10 Tema eCommerce Premium Terbaik 2016 untuk WordPress

Kini, semakin banyak pemilik perniagaan berpindah ke atau menambah kedai dalam talian, di mana mereka dapat memanfaatkan khalayak yang lebih besar dan mencari cara inovatif untuk memasarkan dan menjual produk dan / atau perkhidmatan mereka di Web. eCommerce adalah salah satu industri yang berkembang pesat di World Wide Web dan nampaknya tidak menunjukkan tanda-tanda melambatkan. Sebenarnya, lebih banyak orang memanfaatkan peluang ini dan terus mencari cara hebat untuk mencapai pangkalan pelanggan yang lebih luas!

Pemilik perniagaan kecil pasti mendapat manfaat daripada memiliki laman web eCommerce mereka sendiri. Sebilangan daripada mereka mungkin tidak mempunyai infrastruktur untuk menyokong laman web yang berkembang seperti pesaing besar mereka atau mungkin tidak mempunyai anggaran untuk mengupah pemaju profesional, tetapi dengan laman web eCommerce, mereka dapat bersaing secara langsung dan bahkan berpeluang untuk menonjol dari pertandingan. Laman web eCommerce boleh membuat keajaiban yang tidak dapat dilakukan oleh kedai fizikal! Ini benar terutamanya jika laman web anda dibina berdasarkan sistem pengurusan kandungan yang paling berkuasa, WordPress.

WordPress adalah pilihan utama bagi mereka yang ingin membina laman web yang kuat untuk perniagaan anda, kerana ia mempunyai sejumlah tema yang dirancang dengan mempertimbangkan eCommerce. Sekiranya anda serius ingin membuat nama untuk anda dan perniagaan anda dalam talian, maka anda tidak boleh salah dengan tema WordPress premium yang dilengkapi dengan ciri yang indah. Berikut adalah tema eCommerce WordPress terlaris dan tertinggi di ThemeForest, mulai dari tema eCommerce sederhana hingga templat pelbagai guna. Anda pasti menjumpai yang memenuhi keperluan pemasaran dalam talian anda dalam senarai ini, jadi tanpa basa-basi, berikut adalah 10 tema eCommerce premium 2016 untuk WordPress!

WooPress – Tema WordPress eCommerce Responsif

WooPress – Tema WordPress eCommerce Responsif adalah tema premium yang dibuat dan direka oleh sekumpulan pemaju dan pereka tema WordPress yang terkenal, 8Tema. Ini adalah salah satu yang paling laris di ThemeForest, di bawah kategori eCommerce. Tema ini dilengkapi dengan banyak pilihan susun atur yang menarik dan panel pilihan tema lanjutan di mana anda dapat menyesuaikan rupa dan nuansa tema mengikut keperluan dan pilihan anda. Ini adalah penyelesaian yang kemas dan moden bagi sesiapa sahaja yang ingin memasarkan dan menjual produk dalam talian.

WooPress responsif sepenuhnya dan retina-siap, dengan reka bentuk yang indah dan adaptif yang menjadikan laman web berfungsi dengan lancar pada sebarang jenis peranti, dari PC hingga telefon pintar. Tema ini sangat mudah disesuaikan, dan dioptimumkan untuk carian untuk membantu perniagaan anda naik dengan cepat di pelbagai mesin pencari seperti Google. Tema ini dirancang dengan mempertimbangkan minimalisme, menonjolkan barang anda supaya pelanggan dapat memilih dan membeli produk dari anda dengan mudah. Tema ini akan dikemas kini secara berkala, bersama dengan tren eCommerce WordPress terkini, jadi harap selalu menjadi langkah awal persaingan. Tema ini bahkan dilengkapi dengan plugin premium seperti Revolution Slider dan Page Builder, serta kod pendek dan widget 8Theme sendiri untuk fungsi luar kotak. Baca ulasan penuh di sini.

