SiteGround-teruggavebeleid en geld-terug-garantie (gids 2020): Hoe annuleert u uw SiteGround-hostingaccount?

Contents

Waar gaat het restitutiebeleid van SiteGround over??

SiteGround biedt haar hostingklanten wel een restitutiebeleid, wat een geld-terug-garantie van 30 dagen is (met al hun gedeelde hostingplannen) en een geld-terug-garantie van 14 dagen (met al hun cloudhostingplannen). De geld-terug-garantie van SiteGround geeft u volledige gemoedsrust met hun webhosting-gerelateerde diensten die u worden aangeboden, aangezien het fungeert als een exclusieve remedie en verzekering die ervoor zorgt dat hun diensten aan uw verwachtingen voldoen.

De geld-terug-garantie van SiteGround dekt de eerste bestellingen voor hun gedeelde hostingplannen en cloudhostingservices. Het dekt ook de meeste extra functies die ze hun klanten bieden. Voor de oorspronkelijke periode (zodra het hostingaccount bij SiteGround is gemaakt en geactiveerd), zij zullen hun klanten een volledige vergoeding aan hun Shared Hosting-accounts en de annulering van services (binnen 30 dagen na de activatiedatum van het hostingaccount). Hetzelfde geldt ook voor de Cloud Hosting-accounts van SiteGround die binnen 14 dagen na activering van het hostingaccount moeten worden geannuleerd om een ​​volledige terugbetaling te ontvangen.

Uitzonderingen, algemene voorwaarden toegepast voor het restitutiebeleid van SiteGround

Hier zijn de volgende algemene voorwaarden, uitzonderingen en belangrijke punten die van toepassing zijn op de geld-terug-garantie van SiteGround:

1. SiteGround past de dezelfde betalingsoptie om een ​​terugbetaling uit te voeren (gebruikt door zijn klant). Dit heeft niets te maken met de vertraging in het terugbetalingsproces van SiteGround.
2. Annuleringsverzoeken voor hostingaccounts moet worden gepost via Gebruikersgebied van SiteGround.
3. Eerste bestellingen voor webhosting gerelateerde diensten vallen alleen binnen 30 dagen vanaf de dag dat SiteGround uw service activeert. Terwijl, verlenging van hostingorders vallen niet onder hun restitutiebeleid.
 4. Verzuim van de klant om te onderhouden zijn hostingaccount in naleving van de Servicevoorwaarden van SiteGround kan ook leiden tot service opschorting, gebruiksbeperkingen of niet-restitueerbare beëindiging van het account.
 5. Het bedrag dat is opgenomen in de SiteGround Wallet is weer geen terugbetaling mogelijk. U kunt het echter wel gebruiken voor het kopen van webhosting-gerelateerde diensten of verlengingen. SiteGround kan een aantal vooraf betaalde vergoedingen terugstorten als krediet aan zijn klant via hun portemonnee en het bedrag dat beschikbaar is in de portemonnee verloopt over een jaar.
 6. Reseller pakketten komen alleen in aanmerking voor geld terug als u hun gekochte resellerpakket volledig annuleert en de SiteGround-geld-terug-garantie dus niet van toepassing is individuele accountbeëindiging.
 7. SiteGround kan weigeren de website van zijn klant over te dragen als het site-overdrachtsproces een bepaalde configuratie van zijn kant nodig heeft die niet compatibel is met hun servers of als het beseft dat er meer middelen nodig zijn dan normaal om het uit te voeren. In dat geval zal SiteGround dat doen de kosten voor de overdracht van de site terugbetalen als het is niet in staat om de website over te dragen van zijn klant.
 8. Betaalde vergoedingen Domeinnaam inclusief de Domeinprivacybescherming (Domain ID Protect) door de klant zijn niet gerestitueerd en kan verschuldigd worden na het annuleringsproces van het hostingaccount (zelfs als er aanvankelijk van wordt afgezien vanwege een aantal speciale SiteGround-promoties die in die periode plaatsvinden).
 9. Hun geld-terug-garantie dekt niet Dedicated server hosting plannen (nu stopgezet), betaalde ondersteuningsdienst of een ander diensten van derden.

Hoe kan ik mijn SiteGround-hostingaccount annuleren en een terugbetaling krijgen met hun 30 dagen geld-terug-garantie?

Accountannuleringsverzoeken worden rechtstreeks door het ondersteuningsteam van SiteGround verwerkt via uw gebruikersgebied. U kunt onze volgen Stapsgewijze handleiding over de annulering van het hostingaccount van SiteGround en hun restitutiebeleid hieronder:

�� Stap 1: log in op het gebruikersgebied van SiteGround en klik op het tabblad Facturering

�� Stap 2: Klik vervolgens op Services annuleren onder de factureringsnavigatie

SiteGround zal binnenkort verwijder de bestanden van het webhostingaccount van hun klant vanaf hun server binnen een week na annulering van het account. Dit is waarom ik je sterk zou aanraden om een back-up van uw SiteGround-hostingaccount en bewaar een kopie ervan voordat u uw definitieve bevestiging geeft zodat u het risico van verlies van uw bestanden elimineert.

�� Stap 3: Vink het vakje aan naast uw serviceabonnement en klik op de knop Doorgaan met annuleren

U wordt naar een pagina geleid die de diensten toont die u met uw SiteGround-account hebt besteld (uw abonnement of lijst met abonnementen). Als u zich hebt geabonneerd op meerdere webhostinggerelateerde services, worden deze allemaal op deze pagina vermeld (de een onder de ander). U hoeft alleen maar de geabonneerde service te kiezen die u wilt annuleren en vervolgens op te klikken Ga door met annuleren knop.

