Kajian Hosting Dedicated SiteGround 2020 [Dapatkan DISKAUN 70%]

PROS SITEGROUND DEDICATED HOSTING
1. Nilai hos pelayan bersama # 1 dalam banyak tinjauan Facebook dan juga dianggap sebagai hos khusus terbaik
2. Jauh lebih dipercayai jika dibandingkan dengan hosting pelayan bersama dan awan
3. Mengehoskan sebarang jenis laman web dengan persekitaran hosting khusus, akses pelayan root, dan cPanel & WHM percuma
4. Sokongan VIP Dedicated Premium 24/7 dengan jaminan masa upah 99,99%
5. Mengendalikan laman web dengan lonjakan lalu lintas yang padat dengan tambahan penggalak prestasi pilihan
6. Masa memuatkan laman web dengan pantas dengan teknologi kelajuan pelayan yang unggul di SiteGround
7. Akaun hosting pelayan Dedicated anda merangkumi alamat IP khusus dan DNS peribadi percuma
8. Firewall khusus yang ditawarkan dengan pelayan khusus SiteGround dapat membantu anda dalam pelaksanaan dasar kawalan akses
9. Tahap fleksibiliti dan keselamatan yang lebih tinggi untuk menambah / menukar perisian dan pelayan konfigurasi
KEBURUKAN SITEGROUND DEDICATED HOSTING
1. Sebilangan besar pengguna mungkin menganggap rancangan hosting SiteGround Dedicated (berharga $ 229 / bulan) agak mahal jika dibandingkan dengan rancangan pelayan cloud mereka
2. Bayaran sekali sebanyak $ 99 adalah dikenakan untuk menyediakan Pelayan Dedicated SiteGround anda
PERINGKAT HOSTING BERDEDIKASI SITEGROUND
Hosting Pelayan Dedicated SiteGround
Masa Masa & Kebolehpercayaan
5.0/5.0
Hosting Pelayan Dedicated SiteGround
Kelajuan & Prestasi
5.0/5.0
Hosting Pelayan Dedicated SiteGround
Ciri & Pengimbangan Beban
5.0/5.0
Hosting Pelayan Dedicated SiteGround
Keselamatan & Perlindungan Anti-Hack
5.0/5.0
Hosting Pelayan Dedicated SiteGround
Harga & Nilai
4.0/5.0
Hosting Pelayan Dedicated SiteGround
Sokongan pengguna
5.0/5.0
KEDUDUKAN KESELURUHAN4.8/5.0
RINGKASAN TINJAUAN HOSTING DEDICATED SITEGROUND
Pelan hosting Dedicated peringkat permulaan SiteGround digunakan untuk menanggung kos anda $ 229 sebulan yang kelihatan mahal tetapi berbaloi dengan kos terutamanya untuk pelbagai ciri, prestasi, kualiti perkhidmatan, kelajuan sepantas kilat, dan sokongan teknikal VIP yang anda dapat. Sekiranya anda mencari penyedia hosting Dedicated yang dikendalikan berkualiti untuk laman web anda, maka anda boleh mencuba perkhidmatan hosting Cloud SiteGround tanpa ragu-ragu kerana SiteGround telah membatalkan rancangan hosting Dedicated mereka beberapa waktu lalu. Lebih-lebih lagi, rancangan awan mereka adalah mesra bajet kerana ia hanya akan dikenakan biaya $ 80 setiap bulan dan dapat memenuhi keperluan anda dengan selesa.

Mencari penyelesaian pelayan khusus seperti hosting yang menawarkan platform dengan sumber pelayan untuk membina laman web pengendalian beban trafik dengan ketersediaan tinggi dan berat?

NOTA: SiteGround telah menghentikan Penyelesaian Hosting Dedicated yang mahal tetapi kuat dan telah menggantikannya dengan Perkhidmatan Hosting Awan yang lebih murah tetapi boleh diskalakan dan dengan penyelesaian Hosting Server Enterprise yang dibuat khas mereka.

ANDA DAPAT MEMERIKSA PELAN CLOUD MEREKA YANG LEBIH MURAH, LEBIH FLEKSIBEL & LEBIH BAIK SITEGROUND DEDICATED HOSTING ALTERNATIF…

ATAU ANDA JUGA DAPAT MEMERIKSA KELUARGA KAMI …

Oleh itu, saya mesti memberitahu anda bahawa anda berada di tempat yang betul kerana kami akan mengkaji rancangan hosting pelayan khusus SiteGround untuk memberitahu anda sama ada layak untuk menghoskan laman web anda di pelayan khusus mereka atau tidak?

Perkhidmatan hosting pelayan khusus harus memberi tumpuan kepada menyediakan laman web anda asas yang tidak tahan jumlah trafik yang tinggi dan lonjakan untuk memberi anda kawalan sepenuhnya terhadap kegiatannya.

