Kajian TMDHosting

Bagaimana TMD mencapai tangga teratas di carta syarikat hosting web UK? Tl; DR

Seperti yang telah anda ketahui, kami hanya menyenaraikan syarikat ternama dengan perkakasan terbaik yang akan menjadikan projek anda berjalan dengan lancar. Apa yang membezakan adalah betapa seriusnya syarikat mengambil sokongan dan keselamatan.

TMDHosting-baru-logo-Hitam-500px
KEMASKINI
995
KECEPATAN
998
SOKONGAN
977
HARGA
982
CIRI-CIRI
972
HIJAU
970
INOVATIF
989

Di TMDHosting mereka mengambil hati. Anda boleh bertanya apa-apa dalam sistem tiket yang akan dijawab dalam 15 minit rata-rata, sokongan adalah kakitangan sysadmin dalaman yang ada 24/7 walaupun pada hari cuti. Mereka mempunyai jadual cadangan yang menyimpan di lokasi terpencil semua fail anda sekurang-kurangnya seminggu sekali. Ping ke London dari pusat data Amsterdam terletak hanya 8.5ms. Anda mendapat CPanel dan Softaculou sehingga anda dapat melaksanakan projek anda dalam 30 saat. Selain itu, mereka mempunyai polisi pengembalian wang 60 hari supaya anda dapat menguji perkhidmatan dengan selamat. Cubalah di www.tmdhosting.com dan beritahu kami pendapat anda.

Gambaran keseluruhan

Hosting TMD ditubuhkan pada tahun 2007 dengan 4 pekerja dan selama 7 tahun mereka bertambah menjadi lebih daripada 70 pekerja dan sekitar 70 000 laman web yang dihoskan. Pertumbuhan yang stabil ini adalah salah satu petunjuk kualiti dalam perkhidmatan hosting.

Syarikat ini telah ditubuhkan di Orlando, FL tetapi mereka telah berkembang dan sekarang telah mengumpulkan perkakasan tingkat atas di 4 pusat data, salah satunya di Amsterdam dan mempunyai masa tindak balas yang cepat ke UK dan seperti yang kita tahu, lokasi projek anda penting SEO dan UX bijak.

Hosting dapat ditingkatkan dan anda boleh memulakannya dengan kecil dan jika projek anda berkembang dari masa ke masa, orang-orang di TMD hosting mempunyai kekuatan untuk menjadikan anda menggunakan mesin yang lebih baik. Mereka menawarkan rancangan yang berbeza seperti hosting web bersama, hosting web reseller, hosting pelayan khusus, hosting e-commerce.

Teknologi

Waktu operasi untuk tahun kalendar terakhir adalah 99.9996% dan berikut adalah pemeriksaan ping dari salah satu pelayan kami yang berpusat di Amsterdam ke alamat IP ujian GTMetrix, yang berpusat di London:

root @ node01 [~] # ping -c10 217.27.250.160
PING 217.27.250.160 (217.27.250.160) 56 (84) bait data.
64 bait dari 217.27.250.160: icmp_seq = 1 ttl = 56 masa = 8.53 ms
64 bait dari 217.27.250.160: icmp_seq = 2 ttl = 56 masa = 8.45 ms
64 bait dari 217.27.250.160: icmp_seq = 3 ttl = 56 masa = 8.48 ms
64 bait dari 217.27.250.160: icmp_seq = 4 ttl = 56 masa = 8.44 ms
64 bait dari 217.27.250.160: icmp_seq = 5 ttl = 56 masa = 8.49 ms

Mereka menggunakan perkakasan tingkat atas dengan pemacu SSD yang berubah beberapa kali dalam setahun dan pelayannya sangat pantas. Anda boleh mengujinya dengan memasang WordPress atau Joomla dan menggunakannya dan berjalan dalam 30 saat (termasuk klik.)

