Potongan Web Hosting Universiti BlueHost

BlueHost mempunyai program baru yang membolehkan pelajar kolej dan universiti mendapatkan akaun hosting web mereka sendiri dengan harga yang jauh lebih rendah.

Harga biasa untuk rancangan web hosting asas bermula pada $ 5,99 / bulan tetapi dengan program BlueHost for Education, anda boleh mendaftar dengan hanya $ 4,95 / bulan. Berikut adalah ciri utama pakej BlueHost for Education:

 • Ruang cakera tidak terhad
 • Lebar jalur tidak terhad
 • Domain tambah
 • GB tanpa had untuk pemindahan laman web
 • Akaun e-mel tersuai
 • Surat Selamat POP3 atau POP3
 • Akses FTP
 • Nama domain percuma selama satu tahun
 • Alat pembinaan portfolio yang menakjubkan

Sekiranya anda seorang pelajar kolej / universiti atau profesor, pastikan untuk mengklik di sini untuk mengakses diskaun program BlueHost for Education.

Apa itu BlueHost for Education, Bagaimanapun?

Program BlueHost khas ini menawarkan penyelesaian hosting web yang mudah dan mesra pengguna untuk pelajar dan fakulti. Dengan hosting web, anda boleh membina tempat untuk meletakkan banyak perkara dalam talian, termasuk portfolio anda, blog anda, resume anda, atau bahkan tugas kelas anda.

Pada masa kini, penting bagi pelajar dan fakulti untuk berada dalam talian. Dengan BlueHost for Education, anda boleh membuat laman web yang luar biasa untuk mempamerkan karya anda dan juga menerbitkan idea anda. Dan setelah anda menamatkan pengajian, anda pasti akan dilengkapi dengan laman web yang boleh anda sampaikan kepada calon atasan anda.

BlueHost akan menjadikan perkara mudah untuk anda. Sekiranya anda seorang pelajar, anda boleh mendaftar untuk akaun. Sekiranya anda seorang pengajar, anda boleh mendapatkan akaun secara PERCUMA. Sekiranya anda seorang pendidik, BlueHost menawarkan program institusi yang menjadikannya tersedia untuk banyak pelajar. Mereka menyediakan banyak alat, tutorial, dan sokongan teknologi yang luar biasa dan berguna sepanjang perjalanan. Anda bahkan tidak perlu menyentuh satu baris kod!

Kepentingan Laman Web Pelajar

Dengan laman web pelajar, anda dapat menunjukkan tujuan dan pencapaian anda kepada bakal majikan dan memperoleh pekerjaan dengan gaji yang baik setelah anda menamatkan pengajian. Sekiranya anda mempunyai perkara unik yang ditawarkan, masukkan secara dalam talian melalui portfolio, blog, atau laman web yang akan menyampaikan mesej anda ke seluruh dunia. Sama seperti membuat jenama anda sendiri yang boleh dipasarkan, dan ini adalah sesuatu yang bakal dicari oleh bakal majikan. Ini boleh merangkumi tugas, blog, resume kerja, penghargaan dan pengiktirafan, serta idea.

Dengan kumpulan pelajar pendidikan, anda akan mendapat ciri berikut yang akan membantu anda mendapatkan berita di luar sana:

 • Nama domain percuma
 • Tutorial dan video cara untuk membantu anda memulakannya dengan segera
 • Alat pembinaan portfolio yang luar biasa seperti WordPress dan Concrete5
 • Akaun e-mel tersuai
 • Sokongan teknikal 24/7 dari pakar

Perkara yang hebat apabila mempunyai kumpulan pelajar pendidikan dengan BlueHost adalah untuk menyimpan! Ini bermaksud, setelah anda lulus, akaun anda akan tetap terbuka, laman web anda akan terus beroperasi, dan anda dapat terus menambahkan kandungan dan membuat perubahan seperti biasa.

Fakulti atau Institusi

BlueHost for Education dianggap hanya dapat memenuhi keperluan pelajar kolej dan universiti apabila ia merangkumi ahli fakulti dan institusi, juga.

