Kajian A2Hosting

A2 Hosting telah menyediakan hosting berkuasa tinggi selama lebih dari 15 tahun. Sama ada anda pakar dalam pengembangan web atau anda tidak pernah berusaha membina laman web, syarikat ini dapat menyediakan pelbagai penyelesaian web hosting yang mudah digunakan dan disesuaikan untuk memenuhi pelbagai keperluan hosting web anda.

Logo A2Hosting
KEMASKINI
975
KECEPATAN
965
SOKONGAN
970
HARGA
988
CIRI-CIRI
965
HIJAU
945
INOVATIF
960

Walaupun kebanyakan syarikat hosting menyediakan sokongan pelanggan 24/7 standard dan janji pelayan yang cepat dan cekap, A2 Hosting menjadikannya lebih tinggi dengan memperkenalkan tiga ciri unik hanya untuk syarikat mereka:

Rewind Pelayan – Ciri Server Rewind adalah seperti butang “Undo” standard anda tetapi bukannya hanya membuat pembatalan perubahan yang dibuat pada teks atau gambar, ia menyimpan akaun anda untuk membantu anda memulihkan fail, pangkalan data atau akaun pengguna yang mungkin anda hapus secara tidak sengaja. Ini dimungkinkan kerana ciri ini mengambil gambar biasa fail anda sebagai sandaran. Percuma untuk digunakan dan dapat diakses dengan cepat melalui panel kawalan.

CloudFlare – Memuatkan masa sangat penting untuk kejayaan laman web mana pun. Semakin cepat halaman dimuat, maklumat lebih cepat disebarkan kepada pelawat anda sehingga mereka selalu terlibat. Di sinilah CloudFlare masuk. CDN ini telah dirancang untuk memuatkan kandungan web anda 200x lebih cepat berbanding dengan CDN lain di pasaran. Ia juga diketahui menyimpan dan memuatkan kandungan dalam cache dengan cepat sehingga anda yakin bahawa laman web anda akan memaparkan semua kandungan anda sekaligus.

HackScan – Anda tidak boleh salah dengan mempunyai keselamatan tambahan dalam hosting anda. Selain sistem keselamatan standard yang disertakan dengan rancangan hosting anda, hosting A2 juga menyertakan fitur HackScan. Bertindak sebagai firewall, ia dapat mencegah serangan yang tidak diingini ke atas laman web anda bahkan sebelum kejadian tersebut memberi anda keselamatan dan ketenangan.

Rancangan Hosting A2Hosting

A2 Hosting menawarkan pelbagai pilihan rancangan web hosting berkuasa tinggi yang dirancang untuk keperluan tertentu. Sekiranya anda hanya ingin menjadi tuan rumah laman web peribadi atau anda ingin menyiapkan laman web syarikat anda, A2 Hosting mempunyai rancangan yang sesuai yang akan memberikan apa yang anda perlukan untuk membantu anda mencapai matlamat tersebut.

Hosting Berkongsi

Sesuai untuk mereka yang ingin mengatur domain web mereka sendiri, rancangan Shared Hosting dioptimumkan untuk WordPress, Joomla atau Drupal. Ia menggunakan pelayan Turbo A2 Hosting yang membolehkan halaman laman web anda memuat dua puluh kali lebih cepat daripada penyedia hosting purata anda.

Pelan Shared Hosting menyediakan tiga jenis pilihan web hosting kepada pelanggan:

 • Lite – Penyelesaian Lite adalah untuk pelanggan yang ingin membuat laman web tunggal. Dengan harga £ 3,15 sebulan, pelanggan dapat menjadi tuan rumah satu laman web dengan lima pangkalan data. Ia juga menawarkan penyimpanan dan pemindahan fail tanpa had, peningkatan SSD percuma dan jaminan pengembalian wang yang boleh dituntut pada bila-bila masa sepanjang tempoh langganan.
 • Pantas – Dengan harga £ 3.94 sebulan, pilihan Swift memberikan nilai yang baik kepada pelanggan untuk mendapatkan wang mereka dengan membenarkan mereka membuat laman web tanpa had yang disokong oleh pangkalan data, penyimpanan dan pemindahan tanpa had. Ia juga dilengkapi dengan peningkatan kelajuan SSD percuma dan jaminan pengembalian wang yang dapat diperoleh setiap saat.
 • Turbo – Dianggap sebagai puasa di antara semua penyelesaian Shared Hosting, pilihan hosting Turbo menyediakan ciri tanpa had tetapi dengan satu faedah tambahan – Pelayan Turbo A2 Hosting menjadikannya lebih pantas dan efisien. Pilihan Turbo membolehkan anda mengatur laman web tanpa had dengan pangkalan data, pemindahan dan penyimpanan tanpa had. Ia juga mempunyai peningkatan SSD percuma, jaminan pengembalian wang dan A2 Site Accelerator untuk kelajuan tambahan. Anda akan dikenakan bayaran sebanyak £ 7.49.

