Ulasan Terperinci mengenai Nice Hotel – Tema WordPress

Perjalanan dan pelancongan telah menjadi sektor global yang paling pesat berkembang pada tahun 2016 ini kira-kira 3.1% daripada KDNK global dan telah berkembang lebih besar daripada sektor pembuatan automotif dan kimia. Hotel dan perniagaan lain yang berkaitan dengan perjalanan memperluas jangkauan mereka dengan membina laman web mereka sendiri, yang memungkinkan mereka memberikan perkhidmatan kepada khalayak global. Pemilik perniagaan memanfaatkan peluang ini kerana lebih mudah, lebih menjimatkan kos, dan lebih berkesan daripada iklan melalui iklan cetak. Sekiranya anda merancang untuk mengembangkan perniagaan hotel atau pelancongan anda dalam talian, masuk akal juga untuk membina laman web anda sendiri!

WordPress tidak diragukan lagi merupakan platform terbaik untuk membina blog atau laman web dari pelbagai jenis dan saiz. Bukan hanya mempunyai koleksi plugin yang besar untuk meningkatkan fungsi laman web, banyak pembangun terus membuat tema WordPress untuk hampir semua jenis laman web. Sekiranya anda perlu membina laman web hotel atau penginapan dengan WordPress, tema premium akan membolehkan anda membuat laman web yang kelihatan profesional. Satu tema seperti itu yang cukup menggembirakan di pasar ThemeForest adalah Nice Hotel – Tema WordPress.

Nice Hotel adalah tema WordPress premium yang direka khas untuk laman web hotel dan penginapan. Ini termasuk ciri-ciri penginapan tertentu seperti sistem tempahan / tempahan dalam talian, tata letak halaman khusus untuk mempamerkan bilik, galeri gambar, dan elemen lain yang diperlukan dalam laman web hotel.

Dalam ulasan terperinci mengenai Nice Hotel – Tema WordPress ini, kami akan mengetahui sama ada betul-betul tema yang sesuai untuk menempah laman web jenis. Seperti mana-mana laman web, anda masih harus memastikan beberapa pengoptimuman tambahan dilakukan memaksimumkan kelajuan laman web anda untuk pengguna.

Gambaran keseluruhan

Nice Hotel – Tema WordPress adalah tema premium yang dibuat untuk hotel, resort, spa, perniagaan mewah berdasarkan perkhidmatan, dan jenis perkhidmatan lain yang memerlukan sistem tempahan atau jenis tempahan. Ini karya lain oleh ThemeForest Elite Author, QuiteNiceStuff, yang mencipta nama untuk dirinya sendiri dengan mengembangkan dan merancang tema WordPress dan templat HTML berkualiti tinggi.

Nice Hotel dilengkapi dengan banyak ciri unik yang mungkin terdapat di hotel dan perniagaan jenis perkhidmatan lain. Ada satu untuk menguruskan perkhidmatan dan penginapan, pengurus acara, bahagian testimoni, dan bahkan sistem tempahan. Ciri-ciri penting lain termasuk bahagian blog, borang hubungan yang berfungsi sepenuhnya, integrasi Peta Google, sekumpulan kod pendek tersuai, ikon media sosial yang indah, dan banyak lagi.

Reka bentuk

The Nice Hotel – Tema WordPress merangkumi sekumpulan pilihan tema yang mudah digunakan yang membolehkan anda mengkonfigurasi laman web anda dengan masa dan usaha minimum. Ia mempunyai panel tema lanjutan yang sepenuhnya tidak berjenama, yang membolehkan anda menambahkan nama dan logo syarikat anda dengan mudah. Ia juga mempunyai reka bentuk responsif sehingga berfungsi dengan sempurna pada semua peranti dan saiz skrin seperti iPhone dan iPad. Ia mempunyai susun atur yang ringkas dan moden yang menjadikannya berfungsi dan mudah digunakan untuk laman web yang memerlukan banyak kandungan (atau bahkan yang hanya mempunyai sedikit kandungan).

