Tinjauan Hosting SiteGround VPS 2020 (Kupon Diskaun 70%)

PROS SITEGROUND VPS HOSTING
1. $ 11.95 / bulan (Pelan VPS Mampu)
2. Host VPS yang disyorkan oleh 3 CMS Teratas
3. Nilai host VPS & WordPress # 1 di pelbagai Polls FB
4. 99.99% Jaminan Masa Pelayan
5. Pelayan hosting berkepadatan rendah
6. Had yang jauh lebih tinggi dalam pelaksanaan Skrip & detik CPU
7. Pelayan VPS terletak di 3 Benua
8. Akses penuh ke semua Advanced SiteGround Tools seperti SuperCacher, Staging, Git dll
9. Sandaran SSL & Atas Permintaan percuma dengan dan Pulihkan sekali klik
10. VPS yang dikendalikan sepenuhnya dengan cPanel, Pemantauan Malware, Keselamatan & Kemas Kini
11. 24/7 Sokongan Keutamaan Lanjutan
12. Pelan Pengembalian VPS 30 Hari (GoGeek) Wang Dikembalikan Jaminan
KEBURUKAN SITEGROUND VPS HOSTING
1. Batasan untuk Perisian & Aplikasi apa yang anda boleh Pasang
2. Berfungsi sebagai VPS tetapi bukan Pelan Hosting VPS yang sebenarnya kerana anda tidak mendapat Akses Root
3. Walaupun Akaun Hosting anda Diasingkan untuk Keselamatan, masih Sumber Daya Pelayan Berkongsi Lagipun
PENILAIAN HOSTING VPS SITEGROUND
Hosting VPS SiteGround
Masa Masa & Kebolehpercayaan
5.0/5.0
Hosting VPS SiteGround
Kelajuan & Prestasi
5.0/5.0
Hosting VPS SiteGround
Sumber Pelayan
4.5/5.0
Hosting VPS SiteGround
Keselamatan & Perlindungan Anti-Hack
5.0/5.0
Hosting VPS SiteGround
Harga & Nilai
4.5/5.0
Hosting VPS SiteGround
Keserasian WordPress
5.0/5.0
Hosting VPS SiteGround
Pelanggan Sokongan
5.0/5.0
KEDUDUKAN KESELURUHAN4.9/5.0
RINGKASAN KAJIAN HOSTING VPS SITEGROUND
Pelan Hosting VPS SiteGround (GoGeek) cukup baik untuk menjadi tuan rumah anda Laman Web / Blog / Kedai eCommerce pada platform seperti VPS. Dari rancangan ini, anda boleh menaik taraf bila-bila masa sama ada ke Pelayan Hosting Awan yang Lebih Kuat + Berskala. Namun, sehingga saat itu Pelan Hosting VPS SiteGround (GoGeek) harus memberikan segala yang anda harapkan dari Pelayan Hosting VPS biasa (Kelajuan, ciri berorientasikan VPS, Prestasi, Waktu Waktu, Sokongan Keutamaan & banyak lagi).

GoGeek adalah rancangan hosting VPS StarGround sendiri kerana SiteGround secara khusus memasarkan perkhidmatan ini kerana Pelan Hosting Separuh Dedikasi. Oleh itu, satu-satunya batasan sebenar untuk hosting VPS SiteGround (GoGeek) adalah bahawa ia bukan pakej hosting VPS yang benar tetapi penyelesaian seperti VPS yang cukup kuat dan harganya berpatutan.

Walaupun penyedia hosting VPS lain menawarkan anda rancangan VPS dengan Kawalan Akses Root Penuh, SiteGround mendakwa bahawa ia dapat memuaskan semua keperluan pelanggan berdasarkan VPS mereka dengan rancangan GoGeek khas mereka. Mereka sangat yakin bahawa Pasukan Sokongan + Mesra Super Mesra mereka lebih mampu memberikan anda Perkhidmatan Pelanggan yang sangat baik dengan menyelesaikan sebarang masalah yang dihadapi oleh laman web anda! Juga, SiteGround sering dinilai sebagai Tuan rumah # 1 dan dianggap sebagai YANG TERBAIK walaupun ketika datang Perkhidmatan Hosting VPS.

