SiteGround Verlengingskorting 2020 (Verlengingsprijs 70% KORTING)

SiteGround Verlengingskosten Prijs Kortingsbon (2020)

Als newbie-blogger wilt u zich aanmelden bij een webhost met uitzonderlijke kwaliteit en u wilt ook niet echt te veel uitgeven, vooral niet tijdens uw eerste een of twee jaar webhosting. Dit is de reden waarom velen op zoek zijn naar een goedkope host, terwijl SiteGround een redelijk geprijsde host is plus geweldige klantenservice en prestaties. Ik ben het ermee eens dat de verlengingsprijs van SiteGround vrij duur is in vergelijking met de oorspronkelijke speciale promotieprijs.

Als u zich voor meerdere jaren bij SiteGround kunt aanmelden, krijgt u de maximale korting op uw aankoop van hosting van superieure kwaliteit. Lees dus verder om meer te weten te komen over kortingscodes voor verlengingen van SiteGround, promotie-aanbiedingen en meer.

Prijsverhoging van SiteGround-verlenging

Ja, SiteGround heeft de verlengingsprijzen van zijn Shared hosting-service inclusief de WordPress hostingplannen wat helaas uw webhostingkosten met SiteGround kan verhogen, vooral bij verlengingen!

SiteGround Web Hosting Verlenging Prijsverhoging

Eerder waren de verlengingskosten van het StartUp-, GrowBig- en GoGeek-plan van SiteGround $ 9,95, $ 14,95, en $ 29,95 respectievelijk! Onlangs vanwege de verhoging van de verlengingskosten van SiteGround, zijn de nieuwe verlengingspercentages voor SiteGround StartUp, GrowBig en GoGeek-abonnement $ 11,95 (verhoogd door $ 2), $ 19,95 (verhoogd door $ 5), en $ 34,95 (verhoogd door $ 5) respectievelijk!

Is SiteGround vernieuwing van het webhostingplan de prijs waard?

Bijna elke webhost (inclusief SiteGround) volgt de hogere truc met verlengingsprijzen om meer klanten te krijgen door de aanvankelijk goedkopere kortingsprijs te presenteren en later rekenen ze de normale prijs zonder korting (bij verlenging). Je kunt zo’n voorbeeld bekijken waarbij een blogger op een populaire Facebook-groep in de war is over het vernieuwen van de zijne SiteGround StartUp hostingaccount.

Je kunt ook verschillende andere gebruikers zien die hem adviseren om gewoon bij SiteGround te blijven, ondanks hun hogere vernieuwingspercentages, omdat ze van mening zijn dat SiteGround gewoon de beste is in de hostingbranche.

Hoe SiteGround verlenging Kortingsboncode voor hun webhostingplannen te krijgen?

U kunt gemakkelijk maar liefst $ 192 besparen op het StartUp gedeelde hostingplan van SiteGround, $ 336 op het Sitbound Growbig-plan en $ 552 op het GoGeek-plan van SiteGround door u aan te melden bij hun Abonnement van 36 maanden.

36 maanden SiteGround GrowBig-prijskorting op de planaankoop

NOTITIE: SiteGround biedt geen kortingscouponcodes / promotiecodes op hun vernieuwingshostingprijzen, maar u geniet nog steeds van het voordeel van SiteGround’s vernieuwingsprijzen met 24 maanden of Plan van 36 maanden abonnement.

Hoe kunt u goedkope SiteGround-verlengingen krijgen als hun verlengingsprijzen duur zijn?

Voordat we het hebben over de korting en prijzen van SiteGround voor vernieuwing, gaan we kijken waarom SiteGround zo populair is en waarom mensen van ze houden en geen bedenkingen krijgen bij het vernieuwen van hun webhostingservice.

Vergeet het prijskaartje voor verlenging, SiteGround wordt beoordeeld als nummer 1 Host!

Laten we nu kijken hoe u precies geld kunt besparen zonder SiteGround-vernieuwingshostingdeals of -korting codes.

�� METHODE-1: Koop het jaarlijkse Siteground Hosting Plan en verleng het voor 24 maanden

SiteGround StartUp 12 maanden planprijskorting

Als je het StartUp 12-maanden Shared / WordPress hostingpakket van SiteGround koopt, kost het je …
$ 3,95 x 12 maanden = $ 47,40
(Initiële SiteGround StartUp-account kortingsprijs)

Als u later hetzelfde hostingplan met nog eens 24 maanden verlengt, kost het u …
$ 11,95 x 24 maanden = $ 286,80
(Normale SiteGround StartUp-accountprijs zonder korting)

TOTALE KOSTEN: ($ 47,40 + $ 286,80) = $ 334,20
(Voor 36 maanden SiteGround StartUp Hosting Plan)

NOTITIE: SiteGround domeinregistratiekosten = $ 15,95 / jaar met vergelijkbare verlengingsprijzen.

