Bolehkah Saya Membayar BlueHost Dengan Paypal?

BlueHost adalah salah satu syarikat hosting web terkemuka di industri ini. Sudah wujud selama 12 tahun sekarang, dan dipercayai untuk perkhidmatan hosting web berkualiti tinggi namun berpatutan. Walau bagaimanapun, pemilik laman web dari negara lain gagal mendapatkan perkhidmatan dari mereka kerana kesukaran dalam proses pembayaran. Nasib baik, syarikat itu kini menerima pelbagai kaedah pembayaran, termasuk PayPal.

Apa itu BlueHost?

BlueHost ditubuhkan pada tahun 2003. Ini adalah salah satu syarikat terbesar yang menyediakan perkhidmatan hosting. Mereka telah menyediakan lebih dari satu juta domain ke pelbagai negara di seluruh dunia. Kerana populariti dan kebolehpercayaan mereka yang sangat tinggi, BlueHost adalah salah satu penyedia host yang digunakan untuk mempelajari perkhidmatan hosting web dalam pelbagai program pembelajaran dalam talian. Mereka menawarkan pelbagai jenis rancangan web hosting, termasuk shared, VPS, dan hosting pelayan khusus.

Inilah sekilas rancangan hosting Bersama mereka:

Matlamat utama BlueHost adalah untuk menyediakan perkhidmatan hosting web yang lebih baik kepada pemilik laman web dan pembangun laman web. Untuk memenuhi tujuan tersebut, mereka menggunakan teknologi canggih dan membina pelayan mereka menggunakan teknologi sumber terbuka.

Pilihan Pembayaran BlueHost

BlueHost menerima semua kad kredit dan debit utama, cek pesanan pembelian dan pesanan wang (penduduk AS sahaja), dan tentu saja, PayPal.

PayPal adalah kaedah paling mudah untuk membayar bil anda secara dalam talian. Anda hanya perlu log masuk ke akaun BlueHost anda dan bersetuju dengan transaksi tersebut. Semua ini hanya dengan beberapa klik mudah! PayPal adalah salah satu kaedah pembayaran dalam talian yang paling dipercayai, paling selamat sehingga anda mempunyai ketenangan hati mengetahui bahawa anda tidak akan ditipu. Oleh itu, jika anda ingin membayar bil dalam talian, PayPal adalah kaedah terbaik.

Buat masa ini, BlueHost hanya menerima Pembayaran Segera agar proses pembayaran anda berjaya. Ini bermaksud anda dikehendaki mempunyai kad kredit atau akaun bank yang dihubungkan secara langsung ke akaun PayPal anda.

Dengan menggunakan akaun PayPal, anda bersetuju untuk menetapkannya sebagai kaedah pembayaran lalai untuk semua pembaharuan automatik masa depan anda di BlueHost. Sudah tentu, anda boleh mengubah tetapan pada bila-bila masa dalam akaun PayPal anda.

Gambaran Keseluruhan Ringkas PayPal

PayPal adalah perkhidmatan pembayaran dalam talian yang popular yang membolehkan anda membuat pembayaran dan pemindahan wang secara elektronik. Pemindahan wang dalam talian berfungsi sebagai alternatif yang mudah dan bebas daripada menggunakan kaedah kertas tradisional seperti cek atau wang tunai.

Anda boleh menggunakan PayPal untuk perkara berikut:

  • Menghantar atau menerima pembayaran wang untuk lelongan dalam talian dan laman web lain
  • Beli atau jual produk / perkhidmatan
  • Hantar atau terima sumbangan kewangan
  • Tukar wang dengan sesiapa sahaja

Dengan akaun PayPal, anda boleh menyimpan dan mengeluarkan wang dengan pelbagai cara. Anda boleh memautkan akaun PayPal anda ke akaun bank atau kad kredit / debit pilihan anda. Untuk transaksi yang lebih pantas, anda mungkin ingin mempertimbangkan untuk menghubungkan akaun anda dengan kad kredit. Anda juga boleh mengeluarkan pembayaran dengan ATM anda.

PayPal memberikan cara mudah untuk membuat transaksi, penjual, pembeli, laman lelong, dan lain-lain.

Mendaftar Dengan PayPal

Mendaftar dengan PayPal adalah pantas dan mudah. Pada mulanya, anda tidak perlu memberikan data akaun bank apa pun. Walau bagaimanapun, anda perlu memasukkan butiran kad kredit anda jika anda merancang untuk menggunakan ciri lain PayPal. Inilah yang perlu anda lakukan sekiranya anda merancang untuk mendaftarkan akaun PayPal:

  • Pergi ke PayPal dan klik Mendaftar butang di penjuru kanan sebelah atas halaman.
  • Pilih jenis akaun dan klik Bermula Terdapat dua jenis akaun: Beli dengan PayPal dan Terima pembayaran dengan PayPal.

Sekiranya anda memilih Beli dengan PayPal, anda akan diminta untuk mengisi maklumat yang diperlukan. Dengan yang terakhir, anda akan diminta untuk memberikan alamat e-mel anda.

  • Masukkan data hubungan anda (mis. Nama, alamat e-mel) dan kata laluan. Kata laluan anda sekurang-kurangnya mesti mengandungi 8 aksara. Setelah selesai, klik pada Setuju dan Buat Akaun butang di bawah borang.
  • Jawab Soalan Keselamatan. Ini akan berguna sekiranya anda terlupa kata laluan anda walaupun kata laluan terlupa dapat diambil.
  • PayPal akan menghantar e-mel pengesahan kepada anda. Cukup klik pautan yang disediakan dalam mesej untuk mengesahkan alamat e-mel anda dan mengaktifkan akaun anda.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me