Hosting VPS

Bagi mereka yang mencari kelajuan dan keselamatan yang optimum, rancangan VPS A2 Hosting sesuai untuk anda. Direka untuk mesra pemaju, rancangan ini memberi anda keupayaan untuk menyesuaikan keseluruhan fungsi laman web anda semasa pemasangan.

Pelan VPS menyediakan pilihan yang sangat baik untuk pokok, masing-masing mempunyai satu set faedah tersendiri:

 • Tidak terurus – Bermula dengan hanya £ 4,03 sebulan, pilihan Tidak Dikendalikan membolehkan penyesuaian penuh yang membolehkan anda membuat dan mengkonfigurasi laman web anda dari awal. Pilihannya menyediakan Akses Root ke pentadbir sistem anda bersama dengan pilihan untuk menjalankan laman web anda pada OS Linux. Ia juga dilengkapi dengan penyimpanan 20 GB, kapasiti pemindahan 2 TB dan RAM 512 MB.
 • Terurus – Pilihan Terurus membolehkan pasukan sokongan A2 Hosting menguruskan laman web anda untuk anda sejak awal. Dengan harga £ 26.56 sebulan, pilihan tersebut menyediakan pengurusan Hostguard sepenuhnya yang memantau laman web anda untuk sebarang masalah hosting. Pilihan Terurus juga dilengkapi dengan panel kawalan percuma, storan 75 GB, kapasiti pemindahan fail 2 TB dan RAM 4 GB juga SSL dan SSD PERCUMA.
 • Teras VPS – Sama seperti diurus, tetapi dengan Root Access.

Hosting Khusus

Rancangan khas dirancang untuk memenuhi keperluan perniagaan yang paling intensif. Ini memberi anda kemampuan untuk mengkonfigurasi sumber web anda, memberikan pengasingan sepenuhnya dan memungkinkan anda memilih tahap pengurusan laman web anda.

Pelan Dedicated Hosting dilengkapi dengan empat pilihan:

 • Pelayan Separuh Dedikasi – Dengan harga £ 7,49 sebulan, rancangan Semi Dedicated memberi pelanggan lebih banyak kawalan dan pengasingan daripada rancangan hosting bersama biasa anda. Ia dilengkapi dengan panel kawalan percuma dan menawarkan sokongan pengurusan Hostguard sepenuhnya untuk memastikan laman web anda berjalan dengan lancar. Pilihannya juga menyediakan penyimpanan 75 GB, kapasiti pemindahan fail 2 TB dan RAM 4 GB.
 • Pelayan Flex Tidak Terurus – Bagi mereka yang ingin mempunyai pembangunnya menyiapkan laman web mereka, Unmanaged Flex Server menyediakan penyesuaian laman web dan hosting sepenuhnya. Pilihannya menyediakan akses root dan kemampuan untuk memilih OS Linux yang ingin anda gunakan. Ia juga dilengkapi dengan penyimpanan 2×500 GB, kapasiti pemindahan 10 TB dan 8GB RAM. Anda akan dikenakan bayaran sebanyak £ 80.17.
 • Pelayan Flex Terurus – Dengan harga £ 113.58 sebulan, pilihan Managed Flex Server menyediakan sokongan Hostguard sepenuhnya untuk menghilangkan keresahan dalam menguruskan laman web dan hostingnya sendiri. Selain pengelolaan penuh, pilihannya dilengkapi dengan Panel Kawalan cPanel sendiri, penyimpanan 2×500 GB, kapasiti pemindahan 10 TB dan RAM 8 GB.
 • Pelayan Core Flex – Sama seperti Managed Flex Server, tetapi dengan akses root. Harganya ialah £ 113.58 sebulan.