ShopKeeper – Tema WordPress Responsif

Apabila anda memulakan projek Web dengan produk yang hebat, anda pasti akan mencipta perkara yang menakjubkan! Dibangunkan oleh pembangun tema WordPress terkemuka, Dapatkan Bowtied, ShopKeeper – Tema WordPress Responsif adalah penyelesaian terbaik bagi mereka yang ingin membina laman web e-dagang responsif sepenuhnya dengan reka bentuk sempurna piksel dan fungsi yang luas.

Penjaga kedai adalah contoh hebat tema WordPress yang dibina dengan teliti untuk memenuhi keperluan bijak pemaju WordPress dan pemilik laman web yang ingin mengumpulkan laman web yang kuat untuk pelanggan mereka. Tema ini mempunyai semua yang mungkin anda perlukan untuk memulakan projek Web baru. Ia bukan sekadar tema eCommerce sederhana – ia adalah tema pelbagai guna yang membolehkan anda membina pelbagai laman web, dari kedai dalam talian hingga laman portfolio. Walaupun kesederhanaan, ia mempunyai reka bentuk berani yang pasti mengagumkan pengunjung anda. Halaman utama sahaja mempunyai slaid skrin penuh di wajah anda, berkat plugin Revolution Slider premium yang dibungkus secara percuma dengan tema. Sekiranya ini terlalu banyak untuk anda, jangan risau kerana anda boleh mengubahnya dengan mudah kerana Penjaga Toko menyertakan 10 susun atur beranda yang berbeza, ditambah dengan halaman Coming Soon yang telah dibuat sebelumnya! Terdapat puluhan lebih banyak susun atur untuk halaman kedai, demo produk, blog, dan banyak lagi. Tema ini juga mempunyai pelbagai gaya tajuk dan pilihan reka bentuk yang dapat disesuaikan sepenuhnya sehingga anda tidak akan menghadapi masalah untuk menghidupkan dan menjalankan laman web yang berfungsi sepenuhnya hanya dalam beberapa minit.

Paling baik, Penjaga Perisian sepenuhnya serasi dengan plugin WooCommerce eCommerce, dan juga pemalam WPML, menjadikannya terjemahan siap. Sangat mudah untuk dilayari, dan juga responsif sepenuhnya! Ini adalah tema yang didokumentasikan dengan baik yang disokong dengan sokongan seumur hidup dari pembangun tema, serta kemas kini berkala. Tema ini sesuai untuk pemilik kedai dan pemaju! Baca ulasan penuh di sini.

Aurum – Tema Beli-Belah Minimalis

Aurum – Tema Beli-Belah Minimalis adalah tema premium bersepadu WooCommerce yang ringkas namun hebat oleh Makmal, duo pembangun tema WordPress yang sangat berbakat. Tema ini dibina untuk memberi pengguna dan pelanggan mereka pengalaman membeli-belah dalam talian yang lancar yang dapat digunakan untuk semua jenis laman web eCommerce, dari butik dan kedai buku, ke kedai teknologi dan kedai kanak-kanak. Tema eCommerce premium yang dibuat dengan teliti dan fleksibel yang direka untuk membantu anda membina laman web yang sangat pantas.

Aurum adalah pilihan yang sangat baik bagi mereka yang mempunyai produk untuk dipamerkan dalam talian. Walaupun mempunyai banyak susun atur blog, temanya pasti bersinar dalam reka bentuknya yang berpusat pada eCommerce. Dengan itu, anda dapat mempamerkan produk anda dengan berkesan di laman utama dengan penggunaan blok kandungan. Kemungkinannya tidak berkesudahan, dari memamerkan barang-barang anda yang paling popular, hingga memaparkan barang-barang yang dijual dan nilai tertinggi. Aurum dilengkapi dengan demo, gaya tajuk dan susun atur halaman yang anda pasti akan dimanjakan dengan pilihan setelah anda menyesuaikan rupa laman web anda. Dengan pemalam Visual Composer yang bersepadu, anda akan mendapat akses kepada banyak kod pendek yang berguna dan pilihan penyesuaian lanjutan yang lain.