Anda mendapat CPanel jadi anda mendapat semua alat yang diperlukan untuk memindahkan projek anda ke pelayan dalam masa yang singkat. Dengan Softaculou sedia guna, anda boleh memasang aplikasi kegemaran anda dan menggunakannya dalam 30 saat.

Sokongan

Perkara baik mengenai sokongan TMD adalah anda mendapat penghijrahan percuma projek sedia ada anda. Kakitangan sokongan berpengalaman, di rumah, terletak di Eropah dan dengan sistem tiket anda dapat menyelesaikan masalah anda dalam rata-rata 15 min (dalam kes kami, kedua-dua tiket yang kami hantar semasa menguji, dijawab dalam 7 minit)

Apa yang kami sukai tentang TMDhosting adalah sikap mereka terhadap sokongan, inilah yang mereka jawab ketika kami bertanya kepada mereka:

“Kami tidak mengeluarkan satu kedudukan di luar premis kami. Memberikan kualiti yang lebih baik di setiap peringkat perkhidmatan – infrastruktur, perkhidmatan pelanggan dan sokongan teknikal – memerlukan banyak orang bekerja seperti ini. Ini jarang berlaku dengan kedudukan orang luar dan kami tidak pernah mengorbankan kualiti Kami mempunyai perkhidmatan pelanggan, sokongan teknikal dan pentadbir sistem yang tersedia 24/7, walaupun pada hari cuti.

Permintaan awalnya diserahkan dalam masa 15 minit dan kami berusaha memberikan penyelesaian secepat mungkin, rata-rata sekitar 20 minit setelah respons awal. Walaupun begitu, sangat bergantung pada permintaan tersebut, tetapi kebanyakannya ditanggapi dalam 15 minit pertama setelah penyerahannya. Yang lebih rumit memerlukan masa 20 hingga 30 minit dan jika sesuatu sangat sukar, mungkin memakan masa hingga satu jam, tetapi itu jarang berlaku. “

Kelemahannya adalah tidak ada nombor telefon UK untuk sokongan dan kami tidak dapat mencari pilihan sembang langsung di kawasan pengguna (terdapat sembang langsung di laman utama, jadi jika anda mempunyai masalah mendesak, anda mungkin mencubanya, mereka adalah berguna semasa kami menguji perkhidmatan).

Juga, bahagian Tutorial di laman web ini sudah lapuk. Tetapi itu dikompensasi dengan migrasi percuma dan sokongan pantas. Oleh itu, ingatlah – jika anda mempunyai sebarang pertanyaan – hantarkan tiket sokongan.

Keselamatan Data

Salah satu perkara yang paling penting dalam menilai syarikat hosting web yang kami senaraikan di top5hosting adalah betapa seriusnya mereka mengambil keselamatan data dan seberapa selamat data anda dengannya. Pusat data di Amsterdam di mana pelayan dikolokasi mempunyai keselamatan kelas ketenteraan. Inilah yang mereka katakan ketika kami bertanya kepada mereka tentang bagaimana mereka mengendalikan data di syarikat:

“Kami memandang serius keselamatan data dan mempunyai jadual sandaran yang ketat di semua platform kami (dikongsi, dijual semula, VPS / Cloud, khusus) – kami mengambil gambar fail / folder sekurang-kurangnya sekali seminggu, sementara kami melakukan salinan MySQL dan kandungan berkaitan DB lain setiap hari, menyimpannya sehingga 7 hari yang lalu.

Prosesnya automatik, tetapi pentadbir sistem kami akan memeriksa setiap hari, memastikan gambar diambil dengan betul. Semua salinan sandaran disimpan di lokasi terpencil. Dalam pasukan pentadbir sistem kami, kami memiliki orang yang berdedikasi untuk memantau kemungkinan ancaman keselamatan atau pelepasan patch, yang berlaku untuk perisian yang kami gunakan. Kami bertindak balas terhadap ancaman keselamatan dan menerapkan tambalan dengan dasar “secepat mungkin” kami.