�� Stap 4: Selecteer onder de pagina Annuleringsverzoek de onderstaande verplichte velden en klik op de knop Doorgaan met annuleren

U moet nu vermelden wanneer u uw services wilt annuleren. Als u nog niet klaar bent met de geld-terug-garantieperiode van SiteGround, kunt u selecteren Bij vervaldatum optie zodat u de lopende factureringsperiode gebruikt om uw geld terug te krijgen.

Ik koos er echter voor om met de Direct keuze (veiliger en sneller met minimale vertraging). Zodra u een van deze opties heeft gekozen, verschijnt er hieronder een ander vak waarin u wordt gevraagd naar de werkelijke reden voor het annuleren van het hostingaccount. Zodra u deze opties heeft geselecteerd, moet u op klikken Ga door met annuleren knop.

NOTITIE: Net onder de Ga door met annuleren knop die je kunt vinden SiteGround Help waar u contact met kunt opnemen SiteGround Support-specialisten (via Live chat of Bel) als u hulp nodig heeft en niet zeker weet of u doorgaat!

�� Stap 5: SiteGround-account Annulering Verzoekbevestiging door op de knop Doorgaan met annuleren te klikken

Ja, het was een beetje vervelend toen ze me vroegen om opnieuw te bevestigen of ik mijn account wilde annuleren of niet. Klik gewoon op Ga door met annuleren knoop ook hier!

�� Stap 6: SiteGround-account Annulering Bevestiging aanvragen door op de knop Doorgaan met annulering te klikken

Ten slotte komt u bij de laatste stap van het annuleringsproces van uw SiteGround-account, waar u nu de kunt zien totaalbedrag die aan u wordt terugbetaald. U kunt ook selecteren of u wilt dat het aan uw wordt terugbetaald SiteGround Wallet (zodat je het kunt gebruiken in inkoop of vernieuwen SiteGround’s andere webhosting-gerelateerde services) of u wilt uw geld terugkrijgen naar wat dan ook betalingswijze je had eerder gebruikt.

Onthouden! U bevindt zich momenteel op het punt waar u niet meer terug wilt naar SiteGround. Zorg er dus voor dat uw compensatiebedrag is precies wat u verwachtte en u moet ook de selecteren Terugbetaling optie onder Selecteer een compensatiemethode. Schakel vervolgens het selectievakje in dat zegt “Ik begrijp dat het bevestigen van de annulering resulteert in de onmiddellijke deactivering van de bovengenoemde services” en je kunt nu op klikken Bevestig annulering knop.

�� Stap 7: Ontvang annuleringsbevestiging van SiteGround

Nu, een bevestigingsbericht van SiteGround wordt weergegeven op uw scherm en u zou een Bevestigingsmail ook!

U kunt een link vinden om uw geannuleerde account te verlengen (optioneel) in de Bevestigingsbericht SiteGround gebruikersgebied evenals hun e-mail bevestiging.

EN KLAAR! GOODBYE SITEGROUND!!!

Hoe u uw geannuleerde SiteGround Hosting-account kunt vernieuwen na het annuleringsproces van het account (optionele stap)

Als u uw geannuleerde account opnieuw wilt maken bij SiteGround, kunt u op de link klikken Mijn accounts. Vanaf daar zou uw volgende stap zijn om op de groen gekleurde te klikken Vernieuwen knop en je bent weer terug.

WELKOM TERUG OP SITEGROUND!

Hoe lang duurt het voordat SiteGround mijn webhostingaccount beëindigt na de annulering? Is het direct of kost het tijd?

Dit hangt er eigenlijk van af of de SiteGround-klant om onmiddellijke annulering van het hostingaccount vraagt ​​of dat ze bij het verlopen van de account voor annulering kiezen.

�� 1. Als u kiest voor SiteGround’s optie Onmiddellijk annuleren nu:

Als u kiest voor de Direct optie, wordt uw SiteGround-hostingaccount bijna onmiddellijk opgeschort nadat u de bevestiging van uw annuleringsverzoek heeft ontvangen. SiteGround bewaart echter nog steeds een kopie van uw hostingaccount voor een maximaal 7 dagen. Na deze periode wordt uw hostingaccount beëindigd en wordt ook de reservekopie verwijderd. Dit betekent dat SiteGround geen van uw bestandskopieën op hun servers zal bewaren nadat het account is beëindigd.

�� 2. Als u SiteGround om annulering na afloop vraagt:

Als u kiest voor de Annulering na afloop optie, krijgt uw SiteGround-hostingaccount geschorst binnen 24 uur na de vervaldatum. Een kopie van uw hostingaccount zal zelfs in dit geval voor een maximaal 7 dagen en wordt onmiddellijk na beëindiging van het account verwijderd.

Final Take On’s geautomatiseerde annuleringsproces en restitutiebeleid van SiteGround

Het proces voor het annuleren en terugbetalen van hostingaccounts van SiteGround is volledig geautomatiseerd, handig en de eenvoudigste die ik heb doorgemaakt, ondanks het aantal betrokken stappen. Het hele annuleringsproces van SiteGround brengt je rond 10 minuten voltooid te worden.

Ik beveel SiteGround-hostingservice ten zeerste aan voor hun eerlijke en transparante 30 dagen niet-goed-geld-terug-beleid. Ik hoop dat onze gids verder gaat SiteGround MoneyBack-garantie en restitutiebeleid (beoordeling 2020) was nuttig voor u. Ik zou je ook willen aanraden om hun gebruiksvoorwaarden te lezen voordat je je aanmeldt, of je kunt zelfs chatten met het 24/7 ondersteuningsteam van SiteGround om meer nuttige informatie te krijgen over het annuleringsproces van hun account en het terugbetalingsbeleid!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me