Aurum mempunyai reka bentuk yang responsif dan siap retina sepenuhnya, dengan sokongan untuk beberapa pemalam slaid yang popular. Ia juga berfungsi dengan sempurna dengan platform media sosial yang popular, dan serasi dengan plugin WPML. Yang terbaik, ia digabungkan sepenuhnya dengan plugin WooCommerce eCommerce yang popular! Kini, lebih mudah daripada sebelumnya untuk memasarkan dan menjual produk anda kepada khalayak global. Tema ini mempunyai tampilan yang bersih, terang, dan minimalis yang menonjolkan persembahan anda dengan cekap. Kesan paralaks menambahkan sedikit pizzazz pada tema WordPress yang sangat indah. Baca ulasan penuh di sini.

Utara | Tema E-Dagang

Utara | Tema E-Commerce adalah tema WordPress premium terlaris yang dibuat oleh pasukan kecil pembangun tema yang dipanggil Tema Bahan Bakar. Tema ini memberi tumpuan untuk memberikan pengalaman pelanggan yang indah. Ia menawarkan reka bentuk minimalis yang sederhana dengan penggunaan ruang putih yang baik. Ia menyapa pengunjung laman web dengan slaid halaman penuh di laman utama, di atas kesan paralaks yang dihasilkan dengan sempurna yang menyatu dengan elemen-elemen lain dan berfungsi untuk mewujudkan penampilan keseluruhan yang anggun.

Tema menjadi lebih hebat kerana disatukan dengan plugin WooCommerce, termasuk beberapa alat lain yang memaksimumkan apa yang dapat dilakukannya seperti PDF Invoice, Table Rate Shipping, Dynamic Pricing and Discounts, dan Product Filter. Juga termasuk dalam pakej adalah plugin Visual Composer, yang membolehkan anda menyesuaikan rupa dan nuansa laman web anda dengan mudah. Dengan pemalam WPML, anda dapat menjual produk anda dengan mudah kepada mana-mana pelanggan di dunia. Betul, siap pelbagai bahasa!

North adalah tema yang sangat bagus untuk bekerjasama, terutamanya jika anda ingin mempamerkan banyak produk dalam talian. 100% responsif dan sangat mudah digunakan dan disesuaikan. Anda juga boleh memasang demo hanya dengan satu klik! Baca ulasan penuh di sini.

Royal – Tema WordPress Serbaguna

Royal – Tema WordPress Serbaguna adalah satu lagi tawaran hebat dari 8Tema. Tema eCommerce premium yang bersih, profesional dan mesra pengguna yang membolehkan anda membina laman web impian anda dengan hanya beberapa perubahan di sana sini. Ia mempunyai sentuhan yang elegan, dengan banyak ciri dan pilihan yang membolehkan anda membuat hampir semua jenis laman web, dari blog peribadi yang sederhana hingga ke laman web korporat yang lengkap.

Dengan Royal, anda akan dapati semua alat yang anda harapkan dari tema premium terkemuka, termasuk Revolution Revolution, Mega Menu, Page Builder, serta kod pendek dan widget 8Tema yang boleh anda gunakan di luar kotak. Semua elemen disesuaikan dan siap untuk membawa pengalaman WordPress anda ke tahap seterusnya. Terlebih lagi, ia mempunyai susun atur yang responsif sepenuhnya, dengan semua halaman berfungsi dengan sempurna pada semua peranti moden, dari PC skrin besar hingga telefon pintar dan tablet. Dengan ciri Pemasang dan kandungan sampel mereka, anda boleh membina laman web e-niaga penuh dengan cepat secepat 10 minit! Baca ulasan penuh di sini.

Tema Oxygen – WooCommerce WordPress

Tema Oxygen – WooCommerce WordPress adalah tema lain dari Makmal yang layak mendapat tempat dalam 10 tema eCommerce premium kami untuk WordPress. Ia digabungkan sepenuhnya dengan WooCommerce, dan dibina khas untuk kedai dalam talian. Tema ini mempunyai banyak ciri dan pilihan yang membolehkan anda menyesuaikan rupa dan nuansa melalui panel pilihan tema lanjutan.

