Adakah BlueHost Menawarkan Bayaran Bulanan?

Adakah anda mempertimbangkan BlueHost?

Berfikir bijak – mereka adalah salah satu penyedia hosting yang paling popular dan terkenal.

Inilah perkara …

BlueHost tidak menawarkan pilihan pembayaran bulanan. Namun, mereka menawarkan jaminan wang dikembalikan 30 hari, jadi jika anda membatalkan dalam 30 hari, anda akan mendapat pengembalian dana penuh untuk hosting anda.

Saya masih belum menemui tuan rumah yang sah yang menawarkan pembayaran bulanan yang berpatutan kecuali HostGator dengan hosting paling asas mereka pada $ 10,95 sebulan…

Sekiranya anda ingin meminimumkan kos hosting anda, kadar bulanan adalah masalah buruk. Inilah sebabnya:

 • Membayar $ 10.95 sebulan di HostGator akan menelan belanja $ 131.40 setahun.
 • Memilih rancangan 12 bulan di BlueHost berharga $ 59.40 (12 x $ 4.95 / bln). Kosnya $ 82 lebih rendah dari bulan ke bulan di HostGator.
 • Memilih rancangan 36 bulan di BlueHost memberikan anda harga terendah dan berharga $ 106.20 (36 x $ 2.95 / bln). Itu menjimatkan $ 288 berbanding membayar 3 tahun bulan ke bulan di HostGator.

Penjimatan pada rancangan 12, 24 dan 36 bulan sukar untuk diabaikan.

Dengan semua ini, berikut adalah cara mendapatkan harga terendah yang terdapat di BlueHost:

Langkah 1 – Pergi ke BlueHost

Pergi ke www.BlueHost.com dan klik butang “mulakan sekarang”. Sekiranya anda menggunakan pautan ini, anda akan mendapat harga terendah dan domain PERCUMA juga.

Langkah 2: Pilih Pelan Web Hosting Anda

Setelah memilih nama domain anda, anda akan dapat memilih rancangan hosting anda.

Pilih Asas pilihan – sangat sesuai untuk laman web baru.

Tidak ada keperluan untuk akaun Plus atau Prime melainkan anda ingin menjadi tuan rumah 2 atau lebih laman web, atau anda sudah mendapat lebih dari 100,000 pelawat setiap bulan ke laman web anda.

Langkah 3: Pilih Nama Domain Anda

Setelah anda mengklik “Mulai Sekarang” anda akan diminta untuk memilih nama domain anda dan klik “seterusnya” untuk meneruskan.

Sekiranya anda sudah mempunyai nama domain yang ada, gunakan kotak di sebelah kanan.

Sekiranya anda memerlukan bantuan memilih nama domain, lihat panduan saya mengenai Cara Memilih Nama Domain yang Hebat (dibuka di tab baru).

Langkah 4: Isi Maklumat Akaun

Cukup tambahkan nama, alamat e-mel, dll. Kami hampir selesai!

Langkah 5: Pilih Pilihan Pakej Anda

Cukup periksa untuk memastikan anda memilih Pelan Akaun yang anda mahukan di sini.

Petua: Jangan centang pilihan tambahan seperti Search Engine Jumpstart dan SiteLock Security. Pada pendapat saya yang rendah hati, ini tidak perlu.

Berikut adalah dua pilihan yang mungkin anda mahu pilih:

 • Perlindungan Privasi Domain: Ini menyembunyikan maklumat peribadi anda dari rekod nama domain WHOIS awam. Ini adalah pilihan yang baik jika anda ingin mengurangkan e-mel yang tidak diminta dan membuat pendaftaran domain anda tanpa nama.
 • Pro Sandaran Laman web: Anda boleh menyediakan WordPress untuk membuat sandaran automatik secara percuma. Walau bagaimanapun, memulihkan sandaran itu agak rumit. Untuk ketenangan, jika anda memilih apa-apa tambahan dengan BlueHost, gunakan pilihan Site Backup Pro.

Setelah mendaftar, anda akan menerima e-mel dengan maklumat log masuk anda. Tahniah! Anda kini dapat mula membuat laman web anda.

Sekiranya anda baru membuat laman web, saya cadangkan anda teruskan dengan mengikuti panduan percuma saya, Cara Membuat Laman Web Dengan WordPress, Langkah demi Langkah.

Sorakan,

JohnnyLebih Lanjut Mengenai Pilihan Pembayaran BlueHost:

BlueHost menawarkan banyak jenis hosting, dengan banyak pilihan pembayaran untuk pelanggan mereka. Sebagai contoh, untuk hosting web biasa mereka, mereka mempunyai tawaran diskaun masa terhad khas pada $ 2,95 / bulan dan bukannya $ 7,99 / bulan biasa.

Tetapi anda harus ingat bahawa anda harus membayar apa yang disebut “yuran bulanan” sekurang-kurangnya 1 tahun, di muka. Jadi untuk rancangan hosting asas BlueHost, anda akan melihat bil minimum $ 71.40, tidak termasuk tambahan yang mungkin anda ingin beli.

BlueHost menawarkan pelbagai rancangan web hosting bergantung pada anggaran dan keperluan anda, dan harga berbeza dari rancangan ke rencana. Apabila anda mendaftar untuk rancangan 12 bulan, 24 bulan atau 36 bulan, yuran persediaan adalah PERCUMA.