Kami menjalin hubungan erat dengan semua vendor perisian kami, seperti CloudLinux dan cPanel dan jarang sekali menerapkan patch sebelum diumumkan kepada umum. Kami juga mempunyai beberapa penyumbang untuk projek-projek ini dalam pasukan kami. “

Perkara yang perlu diingat ketika menyanyi

Pastikan e-mel pendaftaran anda selamat, maklumat DNS dan IP pelayan harus ada jika anda mencarinya (kerana ia tidak dapat dijumpai di kawasan pengguna). Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan, hantarkan tiket sokongan, mereka sangat membantu. Dan anda boleh mengujinya sendiri dengan cara ini 🙂

Pastikan projek anda digunakan di pelayan Amsterdam. Sekiranya anda tidak tahu caranya, minta sokongan untuk memindahkannya. (Sudah tentu sekiranya anda menyasarkan UK dan bukan AS atau Asia.)

Untuk meringkaskannya

TMDHosting sangat terkenal kerana menyediakan teknologi canggih dengan harga yang berpatutan dengan sokongan pelanggan hebat yang percuma. Sangat bagus untuk orang yang tidak mempunyai atau sedikit pengetahuan teknikal kerana mereka dapat memanfaatkannya dan menjimatkan masa dan wang semasa memasang aplikasi, modul dan lain-lain. Mereka juga mempunyai polisi mengembalikan wang selama 2 bulan, jadi kami mengesyorkan agar anda menguji TMDHosting dan tetap bersama mereka jika anda suka perkhidmatan.

LAWATAN logo tmdhosting DAN DAPATKAN DISKAUN 50% KAMI

Teknikal

 • Jaminan Masa Masa 99.9%
 • Persediaan Percuma; Pindah
 • Trafik, E-mel, DB tanpa had
 • Sandaran Mingguan Percuma
 • cPanel
 • CDN CloudFlare percuma
 • Prestasi laman web terbaik dengan SuperCacher
 • Pemasang automatik Untuk Permulaan yang Mudah
 • Pelayan pantas baru dengan prestasi hebat

 • Pusat data terdekat adalah di Amsterdam

Sokongan

 • Sokongan Teknikal 24/7
 • Persediaan Percuma; Pindah
 • Sokongan Eropah 24/7
 • SysAdmins menjaga tiket anda dalam masa 15 minit
 • Mereka memberikan sokongan aplikasi pakar selain hosting (WordPress, Joomla, Magento)

 • Tiada nombor telefon UK untuk sokongan
 • Tiada sembang langsung di kawasan pengguna

Harga

 • Pelan yang fleksibel
 • Boleh dibeli setiap bulan
 • Bermula dari 1.75 £ / bln.
 • Pulangan Wang 60 Hari

 • Kami tidak menemui

Kajian Latar Belakang

Di sini, kami memberikan anda beberapa gambar backend hosting TMD (cPanel) supaya anda dapat idea yang lebih baik mengenai kawasan pengguna intuitif yang anda dapat setelah anda mendaftar.

Prestasi Host Web

Keputusan Ujian tmdhosting

Pingdom menguji prestasi kelajuan dari pelayan Amsterdam mereka.

Seperti yang anda lihat, pemasangan WordPress lalai yang kami buat untuk ujian, tanpa plugin cache atau penyesuaian kelajuan berjalan 85% lebih cepat daripada semua laman web yang diuji.

Masa memuatkan laman web ialah 1.29s.

Keputusan Ujian tmdhosting

Ujian tekanan dari LoadImpact membantu menentukan keupayaan menangani sejumlah pengguna (muat) di laman web anda. Tujuannya adalah untuk melihat bagaimana prestasi laman web anda apabila dikenakan banyak beban yang diharapkan dan tertekan.

Walaupun dengan 25 pengguna melayari laman web kami dari lokasi Brazil, masa muat rata-rata adalah 2s.

Itu adalah beberapa petunjuk yang sangat baik.

Anda juga boleh menyemak, ulasan dan perbandingan syarikat hosting web Top UK yang lain di sini.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me