Tidak seperti tema WordPress hotel premium yang lain, Nice Hotel cukup unik kerana menjauhkan diri dari semua reka bentuk moden dan rata yang biasa terdapat dalam tema pada masa ini. Sebaliknya, ia tetap berpegang pada apa yang paling kita tahu semasa log masuk ke Internet. Apa yang hebat ialah ia berjaya kelihatan begitu menarik walaupun tidak menyesuaikan diri dengan beberapa estetika yang lebih bergaya. Nice Hotel mempunyai lebar tetap, bersama dengan tempat yang elegan di bahagian atas halaman di mana anda boleh meletakkan logo syarikat anda. Anda juga boleh menemui butang media sosial di bahagian atas halaman, sementara butang Pesan Sekarang diletakkan tepat di mana tetamu dan pelawat anda akan melihatnya terlebih dahulu. Semua maklumat kenalan anda disediakan untuk dilihat oleh pengunjung dengan segera, yang tetap berada di bahagian atas halaman walaupun pengunjung mengakses laman web anda pada peranti mudah alih mereka. Sementara itu, slaid berfungsi sebagai tempat yang tepat untuk memaparkan foto bilik hotel (atau perkhidmatan lain yang anda tawarkan), termasuk modul overlay untuk pengunjung meninju ketika mereka ingin menginap di hotel anda.

Nice Hotel juga mempunyai kawasan pengurusan penginapan di bahagian belakang yang membolehkan anda menambah dan membuang ruangan, gambar, dan keterangan tertentu. Sistem tempahan, sebaliknya, menghantar permintaan terus ke peti masuk anda. Ini menjadikan perkara lebih selesa untuk anda kerana tetamu anda tidak perlu lagi menghubungi anda melalui telefon, membiarkan anda menghabiskan lebih banyak masa untuk aspek perniagaan anda yang lain.

Tema siap terjemahan, yang bermaksud tetamu dari negara lain dapat memahami kandungan laman web anda dalam bahasa ibunda mereka. Ini sangat penting untuk perniagaan jenis perkhidmatan, memandangkan anda pasti meminta orang datang ke perniagaan anda dari seluruh pelosok dunia. Selain daripada ini, anda boleh memilih dari 4 kulit yang berbeza, dan menambah kawasan pengurusan acara di mana anda dapat mempamerkan peristiwa besar yang berlaku di tanah anda. Terdapat juga bahagian testimoni, halaman kenalan, galeri foto, dan bahagian blog. Dengan ini, Nice Hotel adalah apa yang anda perlukan untuk kehadiran Web yang berjaya!

Ciri-ciri utama

Jadi apa yang menjadikan Nice Hotel – WordPress Theme menonjol daripada persaingan? Berikut adalah ciri utama yang mesti anda nantikan dalam tema yang menakjubkan ini:

 • Panel pilihan yang senang digunakan. Anda boleh mengubah tetapan tema dan membuat penampilan dan nuansa unik untuk laman web anda.
 • Templat halaman tersuai. Buat halaman yang menakjubkan dengan templat yang telah dibuat, lengkap dengan susun atur dan fungsi khas.
 • Pengurusan penginapan. Ini membolehkan anda menambahkan keterangan dan gambar bilik yang tersedia dan perkhidmatan lain yang mungkin anda tawarkan.
 • Ahli sihir tempahan. Di sini, para tetamu boleh menempah bilik / perkhidmatan yang akan dihantar terus ke peti masuk anda.
 • Halaman Hubungi Kami berfungsi sepenuhnya. Halaman kenalan yang mudah dikonfigurasikan membolehkan pelanggan menghubungi anda dengan cara yang cepat dan paling senang. Ia juga disatukan dengan Peta Google sehingga tetamu dapat mencari perniagaan anda dengan mudah.
 • Perkongsian media sosial. Pengguna boleh mengklik ikon media sosial sehingga mereka dapat berkongsi kandungan anda dengan rakan.
 • 4 kulit pra-reka. Nice Hotel dilengkapi dengan 4 kulit, serta pilihan untuk membuat sendiri menggunakan pemilih warna.
 • Peti cahaya. Dengan mengklik gambar, ia akan muncul pada ukuran yang lebih besar di atas latar belakang gelap.
 • Menu drop-down. Sebahagian daripada navigasi tema adalah menu lungsur dan sub-menu.
 • Pengurusan acara. Di sini, anda boleh menambahkan semua acara terbaru dan terbesar anda menggunakan pengurus acara terbina dalam.
 • Pengurusan testimoni. Beritahu orang lain betapa gembira pelanggan anda dengan perkhidmatan anda! Pilih testimoni yang paling anda sukai dan tambahkan secara automatik ke laman utama laman web anda.
 • Widget tersuai. Widget khusus menyediakan fungsi khusus untuk laman web anda.
 • Kod pendek tersuai. Tambahkan elemen khas pada siaran dan halaman anda.
 • Fail grafik berlapis. Sesuai untuk mereka yang mahukan kawalan sepenuhnya terhadap reka bentuk tema.
 • Terjemahan siap. Nice Hotel serasi dan telah diuji sepenuhnya dengan versi terbaru WPML.
 • Sesuai dengan peranti mudah alih. Tema ini responsif dan boleh digunakan pada pelbagai peranti mudah alih seperti iPhone dan iPad.

Ciri terkenal lain termasuk:

 • Lebar tetap
 • Menu teratas
 • 2 lajur
 • Penyatuan Peta Google
 • Integrasi BuddyPress
 • Integrasi YouTube dan Vimeo
 • Integrasi Skype, LinkedIn, dan Gravatar
 • Bahagian blog
 • Penyetempatan
 • Saiz semula gambar automatik
 • Pemetaan
 • Komen berangkai
 • Jenis pos tersuai

QuiteNiceStuff juga memberikan sokongan berkualiti tinggi, yang hadir sebagai ciri standard dalam semua produk mereka. Mereka biasanya bertindak balas dalam masa 24 jam pada hari bekerja. Semua keperluan anda diliputi dengan tema ini!

Kebaikan dan keburukan

Tema premium telah menjadi bahagian penting dari laman web berasaskan WordPress profesional yang bertujuan untuk perjalanan dan pelancongan. Walau bagaimanapun, dengan banyak pengarang tema premium dan menjualnya, sukar bagi anda untuk mempertimbangkan kemungkinan kekurangan produk. Mudah-mudahan, kebaikan dan keburukan berikut akan membantu jika anda mempertimbangkan untuk memilih Nice Hotel – Tema WordPress:

Kelebihan
 • Tema premium seperti Nice Hotel hadir dengan sokongan rasmi, biasanya melalui forum, telefon, e-mel, dan lain-lain. Pengguna tema premium biasanya mendapat respons segera dari pengarang tema, serta bantuan untuk menyelesaikan masalah atau masalah keselamatan.
 • Kualiti tema WordPress premium, yang bertujuan menjana pendapatan, jauh lebih tinggi berbanding tema percuma. Bagi pengarang dan kedai tema premium, kualiti tinggi menghasilkan maklum balas positif di mana tema mereka terus bertambah baik apabila semakin banyak pengguna menggunakannya.
 • Nice Hotel dilengkapi dengan fungsi canggih seperti panel pilihan tema terbina dalam yang menjadikan penyesuaian dan konfigurasi laman lebih mudah, pemalam lanjutan, sistem tempahan / tempahan, dan banyak lagi.
 • Reka bentuk tema WordPress premium biasanya jauh lebih baik dalam hampir semua aspek, dari susun atur halaman, hingga widget dan menu admin backend. Tema hotel atau penginapan dengan reka bentuk yang bersih dan menarik banyak memajukan jenama anda dan menarik lebih ramai tetamu dan prospek.
 • Keselamatan adalah keutamaan untuk tema premium seperti Nice Hotel. Untuk mendapatkan pijakan di pasaran yang kompetitif, pengarang tema premium harus melabur untuk memenuhi standard keselamatan pengguna yang tinggi.
 • Dengan tema WordPress premium, kitaran kemas kini lebih ketat berbanding rakan sejawatnya yang percuma. Ini tidak hanya mempengaruhi kesesuaian tema dengan versi terkini WordPress, tetapi dengan banyak perkara penting lain yang perlu ditangani, seperti masalah pepijat dan keselamatan. Terdapat banyak masalah yang mungkin timbul dari tema WordPress yang ketinggalan zaman, jadi satu-satunya cara untuk mengelakkannya adalah kemas kini yang kerap, yang cenderung menjadi pilihan penulis tema premium.
Keburukan
 • Harga untuk tema WordPress premium yang cantik dan kaya ciri itu mungkin melebihi anggaran anda dan masih memerlukan bayaran lebih lanjut untuk lesen tersebut. Sekiranya anda menjalankan laman web kecil dengan anggaran had atau sekadar hobi, mungkin sebenarnya tidak memperoleh cukup wang untuk mengimbangi kos tema. Tema yang memerlukan anda membayar yuran pelesenan setiap tahun boleh membakar dompet anda dengan serius!
 • Pada masa ini, masih belum ada proses tinjauan rasmi untuk tema WordPress berbayar, tidak seperti tema percuma yang menjalani proses tinjauan standard WordPress. Ini bermaksud bahawa pembangun tema premium dapat dengan mudah mengabaikan amalan terbaik pembangunan WordPress dalam aspek tertentu. Ini boleh menyebabkan masalah kecil atau mungkin lebih mahal.
 • Tema WordPress premium cenderung menderita “bloat”. Ini biasanya merupakan pertukaran untuk lebih banyak ciri dan fungsi yang lebih baik. Sebilangan pengguna, bagaimanapun, mungkin menganggap beberapa ciri ini tidak perlu, dan bahkan dapat melambatkan kelajuan laman web.
 • Setelah tema berbayar dikeluarkan dari pasaran atau pengarang berhenti menjualnya, anda tidak akan lagi mendapat sokongan dan kemas kini. Apabila ini berlaku, anda harus beralih ke tema lain (yang mungkin memakan masa), dan anda akan kehilangan wang yang anda laburkan.

Tidak ada jawapan yang jelas mengenai sama ada tema WordPress premium lebih baik daripada tema percuma atau tidak. Ini adalah keputusan anda untuk memilih tema premium, dan ini bergantung pada keperluan laman web anda dan juga anggaran anda. Oleh itu, sebelum membeli Nice Hotel (atau tema lain dalam hal ini), pastikan untuk mempertimbangkan kebaikan dan keburukan dan periksa testimoni pelanggan untuk mengetahui apa yang mereka katakan mengenai tema ini.

Keputusan Akhir – Tema yang Direka dengan Cantik Dengan Sistem Tempahan yang Bagus

The Nice Hotel – Tema WordPress adalah salah satu tema WordPress hotel terlaris, bertaraf tinggi di ThemeForest – dan kerana banyak alasan yang baik! Bukan hanya berpatutan dan boleh dipercayai, ia dirancang dengan indah dan dilengkapi dengan semua ciri yang diperlukan untuk anda membina hotel, resort, spa, atau laman web jenis profesional yang berfungsi sepenuhnya, atau mana-mana jenis laman web lain yang memerlukan sistem tempahan yang berfungsi. Ini tidak disertakan dengan “fluff” – jumlah alat dan pilihan yang betul yang pasti anda akan gunakan, dan alat yang tidak akan membawa kelajuan laman web anda ke parit. Oleh itu, jika anda mencari tema yang sesuai untuk laman web jenis tempahan, pastikan untuk melihat Nice Hotel. Anda pasti tidak akan menyesal!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me