Selain itu, SiteGround mengasingkan Akaun Hosting VPS anda dengan selebihnya terletak di pelayannya dengan memastikan bahawa mereka menggunakan teknologi yang unik (apa yang mereka sebut sebagai HIVE). Ini menjadikan setiap akaun Hosting Separuh Dedikasi ini pada dasarnya merupakan wadah yang terpisah di mana tidak ada satu pun akaun di pelayan yang mempunyai kebebasan untuk berkelakuan buruk atau mengganggu yang lain. Tidak seperti kebanyakan penyedia hosting VPS yang lain, SiteGround tidak mempunyai peraturan yang ketat mengenai Penggunaan Sumber Pelayan mereka. Oleh itu, anda akan dapat menghoskan laman web / blog anda di Persekitaran VPS yang Dikelola Sepenuhnya dengan cPanel yang digayakan khas (dipanggil CPanel yang dipertingkatkan).

Dalam tinjauan hosting SiteGround VPS ini, saya akan menerangkan kepada anda rancangan GoGeek mereka (secara terperinci) dan mengapa sebenarnya rancangan hosting Separuh Dedikasi khas dari SiteGround ini adalah pengganti yang baik untuk VPS Hosting S tradisionalervers.

Harga & Ciri Hosting SiteGround VPS (Ringkasan Ulasan 2020)

Adakah ciri Akaun Hosting VPS SiteGround dipenuhi dengan ciri? Mari kita ketahui secara terperinci dengan ulasan ringkas ini mengenai ciri dan spesifikasi rancangan hosting SiteGround …

Kajian Ciri-ciri Hosting VPS SiteGround (Pelan GoGeek) 2020
Ciri SiteGroundHosting VPS SiteGround
Harga Permulaan VPS
$ 11.95 / bulan
Polisi Bayaran BalikJaminan 30 Tahun Pelan Hosting SiteGround VPS Hosting (GoGeek)
DAPATKAN DISKAUN VPS SITEGROUND
Anggaran Pelawat BulananSekitar 100,000
Lebar jalurPemindahan Data Tidak Bermeter
Ruang Web30 GB
Laman Web DibolehkanTanpa had
Laman Web DibolehkanTanpa had
SuperCacherSemua 3 Tahap
• Cache Statik
• Cache Dinamik
• Memcached
Sandaran Atas Permintaan Lanjutan Ya
Pemindahan Tapak Profesional Ya
Sokongan Keutamaan Lanjutan Ya
Pelayan Patuh PCI Ya
Git (Sudah Dipasang) Ya
Pementasan Laman Lanjutan Ya

Lokasi Pusat Data Hosting SiteGround VPS (2020)

SiteGround adalah salah satu penyedia hosting VPS yang jarang mempunyai pusat data di seluruh dunia dan tidak hanya di dalam AS & Eropah.

Kajian Rancangan Bulanan Percubaan Hosting VPS SiteGround

SiteGround juga menawarkan rancangan hosting VPS bulanan di mana anda tidak perlu membayar jumlah penuh untuk rancangan tahunan GoGeek mereka. Tetapi ini akan dikenakan biaya tambahan Bayaran Pengaktifan Pelayan Sekali Masa (Bayaran Pelan Hosting VPS SiteGround Bulan Pertama + $ 24.95 Yuran Pengaktifan) yang ditunjukkan secara terperinci di bawah:

Pelan Percubaan Hosting VPS 1 Bulan oleh SiteGround ini merangkumi Yuran Persediaan dan Harga Diskaun untuk Pelayan VPS mereka yang hanya berlaku untuk bulan pertama. Oleh itu, ini jelas bukan kaedah yang ideal atau murah untuk menguji rancangan VPS Hosting SiteGround (Lagipun pada akhir Tempoh Percubaan ini harga biasa akan berlaku secara automatik).

