Bolehkah Saya Membayar BlueHost Dengan Kad Debit?

BlueHost menerima semua kad kredit / debit utama, pembayaran PayPal, pesanan pembelian, pesanan wang (hanya AS) dan cek (AS sahaja). Pada masa penulisan, mereka tidak menerima kad kredit prabayar, kad hadiah, pembayaran melalui baki PayPal anda, dan pindahan wang melalui kawat.

Artikel ini menerangkan bagaimana anda boleh membayar BlueHost menggunakan kad debit anda.

Cara Mendaftar Menggunakan Kad Debit sebagai Kaedah Pembayaran

Inilah yang perlu anda lakukan jika anda berencana untuk mendaftar dengan BlueHost menggunakan kad debit sebagai kaedah pembayaran anda:

 1. Pergi ke halaman utama BlueHost.
 2. Klik Mulakan sekarang butang yang akan mengarahkan anda ke halaman baru.
 1. Dari sana, anda perlu memilih rancangan.
 1. Setelah memilih rancangan, anda perlu mendaftarkan nama domain baru atau mendaftar menggunakan nama domain yang ada.
 1. Setelah memasukkan nama domain anda, anda harus memberikan semua bidang yang diperlukan di Maklumat Akaun. Ini termasuk nama depan dan belakang anda, nama perniagaan (pilihan), negara, alamat e-mel, dll.
 1. Di bawah Maklumat Pakej, pilih produk dan produk tambahan yang anda mahukan, jika ada.
 1. Pada Maklumat Pengebilan, isikan butiran yang diperlukan seperti nombor kad debit, tarikh luput, dan Kod Tandatangan / CVV2 anda.

Setelah selesai klik pada Hantar butang. Anda kemudian akan diarahkan ke halaman Pengesahan Pembayaran.

Dengan BlueHost, semuanya berkaitan dengan kepuasan dan kemudahan pelanggan. Anda juga boleh mengikuti langkah yang sama jika anda lebih suka menggunakan kad kredit atau PayPal.

Dengan bertambahnya bilangan syarikat hosting web hari ini, anda mungkin sukar mencari host terbaik untuk laman web anda. Mengapa laman web anda memerlukan hos? Itu kerana anda perlu mempamerkan laman web anda kepada sebanyak mungkin orang dan menjadikannya mudah diakses oleh komputer lain di seluruh dunia. Host web boleh melakukan begitu sahaja.

Dalam memilih penyedia hosting web yang tepat untuk laman web anda, anda mungkin ingin mempertimbangkan faktor-faktor berikut:

 • Rekod kebolehpercayaan dan kebolehpercayaan yang terbukti
 • Rancangan bukan kontrak di mana anda boleh memilih untuk menghentikan akaun anda sekiranya anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan mereka
 • Jaminan wang dikembalikan
 • Sumber pelayan tanpa had
 • Ketersediaan kumpulan sokongan
 • Kaedah pembayaran yang mudah

Mengapa Memilih BlueHost?

Ketika datang ke web hosting dan pembuatan laman web, banyak orang lebih suka perkhidmatan yang disediakan oleh BlueHost. Mereka telah berada di industri hosting web sejak tahun 2003 dan terkenal menyediakan perkhidmatan berkualiti dengan harga yang berpatutan.

Berikut adalah sebab utama anda memilih BlueHost untuk mengehos laman web anda:

 • Matlamat utama BlueHost adalah untuk memastikan pelanggan mereka gembira dan berpuas hati dengan perkhidmatan mereka. Untuk kemudahan tambahan, tidak ada komitmen jangka yang akan mengikat anda dalam perkhidmatan mereka. Maksudnya, jika anda tidak lagi berpuas hati dengan perkhidmatan yang mereka berikan, anda boleh memilih untuk menghentikan akaun BlueHost anda pada bila-bila masa yang anda mahukan. Anda juga akan mendapat pengembalian wang prorata sekiranya anda memilih untuk membatalkan akaun anda 30 hari selepas mendaftar. Seperti domain yang didaftarkan melalui Bluehost, tidak ada cara untuk anda mendapatkan kembali bayaran domain. Sebagai gantinya, anda boleh memiliki nama domain anda dengan cara yang anda suka, misalnya, memindahkannya ke penyedia hosting lain yang anda pilih. Dengan cara tertentu, anda masih dapat mengekalkan pemilikan domain anda walaupun anda tidak lagi berafiliasi dengan BlueHost, sehingga tempoh pendaftarannya tamat.
 • Sistem sokongan Bluehost dibuka 24/7 sehingga anda boleh yakin bahawa anda dapat menghubungi mereka setiap saat dan bercakap dengan seseorang sekiranya anda menghadapi masalah hosting atau teknikal. Anda boleh menghubungi mereka melalui telefon, e-mel atau sembang langsung. Anda juga boleh mendapatkan sumber sokongan dalam talian di laman web mereka, termasuk asas pengetahuan dan forum komuniti.
 • Mempunyai laman web sendiri adalah penting sekarang ini, terutamanya jika anda menjalankan perniagaan dalam talian. BlueHost telah anda lindungi. Mereka menawarkan pelbagai pembangun laman web (misalnya WordPress, Weebly), dengan antara muka mesra pengguna yang sesuai untuk pengguna komputer rata-rata. Alat ini juga menyokong eCommerce, dengan keranjang belanja yang membolehkan anda menjual produk dalam talian.
 • BlueHost menawarkan ciri dan alat hosting web yang boleh dipercayai, dengan ruang cakera dan lebar jalur yang tidak terhad yang membolehkan anda menyimpan data dan memindahkan sejumlah besar data dan fail. Selain itu, ia membolehkan anda mempunyai beberapa domain dalam satu akaun.
 • Keselamatan dalam talian yang optimum.
 • Kaedah pembayaran yang mudah melalui PayPal, kad kredit dan debit.

Sekiranya anda masih berada di pagar mengenai BlueHost, pastikan untuk melakukannya lihat ulasan BlueHost saya dengan perincian LENGKAP dan petua penting untuk memanfaatkan sepenuhnya akaun BlueHost anda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me