Setelah anda disahkan menjadi ahli fakulti, anda boleh mendapatkan akaun BlueHost PERCUMA. Mereka akan memudahkan para pengajar untuk membina portfolio mereka sendiri dan membiasakan diri dengan alat yang dapat digunakan oleh pelajar mereka. Institusi juga dapat membuat akaun mereka sendiri dengan BlueHost, memudahkan pendidik untuk meneroka kemungkinan untuk pelajar mereka.

Perkara terbaik mengenai program BlueHost for Education ialah pentadbir laman web tidak perlu belajar atau mengetahui kod pengaturcaraan yang kompleks.

Ciri dan Faedah Fakulti

Fakulti diberi akaun secara percuma, walaupun BlueHost harus mengesahkan kontrak pengajaran fakulti kepada institusi pendidikan yang mapan. Oleh itu, fakulti boleh menggunakan laman web BlueHost mereka untuk tidak hanya merangkumi tugas kelas dan waktu mengajar, tetapi juga karya yang diterbitkan mereka, serta resume profesional. Mereka juga dapat menggunakan laman web mereka untuk mendorong pelajar mereka mengembangkan kandungan yang diterima secara profesional.

Faedah untuk Institusi Pendidikan

Institusi pendidikan sangat mendorong pelajar mereka untuk mengembangkan kemahiran perniagaan dan teknikal yang dapat mereka gunakan setelah mereka lulus.

Terdapat dua cara untuk anda membuat akaun institusi: berdasarkan yuran atau pra-bayar. Dengan setiap rancangan, BlueHost akan membuat halaman arahan institusi di mana pelajar boleh mendaftar. Ini akan berfungsi sebagai portal web yang membolehkan institusi memantau penyertaan pelajar. Sama ada anda memilih pelan berasaskan yuran atau pra-bayar, anda pasti akan memberi pelajar anda sesuatu yang berharga – mengembangkan kemahiran dalam talian yang akan berguna dalam mana-mana jalan kerjaya yang mereka pilih.

Pelan berdasarkan yuran

Pelan berasaskan bayaran BlueHost for Education menawarkan rancangan hosting yang luar biasa untuk pelajar anda di mana mereka boleh mendaftar dalam talian atau melalui kedai buku anda. Dan sama seperti kedai buku, BlueHost akan membayar yuran margin kepada anda, sama seperti membeli buku teks. Di laman web anda, anda dapat melihat pelajar yang telah mengikuti program ini.

Pelan Prabayar

Pelan prabayar sangat sesuai untuk institusi yang ingin menyelesaikannya terlebih dahulu. Anda boleh menanggung kos jangka awal untuk setiap pelajar yang anda mahukan dalam program ini, yang boleh menjadi 1 hingga 4 tahun. Diskaun kuantiti juga ada. Pelajar akan menanggung yuran pembaharuan mengikut keperluan. Cukup hantarkan senarai pelajar ke BlueHost dan mereka boleh mendaftar dalam talian dengan alamat e-mel mereka. Laman web anda membolehkan anda melihat bilangan pelajar yang telah mendaftar dalam program anda.

Masih tidak pasti mengenai pakej hosting web mana yang tepat untuk keperluan anda? Pergi ke tinjauan penuh saya mengenai BlueHost sebelum melihat penyedia hosting web yang lain. Yakinlah bahawa BlueHost bukan pemula ketika memberikan perkhidmatan berkualiti dengan harga yang sangat berpatutan. Sebenarnya, BlueHost for Education dikuasakan oleh salah satu penyedia hosting web terbaik dan paling mapan di dunia!

Hari ini, BlueHost menjadi tuan rumah berjuta-juta domain dan terus menarik ribuan pelanggan baru setiap bulan dengan perkhidmatan mereka yang pantas, boleh dipercayai, dan mesra pengguna. Percayalah bahawa cawangan yang berorientasikan pelajar syarikat ini akan menjaga anda juga!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me