�� METHODE-2: Koop een 3-jarig Siteground Hosting Plan voor maximale korting

SiteGround StartUp 36 maanden planprijskorting

Als u SiteGround’s 36-maanden StartUp-hostingplan in één keer aanschaft, zou dit u …
$ 3,95 x 36 = $ 142,20
(Initiële SiteGround StartUp-account kortingsprijs)

TOTALE KORTING: ($ 334,20 – $ 142,20) = $ 192,00

NOTITIE: SiteGround domeinregistratiekosten = $ 15,95 / jaar met vergelijkbare verlengingsprijzen.

�� SiteGround GrowBig-verlengingskorting

SiteGround GrowBig 36 maanden planprijskorting
1-jaar SiteGround GrowBig Prijs: $ 71,40
($ 5,95 / maand met de korting voor de eerste 12 maanden)
2-jaar SiteGround GrowBig Prijs: $ 142,80
($ 5,95 / maand met de korting voor de eerste 24 maanden)
3-jarige SiteGround GrowBig-prijs: $ 214,20
($ 5,95 / maand met de korting toegepast voor de eerste 36 maanden)
NOTITIE: SiteGround domeinregistratiekosten = $ 15,95 / jaar met vergelijkbare verlengingsprijzen.

�� SiteGround GoGeek-verlengingskorting

SiteGround GoGeek 36 maanden planprijskorting
SiteGround GoGeek-prijs voor 1 jaar: $ 143,40
($ 11,95 / maand met de korting die voor de eerste 12 maanden wordt toegepast)
2-jaar SiteGround GoGeek Prijs: $ 286,80
($ 11,95 / maand met de korting voor de eerste 24 maanden)
3-jaar SiteGround GoGeek Prijs: $ 430,20
($ 11,95 / maand met de korting toegepast voor de eerste 36 maanden)
NOTITIE: SiteGround domeinregistratiekosten = $ 15,95 / jaar met vergelijkbare verlengingsprijzen.

CONCLUSIE

SiteGround Verlengingskosten Bevestiging van betaling

Dus voordat u SiteGround of een ander webhostingbedrijf kiest, moet u eerst hun prijsbeleid en kortingen voor verlenging controleren. Ik raad je ten zeerste aan om je SiteGround-abonnementsperiode te verlengen tot misschien 36 maanden om te genieten van de maximale korting op hun webhostingplannen.

SITEGROUND VERNIEUWING KORTING PRIJS & COUPON CODE (FAQ)

Hoeveel kost de verlenging van het SiteGround-domein?

De prijs van de SiteGround-domeinnaam begint vanaf 12,95 dollar per jaar met de .com-domeinkosten $ 15,95 per jaar. De verlengingskosten voor SiteGround-domeinen zijn min of meer vergelijkbaar voor populaire en op land gebaseerde domeinnamen. De verlengingskosten van de speciale domeinen van SiteGround zijn echter iets duurder.

Hoe de factureringsoptie voor automatische verlenging uit te schakelen voor mijn SiteGround-serviceabonnementen?

Standaard alles gedeelde hosting en cloud server hosting accounts van SiteGround zijn ingesteld op de automatische verlengingsfactureringsmodus. De accounts van SiteGround klanten met meer dan 12 maanden hosting worden automatisch verlengd over 15 dagen voor de vervaldatum.

Schakel de factureringsoptie voor automatische verlenging van SiteGround uit

De optie voor automatische verlenging is Opgewonden standaard alleen om het facturatieproces van SiteGround gemakkelijk te maken, zodat u niet echt een van uw vervaldatums voor SiteGround mist. Bovendien kunt u voorkomen dat de service verloopt of dat de service wordt opgeschort (vooral vanwege de gemiste / late betaling van verlengingskosten).

NOTITIE: Als u de factureringsmodus voor automatische verlenging van SiteGround annuleert, betekent dit dat ze u niet automatisch kunnen factureren wanneer uw service bijna is verlopen en dus niet wordt verlengd (tenzij u het zelf handmatig doet).

Als u zeker weet dat de factureringsmodus voor automatische verlenging van SiteGround voor uw abonnement op hostingpakketten wordt geannuleerd, kunt u naar SiteGround Gebruikersgebied »Facturering» Factureringsinstellingen. U moet vervolgens de schakelaar voor automatisch verlengen uitschakelen (bevindt zich direct naast de dienst abonnement).