SiteGround adalah penyedia hosting khusus yang dikendalikan secara bebas yang terlibat dalam Pemantauan 24/7 mesin anda dan bertindak balas dengan serta-merta (sekiranya ada masalah yang dihadapi). Rancangan hosting khusus mereka adalah diuruskan sepenuhnya dan ini bermaksud bahawa SiteGround akan sentiasa menyimpannya perisian terkini.

Terdapat begitu banyak jenis pilihan hosting yang menjadi sangat membingungkan dan sukar untuk memilih penyelesaian yang tepat untuk perniagaan anda. Oleh itu, mari kita perhatikan perincian perkhidmatan Hosting Dedicated yang ditawarkan oleh SiteGround.

Apa itu Hosting Dedicated SiteGround?

Perkhidmatan hosting khusus oleh SiteGround (juga terkenal sebagai pelayan khusus atau perkhidmatan hosting pelayan terurus) adalah jenis pilihan hosting di mana syarikat akan dapat menyewa keseluruhan pelayan (biasanya ditempatkan di pusat data). Host web tidak hanya menyediakan alat hosting pelayan tetapi juga dapat menawarkan pentadbiran dan perkhidmatan lanjutan yang lain.

Tidak seperti pengaturan hosting pelayan bersama, perkhidmatan hosting pelayan Dedicated adalah bentuk pengaturan pelayan yang sangat fleksibel kerana memberikan klien / organisasi kawalan sepenuhnya ke atas pelayan, perisian & sistem keselamatan. Inilah sebabnya mengapa hosting pelayan khusus cukup mahal kerana ciri hosting yang dikemas dan unggul menaip.

Mengapa memilih Siteground hosting khusus berbanding hosting pelayan bersama?

Keuntungan hosting SiteGround Dedicated berbanding pelayan hosting bersama

Terdapat terlalu banyak penyedia hosting khusus di pasaran sekarang, tetapi tidak semuanya menawarkan fungsi pelayan yang kaya dengan harga yang berpatutan. Sekiranya anda berfikir untuk membeli rancangan hosting khusus baru atau menukar jenis hosting anda dari pelayan kongsi asas atau pelayan awan murah ke pelayan khusus, hosting pelayan khusus SiteGround adalah pilihan terbaik! Anda juga boleh klik di sini untuk melihat rancangan hosting Pelayan Awan SiteGround.

1. Hosting Server Premium Terurus sepenuhnya

SiteGround akan membantu anda dalam menyediakan pelayan berdedikasi sendiri di mana anda akan dapat menghoskan laman web anda pada mesin khas yang dikendalikan dan disediakan oleh pasukan pakar mereka. Dengan hosting pelayan Dedicated SiteGround, anda akan diberikan banyak perisian proprietari inovatif untuk meningkatkan prestasi pelayan anda dan memberi anda lebih banyak fungsi peringkat pelayan daripada orang lain.

2. Pelayan Khusus Di 3 Benua

SiteGround telah melancarkan lokasi pelayan di luar USA dengan menambahkan sebilangan pelayan di Eropah dan akhirnya di Asia Pasifik wilayah. Bukan hanya pelanggan hosting pelayan bersama SiteGround tetapi juga pengguna awan separa berdedikasi, dan perkhidmatan hosting khusus mereka kini dapat membeli pelayan di salah satu lokasi ini.

3. Penggalak Prestasi Hak Milik

Anda boleh meningkatkan pelayan khusus SiteGround hanya dengan menambahkan a penggalak prestasi yang mempunyai persediaan pelayan khas. Ini bertindak sebagai perisian berkuasa dan kos efektif pilihan untuk mencapai prestasi yang lebih tinggi (jika tidak hanya pada perkakasan mahal).

4. Perisian Geeky Tanpa Kos Tambahan

Setiap akaun pelayan khusus boleh merangkumi alat unik SiteGround yang dikembangkan secara percuma seperti yang telah kami kembangkan Joomla & Autopdate WordPress, Persekitaran pementasan pelayan Joomla & WordPress, CDN Cloudflare, SSH & WP-CLI, Git Bersepadu dan banyak lagi. Satu-satunya syarat untuk tawaran percuma adalah apabila pengguna menerima perisian proprietari tersebut, akses root mereka akan dicabut.

5. Sokongan VIP 24/7

SiteGround selalu menawarkan pelanggannya sokongan VIP yang cepat dengan rancangan hosting khusus mereka oleh pakar terlatih. Dengan tiada masa untuk berbual atau telefon untuk pelanggan hosting mereka yang berdedikasi dan kurang dari 10 minit masa respons pada tiket, anda tidak boleh meminta apa-apa lagi. Boleh awak?

