Adakah Saya Memerlukan Pengimbas Tapak SG SiteGround (Ulasan 2020): Adakah Ia Berharga? Berapa Kos?

Kajian Pemberitahuan E-mel Pengimbas Laman SiteGround SG (2020)

SiteGround adalah syarikat hosting web terurus yang sangat selamat selain sentiasa diperingkat dan disyorkan sebagai hos web terbaik oleh sebilangan orang.

Namun, ada perkara tertentu yang perlu anda ketahui sebelum mendaftar dengan mana-mana rancangan & pakej hosting laman web SiteGround. Anda mesti bertanya pada diri sendiri – Adakah anda benar-benar memerlukan Pengimbas Laman SG SiteGround? Adakah ia sangat berbaloi? (Maksud saya berbaloi dengan kos) jika tidak, anda akhirnya akan menghabiskan wang anda secara tidak perlu untuk sesuatu yang sebenarnya tidak diperlukan!

Nota Pantas mengenai Ciri Keselamatan SiteGround

Sekarang, mari kita bincangkan sedikit mengenai keselamatan laman web yang ditawarkan SiteGround dengan akaun hosting webnya kepada pelanggan mereka. Tidak seperti banyak syarikat hosting web berkualiti rendah tanpa jaminan di luar sana, SiteGround mempunyai kualiti pelayan unggul yang sangat selamat dengan syarikat itu sentiasa mengeluarkan kemas kini perisian dan juga bekerja keras untuk membuat tampalan keselamatan untuk sebarang malware atau kerentanan terbaru yang dijumpai.

Laman web anda yang dihoskan dengan SiteGround sudah sangat selamat dan oleh itu anda tidak memerlukan peningkatan keselamatan (dalam bentuk SG SiteScanner).

Jadi, Apa itu Perkhidmatan Pemantauan Malware Pengimbas Laman SG dari SiteGround?

SG Site Scanner merujuk kepada perkhidmatan pengesanan dan pemantauan malware SiteGround atau sistem amaran awal yang dikuasakan oleh rakan keselamatan mereka, Sucuri (salah satu penyedia perkhidmatan Pemantauan & Pemindaian Senarai Hitam Malware terbesar). SG Site Scanner mengimbas semua pautan setiap hari yang boleh diakses dari laman utama laman web anda (sekali diaktifkan).

Kajian Laporan Perkhidmatan Pemantauan Pengimbas Laman Web SiteGround SG

Juga, Ia akan memeriksa laman web anda di seluruh laman web berasaskan keselamatan yang terkenal untuk memastikan sama ada Domain anda telah disenarai hitam oleh salah satu daripada mereka atau tidak. Sekiranya Pengimbas Laman SG mengesan masalah seperti itu, pihaknya akan segera menghantar pemberitahuan melalui E-mel kepada anda. Oleh itu, ini membantu anda mengambil tindakan segera dan mendapatkan penyelesaian segera terhadap masalah tersebut untuk melindungi reputasi perniagaan, pelanggan, dan pendapatan anda.

�� Apa Yang Baik Tentang Pengimbas Laman SG?

1. Sistem Pengimbasan & Laporan Malware yang cekap
2. Rakan Pemantau Malware yang Baik Seperti Sucuri
3. Antara Muka Yang Lebih Mudah & Mesra Untuk Pengimbasan Ancaman
4. Pemberitahuan & Kemas Kini E-mel Segera
5. Laporan Yang Boleh Diuruskan dengan Mingguan dengan Mudah

�� Apa Yang Buruk Tentang Pengimbas Laman SG?

Sama seperti penyedia hosting web lain, SiteGround bekerjasama dengan perkhidmatan pihak ketiga yang lain untuk menjual semula rancangan mereka dan pada masa yang sama membantu pelanggan mereka dalam melindungi laman web mereka. Pada pendapat saya, Pengimbas Laman SG semestinya percuma dan anda seharusnya tidak membayarnya! Tetapi ia adalah perkhidmatan berbayar ketika datang ke SiteGround atau penyedia hosting web lain yang menawarkan perkhidmatan keselamatan dan pemantauan laman web ini sebagai tambahan berbayar tambahan.

Jadi, Perlukah Saya Dapatkan Pengimbas Laman SG? Adakah Perlu Dibeli?

JAWAPAN PENDEK: TIDAK, TIDAK PERLU!

Sebagai gantinya, dapatkan plugin keselamatan Wordfence percuma yang dapat mengimbas pelayan anda 24/7 dan juga dapat membersihkan sebarang ancaman laman web yang berpotensi daripada memesan perkhidmatan pemantauan perisian jahat SG Site Scround yang mahal dari SiteGround. SiteGround’s SG Site Scanner menawarkan perkhidmatan pemantauan perisian hasad yang serupa seperti Bluehost’s SiteLock Security atau iPage’s Security Suite, yang lebih kurang berfungsi dengan cara yang sama. Pemula menganggap perkhidmatan tambahan tambahan ini berguna dan membelinya semasa mendaftar. Manakala, kebanyakan yang lain secara cerdik mengabaikannya sepenuhnya dan memilih untuk pemalam WordPress percuma seperti Wordfence.