NOTA: Saya sangat mengesyorkan anda untuk membeli Pelan Hosting VPS 1 Tahun dari SiteGround (GoGeek = Perkhidmatan Hosting Separa Dedikasi) yang mana mungkin menjadi Pelayan VPS Pelayan D yang hebateal!

Ciri Hosting VPS SiteGround (Ulasan Terperinci 2020)

SiteGround menawarkan sejumlah ciri dengan perkhidmatan hosting VPS-nya dengan beberapa daripadanya telah dibahas di atas dalam Ringkasan Ulasan kami. Berikut adalah beberapa lagi hosting VPS khas ciri yang perlu anda ketahui:

1. Platform VPS yang dioptimumkan dengan kelajuan yang unik

Senibina Server Hosting VPS SiteGround (rancangan GoGeek) terutamanya tertumpu pada Speed. Rancangan Hosting VPS mereka dilengkapi dengan banyak ciri canggih seperti SSD Storage, NGINX Server, HTTP / 2 Enabled Server Support, SuperCacher (untuk WordPress & Joomla), CDN percuma dan banyak lagi lebih banyak lagi

2. Lawatan Tanpa Had Dengan Ruang Disk 30 GB

Pelan hosting VPS SiteGround (GoGeek) menawarkan Lebar Lebar Tidak Terukur bersama dengan Anggaran Jumlah Lawatan sekitar Seratus Ribu. Walau bagaimanapun, tidak ada batasan ketat untuk jumlah lawatan ini (tidak seperti kebanyakan host VPS di luar sana). Anda juga mendapat Ruang Disk SSD 30 GB yang semestinya lebih dari cukup untuk laman web mana pun ukuran.

3. Perkhidmatan Pelanggan Keutamaan (24/7)

Segala masalah yang dilaporkan oleh pelanggan hosting SiteGround VPS diselesaikan dengan lebih pantas dengan Priority (daripada rancangan StartUp dan GrowBig mereka). Lebih-lebih lagi, Akaun Hosting VPS menerima Keutamaan walaupun berkaitan dengan Sandaran Harian yang terdiri daripada Pilihan Pemulihan Sandaran Satu Klik Percuma bersama dengan Pilihan Penyimpanan Sandaran (sehingga 30 salinan).

Saya secara peribadi telah menggunakan penyelesaian hosting VPS SiteGround selama bertahun-tahun untuk mengehoskan banyak laman web dan Waktu Respons Sokongan yang berorientasikan VPS mereka selalu luar biasa. Sokongan Pelanggan berkualiti untuk perkhidmatan hosting VPS selalu menjadi urusan yang mahal dengan hampir mana-mana syarikat hosting web tetapi rancangan hosting VPS SiteGround sangat wajar. Tambahan pula, Sokongan Prioriti 24/7 mereka untuk VPS telah menjadi yang terunggul walaupun Ejen Sokongan Tahap Pertama mereka sangat berpengetahuan dan sangat baik dimaklumkan.

4. Platform SiteCround SuperCacher Untuk VPS

SuperCacher SiteGround yang disertakan dengan rancangan hosting VPS mereka secara lalai menerapkan Dynamic Caching pada Tingkat Server (tidak seperti rancangan StartUp kemasukan). Oleh itu, anda boleh menghapuskan penggunaan manual dari Aplikasi Pihak Ketiga untuk menyampaikan Halaman Statik ke laman web anda pelawat.

5. Lebih sedikit Pengguna Kerana Pelayan Berkepadatan Rendah

Hanya sebilangan pengguna yang dibenarkan di Pelayan Hosting VPS SiteGround (Pelan GoGeek) itulah sebabnya anda akan diberikan lebih banyak Sumber Pelayan daripada yang Dikongsi pengacaraan merancang (sehingga 4 kali lebih banyak sumber).

