10 Tema Majalah / Berita Teratas WordPress yang Anda Suka

Teknologi memberi kita kaedah komunikasi yang lebih pantas – itulah salah satu cara untuk melihat teknologi berkembang pesat di sekeliling kita. Sebilangan orang lebih suka menghidupkan komputer atau alat mereka dan membaca berita terkini di sana daripada membacanya di atas kertas bercetak. Sekiranya anda mempunyai sesuatu seperti yang terdahulu, kami mempunyai barang yang sesuai untuk anda di sini.

WordPress adalah platform penerbitan kandungan terbaik, seperti yang dinyatakan oleh beberapa orang. WP sebenarnya adalah alat yang hebat untuk anda gunakan dalam membuat laman web berita dalam talian anda. Berikut adalah 10 tema WordPress yang akan melaksanakan tugas ini untuk anda.

Berita baik

Goodnews adalah tema WordPress premium yang mempunyai semua ciri yang diperlukan dalam membuat laman web berita / majalah. Pertama sekali, ia menampilkan pembangun halaman seret dan lepas, menjadikan penyesuaian bukan sahaja lebih mudah tetapi juga sedikit keseronokan, bukan? Kedua, ada banyak barang yang tidak terhad untuk anda tawarkan – warna, bar sisi, dan semua fon Google tanpa had! Ketiga, tema ini juga responsif sepenuhnya yang bermaksud kelihatan hebat di mana-mana alat! Bahagian terbaik mengenai ciri terakhir ialah anda boleh mengaktifkan / mematikannya, bila-bila masa anda mahu juga!

Jarida

Pertama sekali, anda mungkin ingin mengetahui bahawa Jarida, tema WordPress responsif yang mengkhususkan diri pada laman web berita, majalah, atau blog, mempunyai penilaian pembeli 4.84 (rata-rata). Itu mesti mengatakan tentang ciri-ciri yang boleh ditawarkan oleh tema ini kepada anda. Pakej ini merangkumi pembangun drag-and-drop HomePage yang menjadikannya lebih efisien bagi anda untuk menyesuaikan halaman utama anda. Dengan warna tanpa had untuk dipilih, bar sisi tidak terhad yang dapat anda tambahkan, latar belakang skrin penuh untuk dipaparkan, 35 widget khusus yang berguna untuk digunakan – penilaian 4.84 itu benar-benar dibenarkan.

Repro

Repro adalah tema berita / majalah WordPress yang bersih dan kemas yang pastinya bernilai setiap sen yang anda mahukan. Pilih dari pilihan warna tanpa had semasa menyesuaikan profil anda. Anda bahkan boleh menterjemahkan laman web anda ke dalam bahasa baru dengan sokongan penyetempatan penuh yang termasuk dalam pakej tema. Juga dengan 10 kawasan widget, 8 widget bustom, pilihan tema tanpa jenama dan luas, apa lagi yang sebenarnya dapat anda cari dalam tema WordPress berita / majalah?

BeritaPlus

NewsPlus adalah tema majalah / editorial serba guna ideal anda. Bukan hanya responsif – yang menjadikan laman web anda secara automatik menyesuaikan diri dengan ukuran skrin alat yang digunakan penonton anda – ia juga siap untuk retina, yang bermaksud ia juga kelihatan hebat dalam peranti HD. Dengan susun atur kotak / regangan, anda dapat memaksimumkan ruang dan membuat laman web yang sangat kemas darinya. Ia juga siap WooCommerce 2.0+ yang berguna jika anda ingin menjadikan laman web anda menjadi kedai web. Saya boleh terus menerus mengenai ciri-ciri menarik dari tema ini, tetapi saya rasa lebih baik jika anda melihatnya sendiri.

Buzz

Buzz pastinya merupakan pilihan yang menyeronokkan bagi anda yang merancang untuk membuat laman web berita melalui WordPress. Tema WP ini mempunyai halaman utama widget, responsif sepenuhnya untuk kemudahan anda. Pilih dari warna tanpa had dalam menyesuaikan laman web anda, gunakan widget canggih, manfaatkan slaid Homepage Featured jQuery, dan banyak lagi ciri yang anda tidak akan mempercayainya. Dengan panel pilihan tema yang luas, anda bahkan dapat menyesuaikan semua yang anda mahukan!

Algarida

Algarida adalah tema berita / majalah WordPress responsif yang boleh hadir dalam susunan tetap atau lancar, pilihannya sepenuhnya bergantung kepada anda. Selain bersedia untuk terjemahan dan mempunyai sokongan RTL, tema WP ini mempunyai panel yang kuat dan banyak kod pendek yang disertakan sehingga penyesuaian tidak menyakitkan di leher seperti biasa. Anda boleh memilih warna yang tidak terhad, semua fon Google, dan banyak lagi.

Ares

Ares adalah blog, majalah, atau templat surat khabar untuk WordPress yang juga diselaraskan dengan semua ciri yang anda perlukan dan banyak lagi. Ia dilengkapi dengan reka bentuk yang responsif, jadi anda tidak perlu risau laman web anda kelihatan seperti omong kosong pada ukuran skrin yang sangat kecil (atau super besar). Ia juga dilengkapi dengan 6 kulit, 2 susun atur halaman pos, perkongsian media sosial, dan banyak lagi. Buat laman web anda dengan ciri-ciri yang hanya ditawarkan oleh Ares.

Jenis taip

Typegrid bukan sahaja tema berita dan majalah yang responsif, tetapi juga siap untuk retina! Ia mempunyai ruang yang bersih dan teratur untuk anda meletakkan pekerjaan anda. Lebih-lebih lagi, anda mempunyai banyak pilihan untuk menyesuaikan laman web anda seperti mana sisi laman web untuk meletakkan bar sisi anda (kiri atau kanan), pilihan warna aksen tanpa had, widget tanpa had bar sisi untuk ditambah, dan banyak lagi.

London Live 3-dalam-1

Anda pasti dapat memanfaatkan sepenuhnya tema ini kerana dengan London Live 3-in-1, anda boleh membuat 3 jenis laman web dengan hanya satu tema WordPress! Buat laman web berita, majalah atau blog dengan tema ini. Selain responsif, ia juga dilengkapi dengan 7 kulit premade, beberapa slider, terjemahan mudah, termasuk fail JPA, dan banyak lagi.

Berita Baru

Versi 1.6.1 dari Newses sudah siap SEO. Lebih-lebih lagi, dengan Newses, anda mempunyai 4 modul kandungan untuk disiapkan. Dengan tema WordPress ini, anda boleh memilih warna yang berbeza untuk kategori dari pilihan warna yang tidak terhad, senarai artikel kategori 2 gaya, dan banyak lagi pilihan yang anda boleh pilih dalam menyesuaikan laman web anda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me