Kajian IdeaHost

IdeaHost adalah hos laman web yang agak baru yang cepat muncul di lokasi sebagai pilihan yang luar biasa bagi usahawan muda dan blogger untuk membina kehadiran web yang kuat dan mengembangkan jenama mereka. Mereka menawarkan semua ciri khas yang anda lihat dari tuan rumah yang berpengalaman dan juga berjaya meletakkan kelainan mereka sendiri untuk menawarkan perkhidmatan yang benar-benar hebat.

Seperti biasa, sebarang tinjauan mengenai hos laman web harus dimulakan dengan bertanya sama ada tuan rumah itu boleh dipercayai atau tidak.

Walaupun, sejak muda IdeaHost, sukar untuk memberikan jawapan ya atau tidak yang tepat mengenai kebolehpercayaan penggunaannya sebagai tuan rumah, kesimpulan semasa adalah ya, mereka boleh dipercayai. Pusat data yang mereka gunakan berpusat di Houston, TX dan sebaik yang anda dapati. Mereka juga mempunyai sandaran bebas di dua lokasi yang berbeza dan setiap lokasi dijaga ketat untuk jaminan keselamatan.

Dengan kebolehpercayaan, mari kita lihat beberapa ciri yang menjadikan IdeaHost sebagai salah satu hos web yang lebih menarik di pasaran sekarang:

Ciri Khas

IdeaHost mempunyai semua ciri khas yang disertakan dengan hampir semua hos laman web yang popular. Ini termasuk perkara seperti domain percuma, alamat e-mel tanpa had, tambahan dari Google Adwords dan Yahoo Bing, dll. Salah satu perkara yang segera memisahkannya dari pek, bagaimanapun, adalah alat pemasaran mereka.

Alat Menanda

Alat pemasaran yang ditawarkan oleh IdeaHost dengan perkhidmatan mereka adalah salah satu ciri mereka yang lebih menarik. Mereka menggunakan alat webmaster Google yang membolehkan anda memeriksa analisis yang berbeza dan memperoleh pemahaman tentang cara menyebarkan kandungan anda dengan lebih baik dengan SEO. Ia juga merupakan alat yang bagus untuk perniagaan yang ingin meningkatkan kadar penukaran dan terus membina senarai langganan mereka.

Seret & Lepas Pembangun Laman Web

Walaupun kebanyakan hos laman web menawarkan pembangun laman web seret dan lepas dengan perkhidmatan mereka, sangat sedikit dari mereka yang menawarkan kemudahan yang mudah digunakan seperti yang disediakan oleh IdeaHost. Mereka membolehkan anda memilih salah satu dari ribuan templat mereka yang telah dibuat dan menjadikannya mudah untuk bahkan pembangun web permulaan untuk membuat sesuatu yang profesional dan menarik secara visual.

Salah satu masalah dengan host laman web lain ialah mereka tidak mempunyai banyak fleksibiliti untuk ditawarkan kepada pengguna host web yang maju. Dengan IdeaHost yang baru dalam industri ini, mereka ingin menawarkan peluang untuk meningkatkan fleksibilitas sehingga mereka dapat memenuhi pengguna maju dan pemula. Untuk melakukannya, mereka mempermudah pemasangan CMS kegemaran anda, sama ada Joopla, WordPress, atau Drupal.

Ciri E-mel

Ciri e-mel juga cukup tipikal. Mereka mempunyai penapis spam biasa, perisian pemeriksaan virus, autoresponden, dan lain-lain. Apabila menggabungkan alat pemasaran dan pembangun laman web, ciri e-mel sebenarnya dapat berfungsi sebagai cara terbaik untuk memulakan dan mengembangkan senarai e-mel. Membuat kempen pemasaran e-mel tidak terlalu sukar dengan banyak ciri mereka juga.

Kualiti Aplikasi

Tuntutan kemasyhuran IdeaHost adalah bahawa mereka mempunyai beberapa aplikasi terbaik di web untuk membuat apa sahaja dari perniagaan berskala penuh hingga forum berasaskan niche. Berdasarkan apa yang diperkatakan oleh beratus-ratus pengguna dan pengalaman yang kami alami dengannya, ini pasti benar.

Kemudahan penggunaan

Mudah dan ringkas adalah dua perkataan yang ditaburkan sepanjang tinjauan ini. Sebabnya adalah kerana anda akan sukar mencari hos laman web yang lebih senang digunakan daripada apa yang ditawarkan oleh IdeaHost. Segala-galanya mengenainya adalah kesederhanaan dan sokongan pelanggan yang luar biasa menjadikan pengalaman anda bersama mereka lebih menggembirakan.

Sokongan pengguna

Sokongan pelanggan terkemuka umumnya menjadi keutamaan setiap host laman web. Walau bagaimanapun, IdeaHost nampaknya berada di tangga teratas dalam senarai untuk mendapatkan bantuan kepada pengguna mereka sepanjang masa. Pasukan sokongan panggilan mereka adalah ejen berbahasa Amerika dan rata-rata masa panggilan balik mereka dalam jarak 2-5 minit.