Oksigen membolehkan anda memilih dari 4 gaya tajuk yang berbeza, fon dan skema warna yang tidak terhad; malah mengkonfigurasi tetapan kedai dan blog. Buat susun atur halaman yang unik dengan bantuan plugin Visual Composer, yang tersedia secara percuma dengan tema ini. Selain itu, anda juga akan mendapat Revolution Slider secara percuma, yang membolehkan anda membuat tayangan slaid menarik untuk mempamerkan produk terbaik anda. Baca ulasan penuh di sini.

Venedor – Tema WordPress + WooCommerce

Tema Venedor – WordPress + WooCommerce adalah tema eCommerce premium yang dikembangkan dan direka oleh Tema SmartWave, syarikat web popular yang mengkhususkan diri dalam mewujudkan tema WordPress dan Magento terlaris. Tema responsif dan siap pakai retina yang mudah digunakan dan disesuaikan. Tema ini adalah penjual teratas di ThemeForest, dan merupakan pilihan ideal untuk laman blog, perniagaan, eCommerce, dan portfolio. Banyak pembangun juga menggunakan tema ini sebagai titik permulaan untuk pelbagai projek Web tersuai.

Venedor dilengkapi dengan panel pentadbir yang kuat yang membolehkan anda membina laman eCommerce berfungsi sepenuhnya walaupun tanpa menyentuh satu pun kod. Dengan 14 susun atur dan 6 warna kulit, anda dapat menyesuaikan penampilan tema dengan cepat sesuai dengan pilihan anda. Terlebih lagi, ia dipenuhi dengan plugin premium yang membolehkan anda memperluas fungsi laman web anda, termasuk WooCommerce, LayerSlider, Revolution Slider, dan Visual Composer. Penjimatan bernilai lebih dari $ 100! Bercakap mengenai tema premium yang memenuhi kehebatan! Baca ulasan penuh di sini.

Tailor – Tema WooCommerce Responsif

Tailor Mr. – Tema WooCommerce Responsif adalah satu lagi tema premium yang hebat oleh Dapatkan Bowtied. Seperti yang diharapkan daripada pembangun tema terkemuka, Mr. Tailor tidak kecewa dengan pendekatan reka bentuknya yang responsif sepenuhnya yang membantu pengguna menceritakan kisah hebat dan menjual produk dalam talian dengan cantik dan cekap.

Dibina dengan mempertimbangkan kedai dalam talian, Mr. Tailor mempunyai panel pilihan tema yang kuat, dengan Pembina Halaman Visual yang membolehkan anda menyesuaikan penampilan tema dengan mudah. Ia dipenuhi dengan banyak kandungan demo yang telah dibuat sebelumnya, termasuk Startup, Wide / Boxed Style, Lookbook, Parallax, Indie, dan banyak lagi. Ini juga mempunyai banyak gaya tajuk, beratus-ratus Google Web Font, tema kanak-kanak, integrasi Adobe TypeKit, dan siap untuk terjemahan juga. Ia juga merangkumi plugin premium seperti plugin Revolution Slider dan Visual Composer, yang membolehkan anda menjimatkan sekitar $ 50. Oleh itu, jika anda merancang untuk membuat kedai dalam talian yang akan membuat anda menonjol dari orang ramai, anda tidak akan salah dengan Mr. Tailor. Baca ulasan penuh di sini.

GoodStore – Tema WooCommerce

GoodStore – Tema WooCommerce pasti salah satu tema eCommerce WordPress premium terbaik yang pernah melanda pasaran. Dengan sekilas sekilas gambar pratonton, anda akan segera terkesan dengan susun atur laman utama mereka yang telah dirancang dan ciri-ciri menarik lainnya. Dibangunkan oleh studio WordPress profesional, JawTemplates, GoodStore adalah tema WordPress yang dilengkapi dengan ciri yang dilengkapi dengan 22 kulit dan demo yang berbeza, lengkap dengan kandungan demo. Ia juga diterjemahkan ke dalam 7 bahasa, dengan lebih banyak lagi akan segera hadir Tema ini dikemas kini secara berkala untuk berfungsi dengan lancar pada semua penyemak imbas dan peranti Web yang popular, serta kemas kini WordPress terkini.