6. Persekitaran Pementasan Untuk Pelayan VPS

Manfaat sebenar perkhidmatan hosting VPS SiteGround hadir dengan faedah Geeky yang disebut SiteGround Staging yang membolehkan pelanggan VPS membuat salinan laman web Pendua. Oleh itu, pengujian boleh dilakukan dengan akaun hosting SiteGround VPS anda dan juga salinan laman web disimpan di pelayan sebagai langkah keselamatan yang sempurna! Seorang pengguna boleh membuat seberapa banyak salinan pada VPS padat ini seperti Pelayan dan menjalankan pengujian tema atau pemalam baru kemudahan.

7. Laman Web Bersedia eCommerce (Pelayan yang Mematuhi PCI + Sijil SSL Percuma)

Pelayan VPS SiteGround yang menampung pelanggan GoGeek mereka mematuhi PCI dan mereka juga menawarkan Sijil SSL Enkripsi Let Percuma kepada anda. Inilah sebabnya mengapa hosting VPS SiteGround bagus untuk laman web eCommerce kerana mereka juga Memasang Keranjang Belanja eCommerce (percuma dari caj).

Untuk mengetahui lebih lanjut, Baca Ulasan Hosting eCommerce SiteGround kami

8. Keselamatan melalui Teknologi Pengasingan Akaun HIVE SiteGround

SiteGround memandang serius keselamatan untuk hosting VPS Server atau rancangan Shared Server mereka dengan bantuan generasi seterusnya LXC (Kontena Linux) dan melalui Pengasingan Akaun yang selamat (melalui Teknologi HIVE). Ini bermaksud walaupun hosting VPS SiteGround secara teknikal adalah Platform Hosting Server Berkongsi, ia bertindak lebih seperti penyelesaian VPS di mana akaun hosting anda pada rancangan GoGeek tetap tidak terpengaruh daripada akaun hacker / jahat pelanggan mereka (jika ada) terletak di sama pelayan.

Bolehkah Saya Meningkatkan atau Menurunkan Pelan Hosting VPS SiteGround Saya?

Hanya kerana perkhidmatan hosting VPS SiteGround pada dasarnya adalah rancangan GoGeek mereka, anda tidak boleh menurunkan pakej VPS anda yang akan membuatkan anda beralih ke rancangan pelayan Shared SiteGound. Walau bagaimanapun, anda boleh meningkatkannya terus ke pelayan hosting Cloud mereka (bila-bila masa anda mahu).

Untuk meningkatkan rancangan hosting VPS SiteGround ke Cloud, anda hanya perlu log masuk ke Panel Pengguna dan membuat perubahan. Selain itu, anda tidak akan menghadapi waktu henti semasa proses peningkatan pelan SiteGround VPS anda.

Adakah Saya Mendapatkan Akses Root Dengan Perkhidmatan Hosting VPS SiteGround?

NOTA: Anda tidak akan mendapat Akses Root Penuh ke Pemasangan anda selagi anda tidak membeli Server Hosting Enterprise SiteGround.

SiteGround cuba menguruskan semuanya sendiri untuk pelanggan hosting VPS dan ini kerana mereka yakin bahawa anda tidak memerlukan Akses Root selagi laman web anda dihoskan di pelayan mereka. Dan ini dimungkinkan oleh pasukan mereka yang berpengetahuan dan dilengkapi dengan semua alat penting untuk menjalankan tugas yang rumit tanpa menggunakan Root Access.

PENYELESAIAN: Anda boleh mendapatkan Akses Shell SSH dengan Akaun Hosting VPS SiteGround dan jauh lebih mudah untuk menghasilkan Kunci Awam & Swasta Gabungan.

Adakah SiteGround Menawarkan Pelan Hosting Windows Dengan Akaun Hosting VPSnya?