Hoe verleng ik mijn SiteGround-hostingaccount?

Vernieuwing van SiteGround Hosting-account

Elke SiteGround-service kan eenvoudig en snel worden verlengd via uw SiteGround-gebruikersgebied, naar de Facturering sectie en tot slot op de Vernieuwen knop die zich bevindt die overeenkomt met elke SiteGround-service waarop u geabonneerd bent.

Als de betaling voor de verlenging van SiteGround succesvol is, ontvangt u onmiddellijk een bevestigingsmail en als dit niet lukt, zullen zij via e-mail contact met u opnemen om verdere hulp bij uw betaling te vragen. een deel.

Als ik mijn SiteGround-webhostingaccount verleng voordat het verloopt, wanneer telt de verlengingsdatum dan? Is het vanaf de datum van verlenging of vanaf de vervaldatum?

Wanneer u uw SiteGround-hostingaccount verlengt, maakt het niet echt uit wanneer (zelfs als u het precies op de vervaldag of een paar weken / maanden / dagen vóór de vervaldatum verlengt), de accountvernieuwing wordt altijd geteld vanaf de vervaldatum.

VOORBEELD: Als uw SiteGround-account verloopt op 31 augustus 2020 en u wilt het op 5 augustus 2020 voor een jaar verlengen, dan is de nieuwe vervaldatum voor uw SiteGround-account 31 augustus 2021 en niet 5 augustus 2021.

Wanneer is mijn SiteGround-webhostingaccount operationeel nadat ik de verlengingskosten heb betaald?

Als uw SiteGround-webhostingsaccount bij het verlopen wordt opgeschort, zullen ze het onmiddellijk opnieuw activeren wanneer u uw SiteGround-verlenging aanbrengt betaling.

Hoe kan ik mijn door SiteGround geregistreerde domeinnaam verlengen?

U kunt uw SiteGround-domeinnaam die is geregistreerd via SiteGround vernieuwen door naar uw te gaan SiteGround Gebruikersgebied »Mijn accounts» Domeinnamen.

Verleng uw domein geregistreerd bij SiteGround.com

Alle SiteGround-webhostingservices, inclusief de domeinen, zijn standaard ingesteld op automatische verlenging van facturering, wat betekent dat SiteGround automatisch zal proberen u een factuur te sturen wanneer de verlenging van uw abonnement moet worden betaald.

Afgezien van uw hostingservice, moet u dit toestaan ​​als uw bij SiteGround geregistreerde domeinnaam ook is verlopen tot 24 uur om het propagatieproces te voltooien voordat uw SiteGround-domeinnaam opnieuw wordt geactiveerd en uw site actief is.

Uw domeinnamen geregistreerd bij SiteGround die zijn verlopen voor meer dan 45 dagen automatisch de Inwisselperiode waar u uw domeinen niet automatisch kunt verlengen. U kunt echter wel een ticket vanaf uw post plaatsen SiteGround gebruikersgebied, en ga dan naar Ondersteuning en tot slot de Facturering sectie waar het SiteGround ondersteuningsteam zal helpen u.

Hoe weet ik wanneer mijn SiteGround-webhostingabonnement moet worden verlengd??

Alle SiteGround-webhostingaccounts zijn standaard ingesteld op automatische jaarlijkse verlengingsmodus, vooral omdat het een veel gemakkelijkere praktijk is waarbij de SiteGround-klanten er de voorkeur aan geven dat hun webhostingplannen jaarlijks worden vernieuwd. Ze hoeven zich dus geen zorgen te maken over het verlopen van hun account en mogelijke opschorting / beëindiging van de service.

De bestaande klanten van SiteGround krijgen een prijsstop op hun hostingvernieuwingskosten en krijgen ook tot 30% korting op de normale prijzen tijdens de verlenging. Meerjarige verlengingen (meer dan 1 jaar) zijn ook beschikbaar voor SiteGround’s gedeelde hostingaccounts. Bovendien krijgen SiteGround-klanten ook vroegtijdige herinneringen over hun aanstaande webhostingplan vernieuwingen.

Is een verlenging voor mijn primaire SiteGround-domein inbegrepen bij de verlenging van mijn SiteGround-hostingaccount?

De verlengingskosten voor SiteGround-domeinnamen zijn niet inbegrepen in de verlenging van hun webhosting. Het was het geval toen SiteGround voorheen bepaalde speciale promotionele verkopen met Free Domain uitvoerde. Ze hebben dergelijke verkopen momenteel echter stopgezet en daarom worden uw verlengingen voor Siteground Domain afzonderlijk berekend, behalve uw SiteGround-kosten voor webhosting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me