GoodStore adalah SEO dan mesra mudah alih, yang bermaksud anda boleh membuat kedai dalam talian yang kuat dan mudah diakses tidak kira peranti apa yang digunakan pelanggan dan pengunjung laman web anda. Ia mempunyai reka bentuk yang rata, moden, dan siap pakai retina, dengan warna, kulit, dan pilihan susun atur yang tidak terhad. Juga dilengkapi dengan tema adalah pembangun halaman seret dan lepas, RevoComposer, yang merupakan pengurus susun atur yang kuat yang membolehkan anda menyesuaikan dan mengkonfigurasi hampir semua aspek tema. GoodStore dioptimumkan untuk produk runcit, ulasan pelanggan, dan penilaian produk. Dengan reka bentuknya yang moden dan fleksibel, anda dapat menggunakan GoodStore untuk mempamerkan semua jenis barang, termasuk pakaian, elektronik, buku, mainan, perhiasan, aksesori, produk kesihatan, bekalan haiwan kesayangan, dan banyak lagi. Baca ulasan penuh di sini.

Tema eCommerce Blaszok

Dibangunkan oleh Massive Pixel Creation (MPC), Blaszok eCommerce Theme adalah tema WordPress terlaris yang tidak hanya cantik tetapi juga mudah digunakan dan disesuaikan sepenuhnya. Dari gambar pratonton sahaja, anda dapat melihat bahawa tema ini direka untuk memenuhi hampir semua jenis laman web.

Blaszok adalah tema responsif dan siap retina yang kelihatan hebat pada sebarang resolusi dan di semua peranti moden. Ia juga menyokong WooCommerce, yang bermaksud anda boleh membina laman web eCommerce yang kuat dengan pengalaman membeli-belah yang lancar. Tema ini juga membolehkan anda menjimatkan lebih dari $ 100 kerana ia sudah dilengkapi dengan plugin premium seperti plugin Visual Composer dan Revolution Slider. Pembangun tema juga telah memasukkan banyak kod pendek dan tambahan berguna ke dalam pakej. Blaszok juga siap untuk WPML, yang bermaksud anda boleh menggunakan plugin pelbagai bahasa yang luar biasa ini dan menterjemahkan laman web anda ke bahasa yang anda suka sehingga anda dapat memenuhi pangkalan pelanggan antarabangsa.

Blaszok sangat mudah dipasang dan disiapkan, dengan dokumentasi lengkap dan sokongan serta kemas kini percuma sehingga anda sentiasa mengikuti perkembangan trend e-commerce terbaru. Baca ulasan penuh di sini.

Sekiranya anda serius mengambil usaha perniagaan anda ke tahap yang lebih tinggi, maka anda pasti dapat menggunakan 10 tema WordPress premium teratas yang dikembangkan khusus untuk laman web eCommerce. Kami tahu bahawa tidak mudah mencari tema yang sesuai dengan keperluan anda, dan pasti ada banyak faktor yang perlu dipertimbangkan terlebih dahulu sebelum mengambil risiko dan membeli tema WordPress premium. Walau bagaimanapun, yakinlah bahawa tema yang disenaraikan di atas dipilih dengan teliti oleh pasukan kami dan tidak diragukan lagi adalah tema eCommerce premium terbaik dan paling tinggi di ThemeForest. Tema-tema ini telah menghasilkan beribu-ribu penjualan, dengan penilaian 5-bintang yang kukuh dari pelanggan yang lebih berpuas hati dengan apa yang mereka tawarkan. Biarkan jumlah penjualan bercakap sendiri, dan biarkan tema premium yang dilengkapi dengan ciri ini membantu anda membina laman web eCommerce yang sangat cantik dan hebat yang pasti menjana pendapatan sebaik sahaja anda melancarkannya dalam talian.

Sekiranya anda ingin membuat laman web eCommerce yang direka dengan baik tanpa memerlukan pengekodan atau pengambilan profesional, biarkan senarai 10 tema eCommerce premium terbaik untuk 2016 ini membimbing anda ke arah yang betul. Semoga berjaya!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me