Mengapa kami meletakkan A2Hosting sebagai # 2

Semua rancangan A2Hosting dilengkapi dengan Panel Kawalan cPanel dan SSL & SSD Percuma.

Panel Kawalan Hosting A2

Mudah dan senang digunakan – itulah yang dapat anda harapkan dari Panel Kawalan A2 Hosting. Hanya memaparkan logo A2 Hosting pada latar belakang hijau, panel kawalan memberikan penampilan langsung yang menunjukkan semua alat dan anda boleh gunakan dan aplikasi yang boleh anda jalankan.

Sepintas lalu, panel kawalan menyediakan anda alat pemasaran dan promosi seperti MailChimp, Constant Contact, dan kredit Bing / Yahoo Percuma. Ini juga memberi anda akses ke aplikasi yang dapat anda gabungkan ke dalam laman web anda seperti WordPress, Drupal, Pivik dan Elgg.

Akhirnya, ia memberi anda pelbagai alat SEO dan pemasaran yang dapat membantu anda mengoptimumkan laman web dan kandungannya setelah disiarkan.

LAWATAN Logo A2Hosting DAN DAPATKAN DISKAUN 50% KAMI

Teknikal

 • Jaminan Masa Masa 99.9%
 • Pemacu SSD untuk semua rancangan
 • Sesuai untuk laman web asas, blog & hosting e-mel
 • Pelbagai Lokasi Pelayan
 • Kelajuan Hosting yang sangat pantas
 • Akses cPanel dan SSH
 • A2Hosting menggunakan pelayan web sendiri

 • Tidak mempunyai pusat data di UK

Sokongan

 • Sokongan Teknikal 24/7
 • Sokongan Sembang Langsung
 • Panduan & Soalan Lazim
 • Talian Sokongan 24/7
 • Sokongan E-mel dengan Tetingkap Respons 24 Jam
 • Sokongan Tiket

 • Kami tidak menemui

Harga

 • Sangat murah untuk perkhidmatan yang diberikan
 • Pelan yang fleksibel

 • Caj Migrasi Pelayan
 • Harga turun naik
 • Pelayan Turbo Hanya Tersedia untuk Pengguna Turbo

Kesimpulannya

Speed ​​adalah keutamaan utama A2 Hosting dan untuk memastikan pelanggan dapat menikmati ini, syarikat telah menyediakan pelbagai ciri perkakasan dan perisian untuk membantu meningkatkan kecepatan hosting mereka. Rancangan hosting bersama dijalankan pada gabungan rangkaian 10GB, pelayan 12 teras, RAM 64 GB dan digabungkan dengan sokongan CDN CloudFlare yang memberi mereka kelajuan yang cukup untuk memproses maklumat. Pengguna pelan turbo di sisi lain juga diberi akses ke fitur Railgun Optimizer yang membolehkan laman web mereka memuat 140% lebih cepat.

Tersebar di Michigan, Amsterdam dan Singapura, anda tidak perlu risau khalayak di wilayah ini mengalami masa memuat yang perlahan ketika mereka mengunjungi laman web anda. Dengan menyebarkan pelayan mereka, A2 Hosting memastikan bahawa laman web yang dihoskan mereka memuat lebih cepat dan menyebarkan maklumat dengan lebih cepat.

Berkat pelayannya yang boleh dipercayai dan stabil, A2 Hosting mampu memberikan maksimum 99.9% masa operasi memastikan bahawa laman web yang dihoskan mereka tetap beroperasi sepanjang masa. Contoh waktu henti agak jarang berlaku dan jika ia berlaku, pasukan sokongan 24/7 A2 Hosting akan bersedia untuk menghidupkan dan menjalankan laman web anda dalam masa yang singkat.

A2 Hosting terkenal dengan ciri Pelayan Turbo yang menyediakan masa muat turun kepada pelanggan yang dua puluh kali lebih cepat daripada pelayan hosting biasa. Masalahnya di sini ialah ia hanya tersedia dengan rancangan Turbo. Oleh kerana kebanyakannya adalah rancangan peringkat tinggi, pemilik rancangan hosting peringkat asas dan menengah tidak akan dapat memanfaatkannya, menjadikan mereka kehilangan peningkatan dalam kelajuan pelayan.

Anda juga boleh menyemak Syarikat Web Hosting Terbaik di UK di sini.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me