengingsprijs $ 17,95 / jaar)
.club$ 14,95 / jaar
(Verlengingsprijs $ 14,95 / jaar)
.xyz$ 12,95 / jaar
(Verlengingsprijs $ 12,95 / jaar)
.goeroe$ 25,95 / jaar
(Verlengingsprijs $ 25,95 / jaar)
.ons Verenigde Staten$ 17,95 / jaar
(Verlengingsprijs $ 17,95 / jaar)
.co.uk Verenigd Koningkrijk$ 19,95 / jaar
(Verlengingsprijs $ 19,95 / jaar)
.EU Europa$ 14,95 / jaar
(Verlengingsprijs $ 14,95 / jaar)
.ca Canada$ 19,95 / jaar
(Verlengingsprijs $ 19,95 / jaar)
.com.au Australië$ 14,95 / jaar
(Verlengingsprijs $ 14,95 / jaar)
.co.nz Nieuw-Zeeland$ 29,95 / jaar
(Verlengingsprijs $ 29,95 / jaar)
.in India$ 14,95 / jaar
(Verlengingsprijs $ 14,95 / jaar)
.co.za Zuid-Afrika$ 14,95 / jaar
(Verlengingsprijs $ 14,95 / jaar)

Het inschakelen van SiteGround’s domeinprivacybescherming waar uw gegevens niet openbaar beschikbaar zijn, brengt alleen extra kosten met zich mee $ 1 per stuk maand.

Waarom is SiteGround zo duur of is het goedkoper dan andere webhosts?

Sommige gebruikers denken dat SiteGround vrij duur en duurder is dan zijn concurrenten. Maar het feit is dat SiteGround geen goedkoop geprijsde host is die goedkope kwaliteit webhostingproducten aanbiedt, maar in plaats daarvan zijn hun plannen zo concurrerend geprijsd dat je gewoon geen betere Managed Web Hosting Provider kunt vinden voor zo’n goede prijs.

Hun vernieuwingsprijzen zijn echter iets aan de hogere kant en u zou uiteindelijk meer betalen dan normaal. Dit is de reden waarom ik SiteGround-klanten ten zeerste aanbeveel om in ieder geval voor hun 1-jarig abonnement te gaan (Abonnement van 2 tot 3 jaar zou een goede beslissing zijn) om een ​​maximale kortingsprijs te krijgen met enorme besparingen gegarandeerd vooraf.

Is er een restitutiebeleid met SiteGround-hostingplannen?

Natuurlijk krijg je 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie om de SiteGround-hostingproef te doen en te controleren of ze goed zijn of niet. Als u besluit om niet door te gaan met SiteGround, kunt u altijd een onmiddellijke annulering aanvragen binnen dit tijdsbestek van 30 dagen en u krijgt uw geld zonder vragen teruggestort van SiteGround vroeg!

Welk Siteground-plan moet u kiezen op basis van de prijzen?

Dit hangt voornamelijk af van uw budget, uw bedrijfstype en uw vereisten, zodat u het juiste SiteGround-pakket kunt kiezen dat het beste bij u past. Laat me dingen voor u vereenvoudigen door de SiteGround-hostingservice te categoriseren op basis van hun prijzen om u te laten weten welk plan de moeite waard is:

1. Voor beginners en starterswebsites? Het StartUp- of GrowBig Shared hostingplan van SiteGround is elke dag een goede keuze.

2. Voor Small Business-websites? Het StartUp-, GrowBig- of GoGeek-plan van SiteGround (alles zou doen op basis van uw budget) aangezien de prijzen van deze hostingplannen goedkoop en geweldig zijn voor uw bedrijf.

3. Voor het hosten van meerdere domeinen / websites? SiteGround’s GrowBig of GoGeek Shared hostingplannen zijn goed en de beste.

4. Voor VPS zoals Hosting Service met geavanceerde functies binnen uw budget? Het GoGeek Shared hostingplan van SiteGround is redelijk geprijsd en zou het zijn waar u voor zou moeten gaan!

5. Voor WordPress-gebruikers? Ga gewoon met een van de WordPress-hostingplannen van SiteGround (StartUp-, GrowBig- of GoGeek-plannen voor WordPress-platform).

6. Voor webhosting-resellerbedrijven, webontwikkelaars en -bureaus? Het Cloud hosting- of reseller-hostingplan van SiteGround lijkt precies goed!

7. Voor een succesvol bedrijf of een website die al populair is? Kies de cloudhostingservice van SiteGround.

8. Voor high-traffic genererende website of enorme winstgevende bedrijven? SiteGround’s Cloud-hostingservers zouden een uitstekende keuze zijn u!

Conclusie: zijn SiteGround-hostingplannen de kosten waard?

Volgens de prijs- en betalingsvoorwaarden van SiteGround Web Hosting Plan is het duidelijk dat ze niet te duur zijn, maar onder de categorie van redelijk geprijsde premium webhostingprovider vallen met een uitstekende klantenservice die gemakkelijk aan alle soorten budgetten en behoeften kan voldoen. Bovendien is SiteGround een van de zeldzaamste, redelijk geprijsde webhostingbedrijven die Insane Speed, Solid Uptime en 24 × 7 responsieve klantenondersteuning biedt tegen zo’n laag prijskaartje. Daarom zijn SiteGround-hostingplannen perfect en ideaal voor de volgende soorten projecten:

Beginnende bloggers en websites voor kleine bedrijven
Webdesigners, webontwikkelaars, SEO-experts & bureaus
Websites gehost en mogelijk gemaakt door WordPress / Drupal / Joomla / Magento
Succesvolle blogs en websites met veel verkeer
Beheerde, veilige en redelijk geprijsde hostingvereisten
Bedrijven die een professionele webhostingprovider nodig hebben
Krachtige, snelle en probleemloze SSD-hostingbehoeften
Online winkels en e-commercesites met PCI-compatibele serververeisten
Professionals met reseller-hostingbehoeften

AFSLUITEN: Het beste van SiteGround is dat als uw project / website als een gek groeit, u zich absoluut geen zorgen hoeft te maken over het veranderen van uw host, aangezien SiteGround al een breed scala aan grotere webhostingoplossingen heeft die gemakkelijk kunnen voldoen aan de groeiende behoeften van uw website. Hun geavanceerde hostinginfrastructuur ondersteunt uw site comfortabel en houdt deze draaiend, zonder dat u zich persoonlijk hoeft over te geven aan het onnodige gedoe van het verplaatsen van uw website / project naar een andere locatie. U kunt de Cloud-hosting van SiteGround gebruiken (beginprijs $ 80 / maand) of zelfs hun aangepaste Enterprise-hostingoplossing (met een Aangepaste offerte).

Ik hoop dat je onze recensie leuk vond SiteGround-prijzen (2020) en we zijn er echt van overtuigd dat al hun webhostingplannen redelijk geprijsd zijn, waardoor ze een echte winnaar zijn, omdat ze kunnen voldoen aan de groeiende behoeften van hun klanten en gemakkelijk kunnen voldoen aan elk budget of elke vereiste. Dus klaar om aan de slag te gaan met SiteGround?

OF JE KAN PLAATSEN …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me