Berikut adalah harga semasa untuk rancangan mereka, serta ciri-ciri:

Hosting Berkongsi

Hosting VPS

Hosting Khusus

Pembayaran untuk rancangan hosting BlueHost boleh dilakukan melalui perkara berikut:

 • Kad kredit (kaedah yang paling biasa)
 • PayPal

Klik di sini untuk melawat BlueHost dan lihat tawaran istimewa mereka sekarang dan pilih rancangan anda. Mereka bahkan memberi anda jaminan wang dikembalikan selama 30 hari sehingga anda boleh mencubanya tanpa risiko!

Lebih Lanjut Mengenai BlueHost

BlueHost adalah salah satu penyedia perkhidmatan hosting web terbaik dan paling dipercayai hari ini. Mereka menyediakan perkhidmatan dan ciri hosting web terkemuka, termasuk ruang penyimpanan tanpa had, lebar jalur tanpa had, sokongan pelanggan 24/7, jaminan wang dikembalikan selama 30 hari, dan banyak lagi. Oleh itu, jika anda menjalankan perniagaan dan anda ingin berkembang, syarikat ini adalah pilihan terbaik.

Matlamat utama BlueHost adalah memberikan perkhidmatan terbaik kepada pelanggan mereka. Ini adalah syarikat hosting web yang menawarkan perkhidmatan berkualiti tinggi dengan harga yang berpatutan. Dimiliki oleh Endurance International Group (EIG), syarikat ini dibina berdasarkan teknologi sumber terbuka yang menjamin prestasi yang sangat baik. Ia didirikan pada tahun 2003 dan setelah lebih dari satu dekad beroperasi, ia terus memberikan perkhidmatan terkemuka dan melayani lebih dari satu juta domain kepada pelanggan mereka di berbagai belahan dunia.

Ciri-ciri Teras BlueHost

Dalam memilih penyedia perkhidmatan hosting web, penting bahawa anda sudah membuat kerja rumah anda dan mengetahui sepenuhnya ciri-ciri yang mereka tawarkan. BlueHost boleh menawarkan lebih banyak ciri daripada apa yang diperlukan oleh hos anda. Ciri-ciri terasnya adalah seperti berikut:

 • Menyediakan ruang cakera hosting web hampir 600GB. Jumlah ruang simpanan ini cukup untuk menggerakkan laman web peribadi dan perniagaan kecil hingga sederhana. Sangat tidak mungkin anda akan menemui host web lain dengan ciri yang sama dengan harga yang jauh lebih rendah.
 • Membolehkan anda mendaftarkan sebilangan besar nama domain pada satu akaun jika terdapat ruang cakera biasa dan penggunaan jalur lebar.
 • Termasuk skrip laman web dalam rancangan. Dengan skrip ini, anda dapat membuat blog, buku tamu, tinjauan, tinjauan pendapat, dan program multimedia lain yang akan membantu meningkatkan fungsi laman web anda.
 • Mempunyai antara muka mesra pengguna yang sesuai untuk mereka yang tidak mempunyai pengetahuan atau pengalaman dalam pembangunan dan pengaturcaraan web. Ia bahkan mempunyai proses pemasangan satu klik yang membolehkan anda membuat laman web hanya dalam beberapa minit.
 • Membolehkan anda membuat bilangan laman web yang tidak terhad.
 • Termasuk hosting Dedicated dan VPS untuk rancangan hosting mereka.
 • Mempunyai panel kawalan yang mudah digunakan (cPanel) yang akan membantu anda mengurus laman web anda dengan mudah.
 • Menawarkan pembina laman web dan alamat IP khusus.
 • Menyediakan Pangkalan Data MySQL.
 • Dilengkapi dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari jika anda ingin membatalkan akaun anda.

Kelebihan WebHost Web Hosting

Selain daripada ciri-ciri yang disebutkan di atas, BlueHost juga dilengkapi dengan banyak faedah lain yang akan dinikmati pengguna sekiranya mereka memilih untuk mendaftar ke akaun. Berikut adalah beberapa daripadanya:

 • Anda tidak perlu tinggal bersama BlueHost lebih lama daripada yang anda perlukan. Tidak seperti penyedia perkhidmatan hosting web yang lain, BlueHost menawarkan rancangan 3 bulan, 6 bulan, 12 bulan, 24 bulan, dan 36 bulan. Ini akan sangat berguna bagi mereka yang hanya memerlukan rancangan hosting selama beberapa bulan. Anda hanya akan membayar untuk bulan-bulan di mana laman web anda sebenarnya berada di Web.
 • BlueHost memberikan prestasi yang sangat baik dengan kos yang agak rendah (bermula dari $ 5.99).
 • Mereka menawarkan promosi / potongan harga secara berkala. BlueHost bukan sahaja memberikan anda prestasi yang hebat, tetapi juga membantu anda mengembangkan laman web anda melalui mengiklankan laman web anda kepada orang lain.
 • Perkhidmatan pelanggan adalah yang terbaik. Anda dengan mudah mendapatkan bantuan yang anda perlukan dari kakitangan mereka. Mereka menyediakan beberapa tutorial video, bersama dengan pengetahuan yang lengkap, forum komuniti, dan banyak lagi ciri tambahan yang dapat membantu anda memaksimumkan perkhidmatan mereka.
 • BlueHost dioptimumkan untuk WordPress, sehingga mereka memberikan prestasi yang lebih baik dalam hosting laman web dan blog yang dikuasai WordPress.

Mencari panduan komprehensif untuk BlueHost yang akan membantu anda membuat keputusan hosting anda dan menyelesaikan proses penyelidikan ini supaya anda dapat membuat laman web anda dengan pantas? Pastikan untuk memeriksa saya Kajian dan analisis BlueHost, serta sejarah syarikat mereka, perbandingan rancangan dan faedah hosting mereka, dan pelbagai maklum balas pelanggan yang saya dapati di seluruh Web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me