Berapa Kos Pengimbas Laman SG SiteGround? [Butiran Harga]

Maklumat Harga Pengimbas Laman SG SiteGround
Harga Permulaan$ 19.80 setahun ($ 1.65 bulanan)
Harga Pembaharuan$ 19.80 setahun ($ 1.65 bulanan)
(Kos Pembaharuan Sama)

Kos Pengimbas Tapak SG SiteGround $ 19.80 setahun atau $ 1.65 sebulan dengan harga pembaharuan yang sama juga. Perkhidmatan tambahan pemantauan keselamatan tambahan pilihan oleh SiteGround (dikuasakan oleh Sucuri) boleh bila-bila masa ditambahkan atau dikeluarkan dari pakej hosting web SiteGround anda.

Oleh itu, anda boleh membayar setiap tahun untuk perkhidmatan SG Site Scround SiteGround secara langsung semasa Proses Pendaftaran mereka.

Tambahan Pengimbas Laman SG SiteGround melalui Kawasan Pengguna

Atau anda juga boleh memesan alat pemindaian ancaman dan malware ini dari SiteGround pada bila-bila masa kemudian (sepenuhnya bergantung kepada anda).

Pengimbas Laman Wordfence vs SG (Dikuasakan oleh Sucuri): Ulasan & Perbandingan (2020)

SiteGround SG Site Scanner vs Wordfence (Ulasan & Perbandingan 2020)

Wordfence adalah penyedia perkhidmatan keselamatan kelas atas (dengan kedua-dua Pelan Percuma & Berbayar) untuk pengguna WordPress dan dikuasakan khas oleh Ancaman Pertahanan Ancaman mereka yang sentiasa dikemas kini. Versi asas Wordfence WordPress Plugin adalah percuma, menawarkan penggunanya pelbagai ciri keselamatan (apabila diaktifkan). Dengan menggunakan alat pengimbasan laman web seperti Wordfence, anda dapat melepaskan pelbagai mekanisme keselamatan yang akan melindungi laman web anda sepenuhnya dari penggodam dan kod berbahaya.

Juga, Firewall Wordfence cukup kuat untuk melindungi laman web anda dan mencegah sebarang bentuk serangan. Ini menggunakan peraturan firewall yang paling terkini, mencegah IP jahat dan menawarkan perlindungan yang boleh dipercayai dan mencukupi ke laman WordPress anda. Lebih-lebih lagi, Wordfence memikul tanggungjawab penting yang berkaitan dengan keselamatan dengan penuh perhatian sebelum membenarkan lalu lintas ke blog atau laman web anda.

NOTA: Tidak seperti Wordfence, SG Site Scanner SiteGround bukanlah aplikasi yang akan memberi anda perlindungan sepenuhnya ke laman web anda daripada serangan apa pun. Ini hanya pemantauan peretasan berbayar pilihan / kod jahat yang memeriksa ciri tambahan keselamatan dari SiteGround.

Kesimpulan: Adakah Pengimbas Laman SG Diperlukan? Adakah Anda Memerlukan Tambahan Keselamatan Berbayar Ini Dari SiteGround Untuk Laman Web Anda?

Semasa memeriksa semasa pembelian rancangan hosting web SiteGround, mereka akan memberi anda pilihan untuk menambahkan SG Site Scanner dengan bayaran tambahan (yang merupakan fitur tambahan pilihan). Sekiranya anda bertanya kepada saya atau teknisi WordPress yang lain, jawapan yang paling biasa yang anda akan dapat ialah – TIDAK, ANDA TIDAK PERLU SCANNER LAMAN SG SITEGROUND PADA MEMBELI PERKHIDMATAN PENGHANTARAN WEB MEREKA! Terdapat pelbagai aplikasi keselamatan percuma lain yang akan mengimbas laman web anda untuk perisian hasad (Wordfence menjadi alternatif percuma yang saya gunakan juga).

Oleh itu, anda boleh menuju ke SiteGround.com, memilih rancangan hosting untuk laman web anda dan kemudian memilihnya Perlindungan Privasi Domain ciri (pilihan lagi), dan akhirnya nyahtandakan Pengimbas Laman SG perkhidmatan.


Klik Di Sini Untuk Mengetahui Sama ada Anda Memerlukan Perlindungan Privasi Domain SiteGround (Domain ID Protect) Atau Tidak?

Adakah Anda Mengesyorkan Hosting SiteGround? Ya, betul! Suite keselamatan tingkat pelayan canggih mereka, sokongan pelanggan premium, dan perkakasan dan perisian peringkat perusahaan terbaik di kelas pasti menjadikan SiteGround adalah persekitaran paling selamat untuk menjadi tuan rumah blog atau laman web anda. Saya harap semakan kami terus berjalan Adakah Anda Memerlukan Pengimbas Laman SG SiteGround? Adakah Ia Berharga?? sangat membantu anda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me