Semua perkhidmatan hosting SiteGround dijalankan OS Linux termasuk hosting VPS mereka dan oleh itu mereka tidak benar-benar mempunyai rancangan hosting Windows. Ini bermaksud mengatakan bahawa jika anda memerlukan Windows hosting untuk platform VPS, maka SiteGround tidak akan sesuai. Juga, hosting Windows tidak sesuai untuk platform hosting yang kompleks seperti Pelayan Peribadi Maya (VPS)!

Adakah Docker Berfungsi Dengan Betul Di Perkhidmatan Hosting VPS SiteGround?

Tidak, Docker tidak dapat berjalan dengan berkesan dengan rancangan hosting VPS SiteGround kerana ia adalah perkhidmatan yang dikendalikan sepenuhnya tetapi kemudian anda masih boleh mendapatkan Akses SSH dan cuba menyambung dari jauh (melalui Shell). Malangnya, Docker memerlukan kebenaran lanjutan yang tidak ditawarkan oleh perkhidmatan hosting VPS SiteGround tetapi ini mungkin tidak berlaku dengan Rancangan Hosting Perusahaan yang dibuat khas mereka.

Apakah SLA SiteGround Untuk Rancangan Hosting VPS mereka?

Jaminan Masa Upah & SLA Hosting SiteGround VPS
Jaminan Masa Penggunaan VPSMasa Penggunaan 99.9%
Antara (99% & 99.99%)Hosting Percuma VPS Laman web 1 Bulan
Pampasan SLA Tambahan
(per 1% masa operasi hilang)
Hosting Percuma VPS Laman web 1 Bulan

NOTA: Downtime Server SiteGround tidak termasuk Penyelenggaraan Pelayan Berjadual dan sebarang kegagalan melalui kesalahan pelanggan VPS, DDoS Serangan, dll.

Bolehkah saya mendapatkan Bayaran Balik di akaun hosting SiteGround VPS?

SiteGround menawarkan Polisi MoneyBack 30 Hari pada rancangan hosting VPS mereka (GoGeek) dan juga dengan pakej hosting pelayan Bersama mereka yang lain. Selain itu, rancangan hosting Cloud SiteGround hadir dengan Jaminan Bayaran Balik 14 Hari.

Kesimpulan: Adakah SiteGround Baik Untuk Hosting VPS?

Pengehosan VPS Siteround (Pelan GoGeek) yang juga dijenamakan semula sebagai Penyelesaian hosting separa berdedikasi cukup baik untuk menghoskan laman web anda di platform seperti VPS. Dari rancangan ini, anda boleh naik taraf ke hosting Cloud mereka setiap saat dengan keperluan anda yang semakin meningkat kerana mereka akan menguruskan semuanya untuk anda! Sehingga itu, rancangan hosting VPS SiteGround (GoGeek) harus memberikan segala yang anda harapkan dari VPS seperti Server (Kelajuan, ciri berorientasikan VPS, Prestasi, Waktu Waktu & banyak lagi).

Sebilangan besar orang memerlukan hosting VPS untuk mendapatkan kekuatan tambahan untuk laman web mereka untuk menangani lebih banyak aliran lalu lintas dan bukan kerana mereka memerlukan Akses Root. Dalam hal ini, rancangan hosting VPS SiteGround (GoGeek) lebih baik kerana saya sendiri telah menjalankan beberapa laman web dengan trafik tinggi di satu rancangan hosting SiteGround VPS sejak sekian lama. Dan bahagian yang terbaik masih jauh di bawah Had Sumber Pelayan saya. Sekarang, itu betul?

Sekiranya Anda Memerlukan Hosting VPS yang Mampu Seperti Kekuatan?
Pelan GoGeek SiteGround adalah pilihan yang tepat untuk anda!
Sekiranya Anda Memerlukan Akses Root Untuk Pelan Hosting VPS Anda?
Anda boleh menaik taraf ke Hosting Web SiteGround (rancangan hosting VPS sebenar mereka).

Saya harap anda mendapat ulasan ini Pelan Hosting VPS SiteGround (2020) menolong. Untuk maklumat lebih lanjut, Hubungi Sokongan Prioriti SiteGround VPS.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me