Klik Di Sini Untuk Menghubungi Khidmat Pelanggan SiteGround

Harga, Pelan & Ciri Hosting Dedicated Siteground

Dengan 3 jenis rancangan hosting pelayan khusus, SiteGround memudahkan anda membeli pelayan khusus mengikut keperluan dan anggaran perniagaan anda. Berikut adalah beberapa ciri dan spesifikasi utama dari semua rancangan hosting khusus SiteGround:

1. Pelan Kemasukan Pelayan (Harga pada $ 229.00 / bln.)

»Ruang Cakera SSD 960 GB
»Lebar Jalur 5 TB
»RAM 4 GB DDR3
»CPU Intel Xeon E3-1230
»Kelajuan Jam CPU 3,20 GHz
»4 Core CPU
»8 Benang CPU
»Cache CPU 8 MB

2. Pelan Pelayan Kuasa (Harga pada $ 329.00 / bln.)

»Ruang Cakera SSD 960 GB
»Lebar Jalur 5 TB
»RAM 16 GB DDR3
»CPU Intel Xeon E3-1270
»Kelajuan Jam CPU 3.50 GHz
»4 Core CPU
»8 Benang CPU
»Cache CPU 8 MB

3. Pelan Pelayan Super Power (Harga pada $ 429.00 / bln.)

»Ruang Cakera SSD 2 x 960 GB dalam RAID 1
»Lebar Jalur 5 TB
»RAM 16 GB DDR3
»2 x CPU Intel Xeon E5-2620
»Kelajuan Jam CPU 2.00 GHz
»2 x 6 teras CPU
»2 x 12 Benang CPU
»Cache CPU 15 MB

NOTA: Harga SiteGround mungkin sedikit berbeza bergantung pada lokasi pelayan khusus yang anda pilih. Juga, caj SiteGround $ 99 sebagai bayaran sekali untuk menyediakan akaun hosting pelayan khusus SiteGround anda. Walau bagaimanapun, DNS Peribadi disertakan percuma dengan semua pelayan Dedicated mereka akaun.

Diskaun Hosting Dedicated Siteground (Kupon & Kod Promosi)

Malangnya, SiteGround tidak menawarkan kod kupon dengan rancangan hosting Dedicated mereka. Tetapi anda boleh mendapat potongan kecil jika anda membeli lebih dari satu bulan langganan hosting khusus mereka terlebih dahulu. Tidak seperti pelayan Dedicated mereka (kini dihentikan) dan rancangan hosting pelayan Awan, anda akan mendapat diskaun besar pada rancangan hosting pelayan Bersama SiteGround.

SiteGround Cloud vs Pelayan Dedicated: Sekiranya saya memilih rancangan SiteGround Dedicated hosting atau Cloud hosting?

Hosting Pelayan Awan SiteGround vs Hosting Pelayan Dedicated (Ulasan & Perbandingan 2020)

Cloud Hosting dan Hosting Server Dedicated SiteGround adalah penyelesaian hosting yang sangat berbeza ketika datang ke penyediaan dan pengurusan pelayan. Hosting pelayan khusus SiteGround memberi anda lebih banyak kebebasan dan dengan itu anda dapat memesannya dengan akses root ke akaun hosting SiteGround dan WHM anda. WHM cPanel yang disertakan dengan rancangan pelayan khusus SiteGround dapat membantu anda membuat, membuang atau mengurus akaun hosting anda sendiri dan itu juga di peringkat pelayan.

Pelan hosting pelayan khusus mereka juga membolehkan anda membuat pengubahsuaian global pada konfigurasi pelayan hosting anda. Selain itu, hosting pelayan khusus SiteGround jauh lebih hebat daripada hosting Cloud mereka dan juga menawarkan sumber pelayan yang mencukupi untuk menghoskan laman web anda.

Sekiranya sumber pelayan laman web anda tidak dapat dipenuhi oleh pelayan bersama SiteGround dan anda bahkan tidak mempunyai cukup dana untuk membeli rancangan hosting pelayan khusus mereka, maka rancangan hosting Cloud mereka juga boleh menjadi penyelesaian yang sangat wajar. Pelan hosting pelayan bersama SiteGround sangat bagus untuk pemula atau laman web dengan lalu lintas terhad. Tetapi untuk laman web dengan trafik yang tinggi, lebih banyak sumber pelayan diperlukan dan oleh itu berdasarkan anggaran anda, masuk akal untuk digunakan Rancangan hosting laman web atau pelayan khusus SiteGround. Jadi, akhirnya anda perlu membuat panggilan antara kedua-duanya (Pelayan Awan atau Dedicated) dengan menganggap belanjawan anda sebagai faktor penentu penting.

Jadi, itu sahaja Kajian Hosting Dedicated SiteGround (2020) yang sekarang dihentikan dan itulah sebabnya anda boleh menggunakan Perkhidmatan Hosting Cloud mereka kerana ia sama kuat dan berskala untuk memenuhi keperluan perniagaan anda yang semakin meningkat. Dan jika anda mempunyai keraguan atau pertanyaan berkaitan pelayan Dedicated / Cloud / Enterprise, anda boleh menghubungi pasukan sokongan VIP SiteGround 24/7.

ATAU ANDA JUGA DAPAT MEMERIKSA…

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me