Keuntungan sokongan pelanggan utama lain yang mereka tawarkan adalah tutorial panduan mereka yang merangkumi video bagaimana anda memulakan dengan membina dan mengembangkan laman web anda. Dengan tutorial ini dan pembangun laman web canggih mereka, tidak boleh dikatakan bahawa anda boleh membina laman web yang kelihatan profesional dalam beberapa jam lagi.

Di atas tutorial dan sokongan telefon kedudukan tertinggi, mereka juga menyediakan pilihan untuk sokongan e-mel dan sembang langsung. Untuk sembang langsung, anda biasanya akan bercakap dengan seseorang mengenai masalah anda dalam masa lima minit sementara purata waktu tiket e-mel adalah dalam 10-12 jam. Secara keseluruhan, sukar untuk mencari pasukan sokongan pelanggan yang lebih membantu.

Pilihan Hebat untuk Usahawan

IdeaHost mungkin merupakan salah satu platform hosting terbaik untuk usahawan permulaan yang mencari platform yang berpatutan untuk mengeluarkan idea mereka. Salah satu cabaran terbesar bagi usahawan yang baru bermula adalah mendapatkan berita mengenai apa yang mereka tawarkan. Alat pemasaran percuma dan Analitis Google sangat membantu masalah ini kerana memudahkan pemasar pemula untuk menyebarkan berita mengenai perniagaan anda.

Sebab lain bahawa IdeaHost adalah pilihan yang bagus untuk usahawan dan perniagaan kecil adalah kerana kesederhanaan ciri e-dagang mereka. Membuat kedai dalam talian sangat mudah dan mereka menggunakan cPanel, yang memudahkan anda membuat peningkatan semasa anda mengembangkan perniagaan anda. Keuntungan lain dari kedai dalam talian mereka adalah bahawa anda boleh bergabung dengan PayPal dengan mudah dan anda boleh memilih keranjang belanja anda sendiri.

Pelan dan Harga

Secara keseluruhannya, harga yang ditawarkan oleh IdeaHost sangat bagus. Mereka secara berkala mengiklankan pilihan harga bulanan mereka pada $ 2,99 / bulan, yang sangat rendah untuk host laman web yang menawarkan semua faedah berdasarkan perniagaan yang mereka lakukan. Walaupun IdeaHost agak baru dan mungkin dijual dengan harga rendah untuk terus membina reputasi mereka, nilai yang anda dapat sekarang dari perkhidmatan mereka keterlaluan.

Walau bagaimanapun, harus difahami bahawa harga bulanan akan berbeza-beza berdasarkan berapa lama anda mendaftar. Setelah memperbaharui akaun anda dari harga awal $ 2.99 / bulan, harganya kemudian beralih kepada $ 5.98 / bulan untuk perjanjian 3 tahun, $ 7.98 / bulan untuk perjanjian 2 tahun, dan $ 9.98 / bulan untuk perjanjian 1 tahun. Seperti yang anda lihat harga ini masih berpatutan.

Walaupun anda agak kecewa dengan kenyataan bahawa tidak ada masa percubaan, mereka menawarkan jaminan wang dikembalikan 45 hari kepada semua pelanggan. Mereka mengaku akan mengembalikan wang anda tanpa mengira sebabnya dan kami tidak menemui pengguna yang pernah menghadapi masalah ini pada masa lalu.

Negatif

Satu-satunya keluhan mengenai IdeaHost ialah mereka cukup baru dalam industri ini dan masih banyak yang tidak diketahui mengenai kebolehpercayaan dan keselamatan mereka. Namun, setakat ini, mereka terbukti menjadi salah satu nilai terbaik dari mana-mana hos di web dan menjadikannya sangat mudah untuk melakukan segala-galanya dari membina dan memasarkan kedai dalam talian yang boleh diskalakan hingga membuat blog khusus.

Walaupun mereka baru, salah satu perkara menarik yang akan anda ketahui mengenai mereka kerana mereka sangat telus mengenai syarikat mereka. Bukan anda harus mengharapkan sesuatu yang berbeza, tetapi hakikat bahawa mereka dengan mudah memberitahu anda bahawa mereka adalah syarikat muda dan berkembang yang komited untuk meningkat dan tidak memberi anda banyak istilah tentang ‘pengalaman luas’ mereka adalah sesuatu yang agak selesa mendengar.

Kata Akhir

Secara keseluruhan, IdeaHost dengan cepat menjadikan dirinya sebagai salah satu hos laman web teratas di web. Banyak ciri yang mudah digunakan dan kemampuan untuk membuat laman web e-dagang yang profesional dalam beberapa jam menjadikannya sempurna untuk pengusaha atau blogger permulaan. Video panduan membuat segala-galanya menjadi sangat menarik dan sokongan pelanggan yang mereka tawarkan sama baiknya dengan industri ini.

Untuk nilai yang diberikan, IdeaHost adalah pilihan yang bijak.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me